malgos2 08.07.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No wlasnie Aniu, masz wybrane imiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a masz juz wybrane imiona na wypadek dziewczynki i chopczyka? no, dla dziewczynki są dwa, Sandra albo Nikola, dla chłopca.... no więc, lepiej, zeby to była dziewczynka, bo dla chłopca nie mamy, już z Dawidkiem był problem, teraz będzie jeszcze trudniej. Na szybko coś może przed porodem powstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Aniu, a co jeszcze nowego kupiaś do swojego ogródka ? No właśnie chciałam zadac to pytanie I jak się tam dostałaś do tych ogrodniczych bez samochodu? no więc... zaraz się pochwalę, dużo nie kupiłam, ale sporo wydałam do ogrodniczego.... wóżkiem i krajem dlatego mnie wczoraj cały dzień nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a masz juz wybrane imiona na wypadek dziewczynki i chopczyka? no, dla dziewczynki są dwa, Sandra albo Nikola, dla chłopca.... no więc, lepiej, zeby to była dziewczynka, bo dla chłopca nie mamy, już z Dawidkiem był problem, teraz będzie jeszcze trudniej. Na szybko coś może przed porodem powstanie Nikola mi sie podoba (Sandra to wiesz, z taka wieksza dziewczynka mi sie kojarzy ). Nawet maz kiedys w przeblysku na temat dzieci stwierdzil, ze moglibysmy tak nazwac dziewczynke (nie dopuszcza mysli, ze moglby byc chlopiec, bo gdyby do niego byl podobny to skaranie boskie...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 no, to mój najdroższy dobytek... cyprysik groszkowy formowany http://images32.fotosik.pl/313/9d29b6abc762a0ecmed.jpg wierzba (w dzień ) i tawułki wokół http://images33.fotosik.pl/313/7fc913ba7c57b71amed.jpg do klonika też dokupiłam tawułki, tylko inną odmianę http://images25.fotosik.pl/242/682082d0be6256d5med.jpg i z dalsza... http://images34.fotosik.pl/313/3e9927cf711070e6med.jpg jeszcze mam saxifragę, ale na rabatce, więc jej nie widać zbytnio, zresztą to same listki, mają sie płożyć, jak się rozrosną wogóle te zdjęcia... muszę jakieś lepsze porobić, bo na żywo wygląda to dużo lepiej... trawa rośnie po tych deszczach jak szalona, jutro koszenie no, na razie to wszystko jeszcze takie se, bo trzeba trawkę przyciąć, zasiać, dosadzić roślinek, itd. Na razie latam z moją listą zakupów po sklepach i nic nie wylatałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a masz juz wybrane imiona na wypadek dziewczynki i chopczyka? no, dla dziewczynki są dwa, Sandra albo Nikola, dla chłopca.... no więc, lepiej, zeby to była dziewczynka, bo dla chłopca nie mamy, już z Dawidkiem był problem, teraz będzie jeszcze trudniej. Na szybko coś może przed porodem powstanie Nikola mi sie podoba (Sandra to wiesz, z taka wieksza dziewczynka mi sie kojarzy ). Nawet maz kiedys w przeblysku na temat dzieci stwierdzil, ze moglibysmy tak nazwac dziewczynke (nie dopuszcza mysli, ze moglby byc chlopiec, bo gdyby do niego byl podobny to skaranie boskie...). wiesz, chłopcy raczej są do mamy a dziewczynki do taty podobne.... to lepiej przemyśleć czyli chciałby Sandrę czy Nikolę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a masz juz wybrane imiona na wypadek dziewczynki i chopczyka? no, dla dziewczynki są dwa, Sandra albo Nikola, dla chłopca.... no więc, lepiej, zeby to była dziewczynka, bo dla chłopca nie mamy, już z Dawidkiem był problem, teraz będzie jeszcze trudniej. Na szybko coś może przed porodem powstanie Nikola mi sie podoba (Sandra to wiesz, z taka wieksza dziewczynka mi sie kojarzy ). Nawet maz kiedys w przeblysku na temat dzieci stwierdzil, ze moglibysmy tak nazwac dziewczynke (nie dopuszcza mysli, ze moglby byc chlopiec, bo gdyby do niego byl podobny to skaranie boskie...). wiesz, chłopcy raczej są do mamy a dziewczynki do taty podobne.... to lepiej przemyśleć czyli chciałby Sandrę czy Nikolę? Nikole. Albo tak z francuska - Nicole... On tego nie bierze pod uwage, ze dziewczynka moze byc gorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 najładniej to brzmi Nicol... Nikola już nie tak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Aniu, śliczne te roślinki (to, że w naturze wyglądają lepiej niż na fotkach to już też u siebie zauważyłam- tylko w ofertach sprzedawców jest odwrotnie - na fotkach lepiej niż w naturze ), ale chyba mi nie powiesz, że przywiozłaś to wózkiem ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 wszystko wózkiem (pojemny ) oprócz iglaka, on był nie tyle za duży, co za ciężki. Jego dziś dowiózł mi pan ze sklepu, bardzo uprzejmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ładnie się to prezentuje. Tawułki mam też takie same (gold) - trzeba je przycinać na wiosnę i później drugi raz początkiem lipca, to ładnie się zagęszczają - ja moje formuję w kule Co do imienia, to muszę Ci powiedzieć, że zawsze kojarzę imiona ze znajomymi szkonymi dzieckami - wszystkie Nikole jakie znam to bardzo fajne dziewczynki Są też Nikoliny, ale i tak mówią na nie Nikola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 własnie moje też przycięłam, bo skończyły kwitnąć, ale coś mi te kulki nie wychodzą jak trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Wyjdą, wyjdą - nie w tym roku, to w następnym. Dobrze, że przyciełaś, bo moze powtórzą kwitnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a tego nie wiedziałam dostrzegam kolejne fachowe źródło wiedzy jak dla mnie jeszcze tajemnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 08.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 ale szalejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 ale szalejesz no... a kto szalał wcześniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Szaleje, szaleje, bo później przez jakiś czas będzie szaleć przy maleństwie i na roślinki braknie czasu Ale za to czas będzie szybko uciekał, przyjdzie wiosna i ogród będzie jak bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 08.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a konkretnie ile Cię kosztował ten cyprysik -groszkowany ?Też mam na niego ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Szaleje, szaleje, bo później przez jakiś czas będzie szaleć przy maleństwie i na roślinki braknie czasu Ale za to czas będzie szybko uciekał, przyjdzie wiosna i ogród będzie jak bajka właśnie tak myślę jak piszesz... jak przyjdzie dzidzia, a do września niedaleko to juz nic nie zrobię, wiem jak było z Dawidkiem... rok z głowy, więc na następne wakacje chcę tylko dopieszczać, bo już na latanie po sklepach ogrodniczych czasu nie będzie i byle rosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a konkretnie ile Cię kosztował ten cyprysik -groszkowany ?Też mam na niego ochotę no, majątek nie kosztował, bo 44 zł, sama się dziwię, że tylko tyle ale w porównaniu z tawułami, które są po 7 czy 10 zł, to jest droższy to zwykły cyprysik groszkowy tak przycięty, żeby powstało bonzai, naprawdę mnie zauroczyło teraz ja też muszę o niego dbać, żeby tak wyglądał i nie zarosnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts