DarioAS 14.09.2007 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jeszcze 3 http://www.artforma.eu/images/modernart3d/galerie/krajobrazy/150x70/miniatures/00025.jpg http://www.artforma.eu/images/modernart3d/galerie/abstrakcje/150x70/miniatures/00114.jpg http://www.artforma.eu/images/modernart3d/galerie/abstrakcje/150x70/miniatures/00264.jpg Zmieniłam wielkość obrazu, bo te to już mnie za bardzo przytłoczyły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.09.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ja bym żadnego z tych ostatnich nie mogła mieć aż mnie srach ogarnął, gdy wpatrywałam się w nie obraz jak ma dawać do myślenia, to pozytywnego.... tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.09.2007 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 więc zostajemy przy tamtych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 14.09.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 DarioAS przemysl sobie na spokojnie jeszcze ten pomysl z tymi "obrazami" czasem nam sie cos spodoba a po kilku miesiacach nie mozemy na to patrzec, wydaje mi sie, ze te obrazy naleza do tej kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 no ja bym właśnie bardziej optowała za jakimś zdjęciem swoim... a nie tak wymyślną grafiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKSA 14.09.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 hejmnie tez sie podoba obraz nr 3,5,7a gdzie Ty je wypatrzylas? tez musimy kupic cos do sypialni....ale nie mam pomyslu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 14.09.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Nie te ostatnie to już na pewno nie...według mnie oczywiście. Ja dalej uważam że obrazy są naprawdę fajne...szczególnie 5 i 7 ale 3 też niczego sobie (skoro mężowi się podoba) Ale skoro 5 nie wszystkim sie tak bardzo podoba jak mnie to zastanów się nad tą 3 i 7... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKSA 14.09.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 GosiaczekKr - czy Ty mieszkasz w TYCH krakowskich Karniowicach?blisko Trzebini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 14.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Tak to te Karniowice obok Trzebini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2007 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 No więc... Na razie odpuścimy sobie te obrazy, doszliśmy do wniosku, że najpierw trzeba pomalować ściany i wtedy zobaczymy co dalej. no i malujemy To pierwsza warstwa, więc nie ładnie jeszcze wygląda, ale w końcu salon nabiera kolorów. http://images21.fotosik.pl/419/984933cc656da5ddmed.jpg Wieczorem malowania ciąg dalszy. Póki co to po baaardzo ciężkim wyborze kupiliśmy farby na pozostałe ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 15.09.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ZGADZAM SIĘ Z TYM CO NAPISAŁ MUFKA Skoro prosisz o radę to postanowiłam napisać - z całym szacunkiem... Dziewczyno odpuść sobie te obrazki... !!! Szkoda wydawać kasę na coś takiego. Pomyśl, że jak to powiesisz na ścianie, to będziesz na to musiała patrzeć. Styl tych obrazków przypomina mi fototapety z lat 80-tych z obrazkiem wodospadu albo lub innego pejzażu. Gdybyż urządzała dom w latach 50-tych to zafundowałabyś sobie obraz z jeleniem na rykowisku, czy obraz Jezusa na łodzi przewożącego dzieci na drugi brzeg. Wszystko w oleju i w pięknych złoconych ramach jak w kościele? Taki styl nazywa się kicz - tyle że nowoczesny To jest moje zdanie na ten temat - nie każdy ma taki sam gust może to dla Ciebie jest ładne, dla mnie to straszny obciach mieć takie „dzieło” na ścianie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKSA 15.09.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dario - fajny kolorek....juz mi sie podoba wasz salon.... GosiaczekKr - jechalam ostatnio prze Karniowice i doszłam do wniosku ze ludzie w tej miejscowosci maja super ogrody. a tak nawiasem mowiac mam rodzinke w Karniowicach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2007 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ZGADZAM SIĘ Z TYM CO NAPISAŁ MUFKA Skoro prosisz o radę to postanowiłam napisać - z całym szacunkiem... Dziewczyno odpuść sobie te obrazki... !!! Szkoda wydawać kasę na coś takiego. Pomyśl, że jak to powiesisz na ścianie, to będziesz na to musiała patrzeć. Styl tych obrazków przypomina mi fototapety z lat 80-tych z obrazkiem wodospadu albo lub innego pejzażu. Gdybyż urządzała dom w latach 50-tych to zafundowałabyś sobie obraz z jeleniem na rykowisku, czy obraz Jezusa na łodzi przewożącego dzieci na drugi brzeg. Wszystko w oleju i w pięknych złoconych ramach jak w kościele? Taki styl nazywa się kicz - tyle że nowoczesny To jest moje zdanie na ten temat - nie każdy ma taki sam gust może to dla Ciebie jest ładne, dla mnie to straszny obciach mieć takie „dzieło” na ścianie... Pozdrawiam Dzięki za opinię. Ale fakt jest taki, jak piszesz, że każdy ma inny gust. Mnie się to akurat podoba, lubię takie rzeczy. I jest wiele osób, którym też się podoba coś takiego. Jednak po głębszym rozważaniu na ścianie znajdzie się coś innego... zrobiłam na zamówienie nasz portet ślubny, ale pokażę po niedzieli, jak mąż będzie w pracy, bo to niespodzianka. I naprawdę dziękuję za opinię, gdyby nie o to mi chodziło, to z pewnością bym się nie pytała, co wy na to. A tak poza tym, to myślę sobie, że tak np. babcia to chyba zawału by dostała widząc takie dzieło na ścianie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 hej mnie tez sie podoba obraz nr 3,5,7 a gdzie Ty je wypatrzylas? tez musimy kupic cos do sypialni....ale nie mam pomyslu.... wiesz co, ja bardzo dużo rzeczy wyłapuję na allegro, tam jest naprawdę wszystko. Tylko trzeba dobrze poszukać. Takie rzeczy są w dziale dom i ogród- wyposażenie- dekoracje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 15.09.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ZGADZAM SIĘ Z TYM CO NAPISAŁ MUFKA Skoro prosisz o radę to postanowiłam napisać - z całym szacunkiem... Dziewczyno odpuść sobie te obrazki... !!! Szkoda wydawać kasę na coś takiego. Pomyśl, że jak to powiesisz na ścianie, to będziesz na to musiała patrzeć. Styl tych obrazków przypomina mi fototapety z lat 80-tych z obrazkiem wodospadu albo lub innego pejzażu. Gdybyż urządzała dom w latach 50-tych to zafundowałabyś sobie obraz z jeleniem na rykowisku, czy obraz Jezusa na łodzi przewożącego dzieci na drugi brzeg. Wszystko w oleju i w pięknych złoconych ramach jak w kościele? Taki styl nazywa się kicz - tyle że nowoczesny To jest moje zdanie na ten temat - nie każdy ma taki sam gust może to dla Ciebie jest ładne, dla mnie to straszny obciach mieć takie „dzieło” na ścianie... Pozdrawiam Dzięki za opinię. Ale fakt jest taki, jak piszesz, że każdy ma inny gust. Mnie się to akurat podoba, lubię takie rzeczy. I jest wiele osób, którym też się podoba coś takiego. Jednak po głębszym rozważaniu na ścianie znajdzie się coś innego... zrobiłam na zamówienie nasz portet ślubny, ale pokażę po niedzieli, jak mąż będzie w pracy, bo to niespodzianka. I naprawdę dziękuję za opinię, gdyby nie o to mi chodziło, to z pewnością bym się nie pytała, co wy na to. A tak poza tym, to myślę sobie, że tak np. babcia to chyba zawału by dostała widząc takie dzieło na ścianie.... dzięki za wyrozumiałość. Nie chciałam nikogo urazić swoją opinią... Portret to fajna pamiątka - póki jesteśmy jeszcze piękni trzeba koniecznie to utrwalić :) Nie doceniamy chyba naszych babć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 15.09.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Witaj W końcu trafiłam do ciebie Ciekawa jestem jakie płytki wybierzesz... A z tymi obrazkami to fakt odpuść pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.09.2007 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Chopinetka, witam w moich skromnych progach Te płytki to mi spać po nocach nie dają... Ale póki co to sobie malujemy . Powoli robi się kolorowo w domku, z czego się baaardzo cieszę http://images12.fotosik.pl/97/8e6cc89397947ea6med.jpg http://images12.fotosik.pl/97/05b3e51c700ad57emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.09.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 no to jeszcze troszkę... widok na kuchnię http://images13.fotosik.pl/91/8b20d4b950a5d0femed.jpg okno w kuchni (wiem, wiem... okno wygląda bardziej interesująco niż te ściany .Ale tylko do wtorku, potem już będzie czyściutkie ) http://images13.fotosik.pl/91/27d0134fb24c9ea8med.jpg i tymczasowa zasłona w salonie http://images29.fotosik.pl/82/3f3d5e68e1f38ec1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.09.2007 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 no i tworzy sie sypialnia... Tylko jakoś zdjęcie troszkę krzywo wyszło... No i w rzeczywistości kolory są ciemniejsze, trzeba będzie zrobić fotę dzienną http://images27.fotosik.pl/82/86d8276036dbf4admed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 17.09.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 WitamDopinguję mocno w remoncie, bo sama remontuję piętro domu, więc Cię doskonale rozumiem:) Ładny i duży pokoik Dawidka, sama pomalował pokój synka na niebiesko:) Ja bym go rozjaśniła wieszając obrazki dziecięce w białych ramkach. A co do kolorów, to zupełnie co innego wzornik, a kolor na ścianie, ja tak miałam w przedpokoju - miała być kawa z mlekiem, a wyszła jajeczniczka:) Oglądałam Twoje propozycje obrazów, ale mnie się takie nie podobają, a wchodziłać na http://www.vide.pl? Jest rewelacyjny wybór. Ja bym tam powiesiła trzy obrazy w ramach oddzielone ciut od siebie. Wiem, że już zamówiłaś portert ślubny, ale ta ściana jest dość długa i nie wiem, czy jeden obraz tam będzie ok, no chyba, że jest dośc szeroki:) A co do płytek w kuchni, to jak chcesz ciemne meble, to płytki napewno jasne, jakiś beż, albo jasna oliwka. Ja sobie zawsze tłuamczyłam, że przemalowanie ściany to pestka, ale wymiana płytek lub podłogi to juz grubszy remont:( Trudniej zmienić po roku jak się znudzi:( Sypialnię malujesz w dwóch odcieniach? P.S. Też jestem fanką wrzosowych sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts