andulka 29.06.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 a tamten avatar miał za dużo męskich zwolenników.. czyżbyś się łudziła że ten będzie miał mniej? no... wątpisz? No... Ja tez watpie... Ja też wątpę, a męska część to się raczej głośno ni wypowie ...co nie zmienia faktu, że zdjęcie super. no, ba pewnie że super a ja tego nie napisałam? cóż za niedopatrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 29.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 nie jestem męską częścią ale twierdze ,ze i ta fotka będzie miała wielu zwolenników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 cóż za dsyskusja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 A ja wczoraj odkryłam, że u mojej Mamy rośnie perukowiec i to już od paru lat . Szybka jestem, nie powiem . no, faktycznie ale ja też nie wiedziałabym o czymś takim przed założeniem własnego ogródka wcześniej wszystkie krzaki wyglądały dla mnie tak samo Tzn. ja myślę, że to perukowiec, bo nikt mi tego nie powiedział, ale ma peruczki to chyba perukowiec . Dedukcja moja znaczy się, bo co innego mogłoby być w peruczkach jak nie perukowiec ? no, więc pewnie perukowiec a masz jakąś fotkę? mój w tym roku chyba nie bedzie miał peruczek, na razie wypuszcza nowe listeczki a przekwitłe kwiatostany wyglądają, jakby uschły nie wiem, jak się zachowuje ten krzak i co to oznacza, ale zobaczymy za rok, jak już się przyjmie i podrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 To ja może Dario pytanie budowlane: jak prace balkonowe postępują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 To ja może Dario pytanie budowlane: jak prace balkonowe postępują? nijak będą postępować dopiero od środy przy dobrych wiatrach. Ponieważ balkon się chwieje, to muszą się wpiąć w płytę od domu i powiąązać ten balkon z tą płytą. Potem dopiero papa, wylewka i barierka. Już mi się nawet mówic nie che, bo tyle czasu to trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Pociesz sie, ze nie musisz za ten balkon teraz placic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Czyli mam rozumieć, że obejdzie się bez rozbierania całości? Uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Czyli mam rozumieć, że obejdzie się bez rozbierania całości? Uff no właśnie... uffff ja już miałam płacz na końcu nosa, jak myślałam ile tym razem będzie szkód a ile pożytku przynajmniej część trawki zostanie przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Grunt to się nie martwić na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Grunt to się nie martwić na zapas dużo osób znasz, które się nie martwią na zapas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Grunt to się nie martwić na zapas dużo osób znasz, które się nie martwią na zapas?? Ja Ja się tylko wku.. na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Grunt to się nie martwić na zapas dużo osób znasz, które się nie martwią na zapas?? Ja Ja się tylko wku.. na zapas o to, to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.06.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 u mnie to jest naprzemienne albo się martwię albo się wku..am na zapas sama się nie lubię za to bo wiadomo nic zmienić nie możesz no a zdjęcia zajefajne ja to na każdym zdjęciu wychodzę nijak a Ty na każdym super jak Ty to robisz zdradź no jakieś ABC dobrych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.06.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 oooo jak Ania będzie zdradzać swoje "ABC, czyli jak powalić wszystkich swym zdjęciem" to ja też przysiadam z notesem i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 w sumie nic takiego nie robię, zmieniam kolor na sepię albo czarno-białą fotografię, czasem daję ramkę, czasem wyostrzam... nic specjalnego. Kolorowych zdjęć unikam, bo ja wcale pięknie nna nich nie wychodzę, a na takich sepiach to dużo mankamentów się staje mniej widocznych Ja lubię program IrfanView, można go ściągnąć za darmo z neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 w sumie nic takiego nie robię, zmieniam kolor na sepię albo czarno-białą fotografię, czasem daję ramkę, czasem wyostrzam... nic specjalnego. Kolorowych zdjęć unikam, bo ja wcale pięknie nna nich nie wychodzę, a na takich sepiach to dużo mankamentów się staje mniej widocznych Ja lubię program IrfanView, można go ściągnąć za darmo z neta Ania, ale tu nie chodzi o zdjecie, tylko o poze jaka przybierasz, mine jaka robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 no co Ty... normalnie se stoję i się staram być natural... tylko co gdzieś 15te zdjęcie sie nadaje do obróbki, zapewniam, że nie każde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 no co Ty... normalnie se stoję i się staram być natural... tylko co gdzieś 15te zdjęcie sie nadaje do obróbki, zapewniam, że nie każde Dobra, dobra... Nie sciemniaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 no co Ty... normalnie se stoję i się staram być natural... tylko co gdzieś 15te zdjęcie sie nadaje do obróbki, zapewniam, że nie każde Dobra, dobra... Nie sciemniaj. ja??? w życiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts