anjamen 02.07.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dobry, a Ania dalej kopie Aniu nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.07.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 oj zgadzam, Ania wypocznij ciut.... witam ponownie....u nas śliczne słoneczko a u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.07.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 hejka kobietki ja wcale z łopatą nie szaleje ostatnio, bo już nie daję rady zresztą mówią, że siódmy miesiąc najgorszy, nie chciałbym teraz spie... sprawy sama sobie mam ciężkie dni, upały dają mi się we znaki, w domu nie da sie usiedzieć, tyle co coś ugotuję i posprzątam, a resztę dnia spędzam po za domem idziemy do lasku, na spacerek, na huśtawki i jak najdalej od słońca. Dziś byłam na chałpach, ooglądałam se ogrody i jak przyjdzie ciut chłodu, to coś niecoś wykopię koleżance z ogródka... dopiero wróciłam, trzeba obiad chłopu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.07.2008 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 I koniecznie cos z kokosem... Oczywiscie najlepiej Rafaello... jeżu przeczytalam z koksem Ło matko jeszcze tego by jej brakowalo no to upieklam http://www.lion.com.pl/img_zdjecia/574_b_2d.jpg i doszło do tego, że dziś małż bez rafaello do domu nie wróci... dzięki Aniu, ale pyszota, ja też tak chcę umieć piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.07.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 jak przyjdzie ciut chłodu, to coś niecoś wykopię koleżance z ogródka.. za jej wiedzą i zgodą czy bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 02.07.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dziś byłam na chałpach, ooglądałam se ogrody i jak przyjdzie ciut chłodu, to coś niecoś wykopię koleżance z ogródka... Ale nie pytałaś jej o zgodę? Bo podobno kradzione lepiej się przyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 02.07.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 kachna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.07.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 No właśnie -obie miałyśmy to samo na myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.07.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 jak przyjdzie ciut chłodu, to coś niecoś wykopię koleżance z ogródka.. za jej wiedzą i zgodą czy bez ? za sama mnie zaprosiła i kazała powybierać co chcę jak sie nie przyjmie, to trudno... i tak za darmo przyjmie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 dobrze Aniu ze juz jestes ale masz dobrze z tymi roslinkami ja wlasnie siedze i dumam jak swoj ogrod zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.07.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 o ogródku ja tez dumam,a le zakupy to dopiero na wiosnę a dumasz może o automatycznym nawodnieniu? bo ja póki co właśnie na tym etapie jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 o ogródku ja tez dumam,a le zakupy to dopiero na wiosnę a dumasz może o automatycznym nawodnieniu? bo ja póki co właśnie na tym etapie jestem..... dumalam, ale nie wrobimy finansowo, mamy 4tys metrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.07.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 łoj to faktycznie sporo...w sumie to super jest mieć tak dużą działkę....ale skoro nie planujecie automatyki....to jaki inny system podlewania obmyślacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 bedzie po prostu studnia i z wezy sie bedzie podlewalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 aaaaaa widzisz.... u mnie nie ma studni i musze jakoś kombinować...w sumie działka nie jest jakoś szczególnie duża, ale nie uśmiecha mi sie ganiać z konewką czy wiaderkiem........ale o studni lub o szpilce to nie pomyślałam....tylko, że u mnie woda gruntowa na poziomie ok 10 m, więc dość głęboko......ech....... chyba zostaje woda miejska i automatyka, chyba że jeszcze na coś wpadnę pozdrawiam i dobranoc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.07.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 o ogródku ja tez dumam,a le zakupy to dopiero na wiosnę a dumasz może o automatycznym nawodnieniu? bo ja póki co właśnie na tym etapie jestem..... dumalam, ale nie wrobimy finansowo, mamy 4tys metrow to basen chyba będzie... u mnie się nie zmieści tzn. zmieści się, ale jak zrobię basen, to już nic innego się nie zmieści, więc wygladałoby to troszkę dziwnie... ja mam ogród miniaturkę a za wodę przyszło tyle, że mąż był w stanie przedzawałowym ale codziennie podlewam roślinki, bo trzeba Jutro przychodzą kończyć balkon!! prawdopodobnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 02.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 to basen chyba będzie... u mnie się nie zmieści tzn. zmieści się, ale jak zrobię basen, to już nic innego się nie zmieści, więc wygladałoby to troszkę dziwnie... za to mogłabyś prosto z balkonu do basenu skakać ja mam ogród miniaturkę a za wodę przyszło tyle, że mąż był w stanie przedzawałowym ale codziennie podlewam roślinki, bo trzeba Jutro przychodzą kończyć balkon!! prawdopodobnie.... Pociesz męża, że roślinki młode to potrzebuja dużo wody, potem już powinny sobie same lepiej dawać radę, bez podlewania codziennego i niech przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 03.07.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 DarioAS a macie osobny licznik na wodę do ogródka? bo inaczej płacicie podwójnie jak za wodę i ścieki, a ścieków przecież nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 DarioAS a macie osobny licznik na wodę do ogródka? bo inaczej płacicie podwójnie jak za wodę i ścieki, a ścieków przecież nie ma. dzień dobry Agiis nie mamy osobno licznika, ale nie mamy kanalizacji, więc to nie ma znaczenia póki co. Jeszcze trochę będziemy ciągnąć na szambie, więc płacimy za samą wodę Właśnie przyjechali, trzymajcie kciuki za dobrą robotę, bo z nimi to ciężko przewidzieć jak to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Trzymam mocno, a Ty ich dobrze obserwuj co robią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts