Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaaaaaaaaa, no to super. Tez kiedys plywalam kajakiem, ale teraz to bym sie bala... :roll: :roll: :roll: Niby umiem plywac, ale takie wpadniecie do zimnej wody z nienacka to malo przyjemne musi byc. :-?

No miło nie jest -zwłaszcza że temp. powietrza plus 30 a wody plus 6 stopni :x Ale ważniejsze od szoku termicznego było dla mnie ratowanie telefonu, który "wspaniałomyślnie" zabrałam z sobą na spływ :)

Aaaaaaaaaaa, no to super. Tez kiedys plywalam kajakiem, ale teraz to bym sie bala... :roll: :roll: :roll: Niby umiem plywac, ale takie wpadniecie do zimnej wody z nienacka to malo przyjemne musi byc. :-?

No miło nie jest -zwłaszcza że temp. powietrza plus 30 a wody plus 6 stopni :x Ale ważniejsze od szoku termicznego było dla mnie ratowanie telefonu, który "wspaniałomyślnie" zabrałam z sobą na spływ :)

No wlasnie. Kiedys mnie znajomi wzieli na zaglowke - dla mnie trauma straszna i oczywiscie ciagle mi mowili, ze sie moze przewrocic. Drzalam o... torebke, okulary itp...

A tak w ogóle, to gdzie zniknęła Ania :-?

jestem, jestem 8)

jakoś tak mi leci czas ostatnio...

chyba powinni dobę wydłużyć o jakieś 12 godzin...

staram się jak najwięcej poświęcić teraz Dawidkowi, bo wiem, że potem już nie będę mieć na to aż tyle czasu, w sumie to zostało jeszcze planowo 10 tygodni do porodu...

Aniu, a kupowałaś kiedykolwiek rośliny przez allegro? Nie boisz się, że zanim do Ciebie dojadą to padną?

no, właśnie się boję, dlatego najpierw sprawdzam, czy nie ma tego co chcę przypadkiem gdzieś w okolicy...

jutro będę wiedzieć, co i jak, bo znajoma znajomej ( :wink: ) jest kwiaciarką i wybiera się na giełdę, więc może coś uda jej sie dorwać 8)

oby, chyba będę miała niespokojną noc dzisiaj :roll:

a to mój najnowszy dobytek, już częściowo wykorzystuję kasę imieninową....

http://images28.fotosik.pl/243/7d7232423cf0bd41med.jpg

to odmiana wierzby płaczącej, nie ładnie tu wygląda, bo zdjęcie robiłam na szybko, żeby tylko było i na dodatek z balkonu. Jutro zrobię lepsze :wink:

Wow :D A to tak zleci, ze hej!

Aniu, ja już lecem, ale tylko powiem, że wrzuciłam Ci w moich komentarzach te obiecane fotki z budleją i perukowcem. Dobrej nocki.

no, zaraz tam lecę, przed chwilą się kąpałam i tak myslałam właśnie o tym, czy rzuciłaś te zdjęcia czy nie :wink: :lol:

No i co w koncu bedzie Dawidek mial? Siostrzyczke czy braciszka? Bo jak braciszka do rozrabiania to wspolczuje... :lol: :lol: :lol:

wiesz...

sama nie wiem :roll:

ale napewno spokojniesze niż on, bo już teraz widzę różnicę po kopach i łokciach...

ta dzidzia robi to dużo spokojniej, choć pęcherz cierpi niewypowiedziane katusze ostatnio... :-? :roll:

ale za to mam spokój z żebrami, wątrobą itd..

młody ciągle wariował, do samego końca, teraz mam w miarę spokój 8)

będzie charakterek po tatusiu...

a, że zgazę też mam teraz marną to i włoski będą marne, tatuś ponoć był łysawy do dwóch latek :o :lol: :lol: :lol:

Cześć :lol: Coś się mijamy ostatnio :roll:

A jak się czujesz? Wszystko dobrze?

cześć, cześć :p

wszystko dobrze, tylko właśnie się przeżarłam winogronkiem (truskawki się skończyły) i aż mi niedobrze sie zrobiło... :roll:

Ale już nie popychałaś kapuśniakiem, mam nadzieję? :wink:

Cześć :lol: Coś się mijamy ostatnio :roll:

A jak się czujesz? Wszystko dobrze?

cześć, cześć :p

wszystko dobrze, tylko właśnie się przeżarłam winogronkiem (truskawki się skończyły) i aż mi niedobrze sie zrobiło... :roll:

Ale już nie popychałaś kapuśniakiem, mam nadzieję? :wink:

kapuśniaka dawno nie było...

ale teraz już wiem, co jutro zrobić na zupkę, bo w sumie to nie wiedziałam....

dzięki, dzięki :p :wink: