Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiecie, siedzę od popołudnia w pogotowiu ogrodniczym, jestem na 33 stronie...

jeszcze 4...

a już padam, oko mi leci :-?

ale czytam pilnie bo tam dużo cennych porad jest i już żałuję, że wcześniej tam nie polazłam... :roll:

no, to chyba tu posiedzę jutro, jak znajdę czas pomiędzy gośćmi...

weekend :wink: ...

Ania, znalazlam ta Twoja roslinke za jakies 10 dolarow, ale ma jakies... 12-15 centymetrow... :roll: :roll: :roll:

ten na allegro ma 30-50 cm...

za 30 zł...

to chyba brać, co?

Może nie padnie :-?

nic większego nie znalazłaś? :cry:

Na razie nie... :roll: Moge jeszcze gdzies zajrzec, tylko Ty mozesz do wrzesnia nie wytrzymac... :roll: :roll: :roll:

Aniu, a kupowałaś kiedykolwiek rośliny przez allegro? Nie boisz się, że zanim do Ciebie dojadą to padną?

No wlasnie ja zamawialam i padly, to znaczy juz nigdy sie nie podniosly. Ale moje byly mniejsze, jesli ta ma ok. 30 cm, to moze nie bedzie tak zle. Z drugiej strony poczta kompletnie sie nie przejmuje nalepkami, ze w srodku jest roslina. Rzucaja paczka tak samo jak kazda inna... :evil: :evil: :evil:

Hej! ja jestem! Wyjazd był super -ale nie mogę powiedzieć żebym odpoczęła... :roll:

To gdzie Ty w koncu bylas, bo sie pogubilam? :-?

Byłam na organizowanym przez zakład pracy Pikniku rodzinnym -w Puszczy Solskiej :) Było odlotowo! Konie, bryczki, ognisko, kajaki (zaliczyłam wywrotkę :oops: ) a wieczorem tańce i wódeczka (jak na weselu dosłownie :D ). BARDZO mi się podobało, ale teraz to by się ze 3 dni urlopu przydały na dfojście do pionu :roll: ...