malgos2 01.07.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ania pewnie od rana w ogrodku szaleje jak zwykle... Ania Ty powinnas w kapciuszkach po domu sie krzatac a nie za lopate sie brac! Ile razy my jej to mowilysmy?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 coz poradzic, pewnie ten typ tak ma trzeba ja jakos zwbic do nas, moze ogoreczki i lody? http://www.strykowski.net/lody/Lody_owocowe,_waniliowe,_kawowe_lody_zdjecie_1430.jpg http://www.bies.net.pl/images/dpes/ogorek-wiadro3kg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 I koniecznie cos z kokosem... Oczywiscie najlepiej Rafaello... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 I koniecznie cos z kokosem... Oczywiscie najlepiej Rafaello... jeżu przeczytalam z koksem Ło matko jeszcze tego by jej brakowalo no to upieklam http://www.lion.com.pl/img_zdjecia/574_b_2d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.07.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Oj Dziewczyny ale mi apetytu narobiłyście Chyba polecę po czekoladkę z orzechami trzeba jeść póki można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Oj Dziewczyny ale mi apetytu narobiłyście Chyba polecę po czekoladkę z orzechami trzeba jeść póki można a jak nie można bo w d.. idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Oj Dziewczyny ale mi apetytu narobiłyście Chyba polecę po czekoladkę z orzechami trzeba jeść póki można a jak nie można bo w d.. idzie? Jasne, Tobie idzie najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.07.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Oj Dziewczyny ale mi apetytu narobiłyście Chyba polecę po czekoladkę z orzechami trzeba jeść póki można a jak nie można bo w d.. idzie? Też ale głównie dlatego, że niedługo będę matka-karmiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Oj Dziewczyny ale mi apetytu narobiłyście Chyba polecę po czekoladkę z orzechami trzeba jeść póki można a jak nie można bo w d.. idzie? Jasne, Tobie idzie najbardziej. Idzie niestety a matką karmiącą to jeszcze kilka lat nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Oj Dziewczyny ale mi apetytu narobiłyście Chyba polecę po czekoladkę z orzechami trzeba jeść póki można a jak nie można bo w d.. idzie? Jasne, Tobie idzie najbardziej. Idzie niestety a matką karmiącą to jeszcze kilka lat nie będę Na szczescie mamy tu foty, ktore przecza tej tezie, wiec mozesz sobie pisac dopoki nie zsiniejesz... A co do matki karmiacej, to chyba musisz podanie do malzona zlozyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Co do matki karmiącej to poczekam z poczęciem na Ciebie i Olgę Ania ma do dzielenia się sprawami "ciążowymi" Magi i (już po...) Gosiaczka oraz (prawie) Wiolasz -to ja też chcę mieć kogoś do dyskusji na temat powyższy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Mysle, ze wymienione kolezanki powinny Ci wystarczyc jesli chodzi o doswiadczenie. No i przeciez masz Anie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ale tu chodzi o "równoczesność" -Ani już raczej nie "dogonię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ale tu chodzi o "równoczesność" -Ani już raczej nie "dogonię" Acha... Zawsze mozesz poczekac, az sie Ani zachce jeszcze raz zaciazyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Oj Dziewczyny ale mi apetytu narobiłyście Chyba polecę po czekoladkę z orzechami trzeba jeść póki można a jak nie można bo w d.. idzie? Jasne, Tobie idzie najbardziej. Idzie niestety a matką karmiącą to jeszcze kilka lat nie będę Tak to nie mów, bo skończysz, jak ja - ciotka bratanicom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Oj Dziewczyny ale mi apetytu narobiłyście Chyba polecę po czekoladkę z orzechami trzeba jeść póki można a jak nie można bo w d.. idzie? Jasne, Tobie idzie najbardziej. Idzie niestety a matką karmiącą to jeszcze kilka lat nie będę Tak to nie mów, bo skończysz, jak ja - ciotka bratanicom Mojej mamy prawniczka mowila, ze jedne kobiety rodza sie na matki, inne na ciotki... Ale ja nie mam rodzenstwa, wiec w zasadzie tylko szwagierki dzieciom moge ciotkowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.07.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dziń dybry... a gdzie gospodyni? Ello Ania cisnij w końcu tę łopatę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Czy ktos tu mowil o spaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.07.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Pora oderwać nos od klawiatury i wytrzeć opluty monitor Dobrej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Pora oderwać nos od klawiatury i wytrzeć opluty monitor Dobrej nocki. Pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts