malgos2 30.06.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 no co Ty... normalnie se stoję i się staram być natural... tylko co gdzieś 15te zdjęcie sie nadaje do obróbki, zapewniam, że nie każde Dobra, dobra... Nie sciemniaj. ja??? w życiu.... Jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Przyszłam sie ujawnić, dzien dobry wieczor Aniu rzeczywiscie masz piekne zdjecia w avatarze, juz kilka widzialam, a i dlaczego napisalas, ze robia Ci sie bary szersze od meza? Cwiczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ani biust juz sie nie miesci miedzy lopatkami i dlatego tak mowi o tych barach, ale to nieprawda... Sama widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ani biust juz sie nie miesci miedzy lopatkami i dlatego tak mowi o tych barach, ale to nieprawda... Sama widzialam. teraz sie przyjrzalam i zobaczylam zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ani biust juz sie nie miesci miedzy lopatkami i dlatego tak mowi o tych barach, ale to nieprawda... Sama widzialam. teraz sie przyjrzalam i zobaczylam zazdraszczam Nooooo. Jest czego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ani biust juz sie nie miesci miedzy lopatkami i dlatego tak mowi o tych barach, ale to nieprawda... Sama widzialam. pewnie, pewnie Aniu, dlatego tak napisałam, bo poprostu ciąża powoduje, że przybieram nie tylko na brzuszku, ale cała. No, to w bary też poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Bry wieszczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 A kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To sem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To sem ja a dobry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To sem ja a dobry?? A wieszczor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To sem ja a dobry?? A wieszczor? wiecie co, nie czekałam do września.... wtedy mam rodzić i imprezy się szykują... więc polazłam dziś na ogródek i przekopałam, co miałam przekopać, wszystkie te moje malutkie iglaczki, których teraz nawet nie widać, bo zwykłe kwiatki są większe porozsadzałam jak najdalej od siebie, krzewuszkę też zlazłam dopiero stamtąd, jak mnie deszcz pogonił... teraz zbieram na dalszą roślinność, czyli na jakąś różę, wierzbę płaczącą, tawułki i sama nie wiem... ale to muszę z lewizny kupić, bo mam zakaz ruszania mężowej kasy na ten cel... a lewiznę trza uskładać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ani biust juz sie nie miesci miedzy lopatkami i dlatego tak mowi o tych barach, ale to nieprawda... Sama widzialam. pewnie, pewnie Aniu, dlatego tak napisałam, bo poprostu ciąża powoduje, że przybieram nie tylko na brzuszku, ale cała. No, to w bary też poszło oooo... to gratuluje, ja nic nie wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To sem ja a dobry?? Było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ani biust juz sie nie miesci miedzy lopatkami i dlatego tak mowi o tych barach, ale to nieprawda... Sama widzialam. pewnie, pewnie Aniu, dlatego tak napisałam, bo poprostu ciąża powoduje, że przybieram nie tylko na brzuszku, ale cała. No, to w bary też poszło oooo... to gratuluje, ja nic nie wiedzialam dzięki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To sem ja a dobry?? Było jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Bry wieszczór Tu było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzien dobry, no tak, szlajala sie po komentarzach do polnocy to teraz odsypia , pobudka Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ania pewnie od rana w ogrodku szaleje jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ania pewnie od rana w ogrodku szaleje jak zwykle... Ania Ty powinnas w kapciuszkach po domu sie krzatac a nie za lopate sie brac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts