OK 03.07.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam I przyłączam się do "trzymaczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ja tez trzymam zeby dobrze zrobili a Ty obserwuj. witanko. basen w ogrodzie jest niezbedny w te upaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.07.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 baaaaaaaasen..........rozmarzyłam się ... u nas odpada i skończy się pewnie ino na jakiejś 2-3 poziomowej fontannie.... bo oczko wodne, choć potrafi ślicznie wyglądać to do mnie jakoś nie przemawia z powodów praktycznych ale basenu zazdroszczę, oj zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 mysle ze nie wczesniej niz w przyszlym roku, w tym ewentualnie wykop i fundament ale juz dzisiaj zapraszam do Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.07.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 DarioAS a macie osobny licznik na wodę do ogródka? bo inaczej płacicie podwójnie jak za wodę i ścieki, a ścieków przecież nie ma. dzień dobry Agiis nie mamy osobno licznika, ale nie mamy kanalizacji, więc to nie ma znaczenia póki co. Jeszcze trochę będziemy ciągnąć na szambie, więc płacimy za samą wodę Właśnie przyjechali, trzymajcie kciuki za dobrą robotę, bo z nimi to ciężko przewidzieć jak to się skończy Trzymamy kciuki, trzymamy Aniu, z tymi opłatami za wodę to coś wiem - szok po prostu w trampkach Ceny za wodę mamy nienormalne, atu podlewać trzeba. Ja przyszłościowo myślę o zbiorniku na deszczówkę i wykorzystywać to do podlewania. Tylko nie wiem co tam uzbieram, bo deszczu jak nie było, tak ni ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no, kobietki kciuki pomagają słupki wstawione, balkon przymocowany już do płyty, papa położona, właśnie kończa wylewkę wieczorem zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.07.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Monia a może studnia? ewentualnie szpilka? u mnie póki co nie ma ani jednego, ani drugiego......i myślałam o miejskiej....... a mogę zadać pytanie z serii niedyskretnych jak wysoki jest koszt podlewania ogródka tak na miesiąc czy jeśli wolisz za sezon...qurcze bo nie wiem na jakiej wielkości koszt mam się nastawiać...czy mozę lepiej zainwestować w szpilkę z popmką hę? kciukasy som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.07.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no, kobietki kciuki pomagają słupki wstawione, balkon przymocowany już do płyty, papa położona, właśnie kończa wylewkę wieczorem zdjęcia Gratulacje, cieszę się, że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.07.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Monia a może studnia? ewentualnie szpilka? u mnie póki co nie ma ani jednego, ani drugiego......i myślałam o miejskiej....... a mogę zadać pytanie z serii niedyskretnych jak wysoki jest koszt podlewania ogródka tak na miesiąc czy jeśli wolisz za sezon...qurcze bo nie wiem na jakiej wielkości koszt mam się nastawiać...czy mozę lepiej zainwestować w szpilkę z popmką hę? kciukasy som Sprawa studni raczej u mnie odpada, bo teren skalisty i na wzniesieniu, więc małe szanse na dokopanie się do wody, a jeśli już, to koszt nieopłacalny (zobacz w dzienniku jakie mieliśmy kamieniołomy przy kopaniu pod piwnicę ). A rachunki za wodę płacę ogromne - średnio ok. 300zł za 2 miesiące, ale działka ma 30arów. Gdybym tylko wiedziała, że poziom wód jest wysoki, to na 100% zdecydowałabym się na studnię. Teraz koło starego domu mamy studnię i to jest rewelacyjna sprawa - woda za darmo o każdej porze i w każdej ilości - jeśli masz blisko do wody, to nawet się nie zastanawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 03.07.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No to czekamy na zdjęcia. Wieczór już nie długo aż mi się marzy przysiąść gdzieś w cieniu i koniecznie w jakim przeciągu. Ale jeszcze chwilę muszę się podusić w pracy.Aniu, trzymam kciuki żeby wszystkie dzisiejsze prace poszły po Twojej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 03.07.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ja też trzymam Ps podlewania, to my mamy studnię z pompą. Super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Współczuję tych rachunków za wodę. Pamietam ile w mieście placiliśmy. To byly duze kwoty. Teraz płacę połowę albo i nie. Na wsi woda jest zdecydowanie tańsza. No i sama ją sobie podgrzewam co ma też wpływ na koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A ja mam nadzieje, ze zobaczymy fotki skonczonego balkonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no, wszystko gra zrobione jest teraz porządnie, muszę powiedzieć, że dziś przyszli inni pracownicy i szef też był i aż miło było patrzeć jak robią zdjęcia mam, ale dam jak się wgrają, uprzedzam, że to nic specjalnego. Beton, jak beton Chociaż Malgos może rzucić swoim fachowym okiem i kolor ocenić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Monia a może studnia? ewentualnie szpilka? u mnie póki co nie ma ani jednego, ani drugiego......i myślałam o miejskiej....... a mogę zadać pytanie z serii niedyskretnych jak wysoki jest koszt podlewania ogródka tak na miesiąc czy jeśli wolisz za sezon...qurcze bo nie wiem na jakiej wielkości koszt mam się nastawiać...czy mozę lepiej zainwestować w szpilkę z popmką hę? kciukasy som Sprawa studni raczej u mnie odpada, bo teren skalisty i na wzniesieniu, więc małe szanse na dokopanie się do wody, a jeśli już, to koszt nieopłacalny (zobacz w dzienniku jakie mieliśmy kamieniołomy przy kopaniu pod piwnicę ). A rachunki za wodę płacę ogromne - średnio ok. 300zł za 2 miesiące, ale działka ma 30arów. Gdybym tylko wiedziała, że poziom wód jest wysoki, to na 100% zdecydowałabym się na studnię. Teraz koło starego domu mamy studnię i to jest rewelacyjna sprawa - woda za darmo o każdej porze i w każdej ilości - jeśli masz blisko do wody, to nawet się nie zastanawiaj. ja za ten mój kawalątek prawie codziennie podlewany wyszłam za dwa miesiące ponad 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 To może z rachunkiem domowym łącznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no, wszystko gra zrobione jest teraz porządnie, muszę powiedzieć, że dziś przyszli inni pracownicy i szef też był i aż miło było patrzeć jak robią zdjęcia mam, ale dam jak się wgrają, uprzedzam, że to nic specjalnego. Beton, jak beton Chociaż Malgos może rzucić swoim fachowym okiem i kolor ocenić... Nie ma nic piekniejszego niz beton, dawaj fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 03.07.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no hej !!! Trzymałam kciuki,balkon się udał ,miały być wieczorem zdjęcia i nie ma??? co jest grane ANIU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no, to jedziemy wyleweczka świeżutka, jeszcze nie zatatra (na zdjęciu, bo już zatarta ) http://images24.fotosik.pl/241/a35de69de2d1ce1emed.jpg http://images33.fotosik.pl/308/572c8fa391b5fbaemed.jpg a tu z dołu, w sumie tu to akurat nic się nie zmieniło, ale widać przygotowane słupki pod barierkę http://images26.fotosik.pl/241/a10e08683ea36a08med.jpg http://images31.fotosik.pl/307/1f5e7054461a8553med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 To może z rachunkiem domowym łącznie? z domowym, z domowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts