OK 05.07.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Za dwa lata, to będziesz od frontu z maczetą ganiać, a nie sadzić z tyłu to będzie dopiero odmiana... Ja już czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 05.07.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Aniu,ja też tak mam, że nie lubię i nie umiem na nic czekac. Jak sobie wymyśliłam jakieś nasadzenia to wsiadałam w samochód i do szkółki . Tylko u nas na szczęście wszystko czynne prawie non stop, w niedziele też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Aniu,ja też tak mam, że nie lubię i nie umiem na nic czekac. Jak sobie wymyśliłam jakieś nasadzenia to wsiadałam w samochód i do szkółki . Tylko u nas na szczęście wszystko czynne prawie non stop, w niedziele też. no, w końcu mnie ktoś rozumie dobrze masz, że tak wszystko pootwierane... ja choć mam samochód i na męża nie musiałabym liczyć... i tak muszę, bo prawka nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Za dwa lata, to będziesz od frontu z maczetą ganiać, a nie sadzić z tyłu to będzie dopiero odmiana... Ja już czekam na foty zleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.07.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Nowy temat, kurna to bedzie u mnie ciezko ... niby kuchnia do dwoch tygodni czeka na montaz ale mi sie nie chce musze pomalowac sciany najpierw i zrobic troche porzadku... bosh ja chce na urlop !!! a teraz jeszcze musze do pracy i ogolnie ostatnio mam przechlapane roboczo ale nic to czasu niet ale za to druga kuchnie bede mogla sobie kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 05.07.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 ...to koniecznie musisz prawko zrobic. Mówię Ci inne życie, jak nie jesteś zależna od nikogo żeby skoczyc na zakupy czy na plotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Nowy temat, kurna to bedzie u mnie ciezko ... niby kuchnia do dwoch tygodni czeka na montaz ale mi sie nie chce musze pomalowac sciany najpierw i zrobic troche porzadku... bosh ja chce na urlop !!! a teraz jeszcze musze do pracy i ogolnie ostatnio mam przechlapane roboczo ale nic to czasu niet ale za to druga kuchnie bede mogla sobie kupic O... to możemy pogadać, bo mi też się nie chce Nic mi się nie chce Tylko na urlop mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 05.07.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Ja też już marzę o urlopie. W pracy zerkam ciągle na zegarek kiedy ta 17.00 będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Nowy temat, kurna to bedzie u mnie ciezko ... niby kuchnia do dwoch tygodni czeka na montaz ale mi sie nie chce musze pomalowac sciany najpierw i zrobic troche porzadku... bosh ja chce na urlop !!! a teraz jeszcze musze do pracy i ogolnie ostatnio mam przechlapane roboczo ale nic to czasu niet ale za to druga kuchnie bede mogla sobie kupic O... to możemy pogadać, bo mi też się nie chce Nic mi się nie chce Tylko na urlop mi się chce ja mam urlop od dwóch lat... i już chcę do pracy świra chwilami dostaję, stąd ta mania ogródkowa teraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Nowy temat, kurna to bedzie u mnie ciezko ... niby kuchnia do dwoch tygodni czeka na montaz ale mi sie nie chce musze pomalowac sciany najpierw i zrobic troche porzadku... bosh ja chce na urlop !!! a teraz jeszcze musze do pracy i ogolnie ostatnio mam przechlapane roboczo ale nic to czasu niet ale za to druga kuchnie bede mogla sobie kupic O... to możemy pogadać, bo mi też się nie chce Nic mi się nie chce Tylko na urlop mi się chce ja mam urlop od dwóch lat... i już chcę do pracy świra chwilami dostaję, stąd ta mania ogródkowa teraz ... Tiaaa, bo w domu to nic nie robisz Gotowanie, sprzątanie, pranie itd... - faktycznie za mało masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 05.07.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 ...bo kobiety to chyba już tak mają. Przynajmniej kilka etatów. Praca, dom, dzieci, mąż też prawie jak dziecko . No i jeszcze teraz ogródki. Czasami chciałabym miec swojego klona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Ja nie mam dzieci, ani ogródka A i tak klon by się przydał do sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.07.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Oj, przydałby się, przydał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.07.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 A ja mam urlop Zamierzam coś tam pogrzebać na działce. Ale wiem, ze urlop minie szybko i marzę o takim dłuższym...... kilkuletnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.07.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 A ja mam urlop Zamierzam coś tam pogrzebać na działce. Ale wiem, ze urlop minie szybko i marzę o takim dłuższym...... kilkuletnim o wlasnie taki kilkuletni tez by mnie zadowalal nawet bym sie ta zielenina zajela jakby mi sie nudzilo a ze przewaznie mi sie nie nudzi, to zabetonuje wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 A ja mam urlop Zamierzam coś tam pogrzebać na działce. Ale wiem, ze urlop minie szybko i marzę o takim dłuższym...... kilkuletnim To się emerytura nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.07.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Albo urlop wychowawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Tiaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.07.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 kurna to u mnie odpada... ani na jedno ani za drugie sie nie lapie na jedno jestem za stara a na drugie za mloda czyli trzeba sie meczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 To tak jak ja Ale już wolę tej emerytury czekać Na macierzyńskim też się człowiek narobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts