DarioAS 09.07.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Cześć no no widzę zmiany.....fanie..... u mnie pooooooowoli i bardzo mozolnie, a co u Was? U nas jak już pisałam w dzienniku i moich komentarzach - działam nieco w ogrodzie, bo fachowcy są na urlopie Smutne te Twoje opowieści w dzienniku właśnie czytam... dobrze, że chociaż Fasola nadal fika.... no... kurczę, nawet nie wiesz, jak mnie rozprasza... po tym spokojnym wodospadzie... rzuciłam Ci parę linków, może się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.07.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Noż, kurcze blade, przeca mówiłam, że po Ciebie przyjadę gdzie trzeba i zawiozę jeśli trzeba Ja to tak mało dyspozycyjna jestem, więc na Cezarówce i innych ogrodniczych jestem dosyć często, ale w róznych porach, bo zależy jak się wyrwę i ile mam czasu, bo to praca, dom, działka itp., ale mozemy się jakoś umówić. Lepiej gdybyś zobaczyła ją osobiście. No i budleje ... takie som pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Noż, kurcze blade, przeca mówiłam, że po Ciebie przyjadę gdzie trzeba i zawiozę jeśli trzeba Ja to tak mało dyspozycyjna jestem, więc na Cezarówce i innych ogrodniczych jestem dosyć często, ale w róznych porach, bo zależy jak się wyrwę i ile mam czasu, bo to praca, dom, działka itp., ale mozemy się jakoś umówić. Lepiej gdybyś zobaczyła ją osobiście. No i budleje ... takie som pikne ja kcem i buduleję i różę to, jak znajdziesz chwilkę i nie będzie akurat padać, to mi napisz, ja do Chrzanowa dotrę, do Ciebie na budowę nawet może trafię, a potem mi pomożesz... tą różę to nawet bez pączka biorę a nie może padać, bo ja jak zwykle z młodym, to z parasolem ciężko by było Cię lubię coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.07.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Nie ma nic za darmo za to Cię odwiozę do domku i pokażesz swój ogródeczek W takim razie jutro tam podjadę i wezmę tę symphatię, żeby nas ktoś nie uprzedził (będzie czekała u mnie na działce), a po budleję podjedziemy razem, OK? Kupię różę jutro rano, bo raczej dopiero w poniedziałek mogłabym się z Tobą umówić lub wtorek - jutro muszę szukać fachowca do pieca gazowego, bo mam od wczoraj samą zimną wodę i wszyscy naprawiacze zajęci . Jeden mi obiecał, ze jutro w okolicy południa da znać i może podjedzie naprawić, ale nie wiem na ile jest prawdomówny. No a piątek mam zajęty, bo muszę się spotkać imieninowo z zaległą Halinką. To wstępnie możemy się umówić na pon./wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Nie ma nic za darmo za to Cię odwiozę do domku i pokażesz swój ogródeczek W takim razie jutro tam podjadę i wezmę tę symphatię, żeby nas ktoś nie uprzedził (będzie czekała u mnie na działce), a po budleję podjedziemy razem, OK? Kupię różę jutro rano, bo raczej dopiero w poniedziałek mogłabym się z Tobą umówić lub wtorek - jutro muszę szukać fachowca do pieca gazowego, bo mam od wczoraj samą zimną wodę i wszyscy naprawiacze zajęci . Jeden mi obiecał, ze jutro w okolicy południa da znać i może podjedzie naprawić, ale nie wiem na ile jest prawdomówny. No a piątek mam zajęty, bo muszę się spotkać imieninowo z zaległą Halinką. To wstępnie możemy się umówić na pon./wtorek? padam Ci do nóżek mnie też ten tydzień nie pasuje, bo jeżdżę za sprawami rodzinnymi po urzędach, ale do niedzieli pewnie się wyrobię to się jeszcze przez weekenda uradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 czy imię Nadia się podoba?? nie wiem, czy trochę nie za rosyjskie... tak małż powiedział o Tamarze a teraz śpi a ja własnie wypatrzyłam takie imię tu na necie i mi się podob w miarę Daria... o kurczę... Saturnin ciekawe czy ktoś tak ma na imię w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 No to niezla impreza sie szykuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 No to niezla impreza sie szykuje... no... ciężarna i pani kierowca mleko czy soczek jako danie główne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 No to niezla impreza sie szykuje... no... ciężarna i pani kierowca mleko czy soczek jako danie główne?? Rafaello? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.07.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Aniu, ależ zazieleniło się u Ciebie i roślinek przybyło... Piknie!!! a akebia u mnie rośnie i wiem, że mszyce ją baaardzo lubią !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.07.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 W sprawie imion, oddaję głos na Nikolę i brykam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 10.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Nikola? w moim lokalnym tygodniku wczoraj czytałam ze jest to ostatnio bardzo popularne imię - po kilka na placu zabaw bywa dziewczynek z tym imieniem. Mnie się bardzo podoba Tamara Aniu, jak tak czytam o Twoim ogórdku, to zaczynam cześciej myśleć o zaprojektowaniu ogródu, niż o projekcie i budowie domu. To się nazywa zarażać pasją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 10.07.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Ja głosuje za Nadią...lub Nikolą... Tamara jak dla mnie odpada zupełnie...ale i tak wybór należy do rodziców a znając życie Ania będzie miała decydujący głos... Co do zdjęcia to...nie znasz Krzyśka wszak on zawsze poważny... A program ściągnełam z internetu darmowy jest...nazywa się GIMP 2...Ciężko było mi na począku skapować obsługę (bez pomocy) ale troszkę poćwiczyłam i coś już twożę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.07.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 czy imię Nadia się podoba?? nie wiem, czy trochę nie za rosyjskie... tak małż powiedział o Tamarze a teraz śpi a ja własnie wypatrzyłam takie imię tu na necie i mi się podob w miarę Daria... o kurczę... Saturnin ciekawe czy ktoś tak ma na imię w Polsce... Aniu, Nadia przepiękne.Tamara troszkę cieżkie ale tez ładne. Ja w ogóle lubie takie wschodnie klimaty i moja córka (jeśli kiedys będę ją mieć) bedzie miała na imie Lena. No chyba ze do tego czasu cos mi sie pozmienia Bardzo tez podoba mi sie imie Basia. Jest takie polskie chociaż pochodzenia greckiego Denerwuje mnie moda na Oliwki, Wiktorie i Oskarów i drugi biegun: Władki, Kazimierze i Wiesławy. Z góry przepraszam jeśli kogos uraziłam, nie mam swoich dzieci (jeszcze) ale jak słysze kiedy jakaś młoda mama przez okno krzyczy "Wiktoria" i wszystkie dziewczynki w piaskownicy podnoszą głowę to ręce mi opadają... Wracajac do tego imienia, równie dobrze mozna by taką córe nazwać Eureka - intonacja ta sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.07.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 I jeszcze taka ciekawostka Tamara - żeńskie imię semickie (po aramejsku: palma daktylowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.07.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 a mnie się podoba Zosia, ale jak sobie pomyślę, że moje dziecko w szkole byłoby potem Zofia, to mnie więc odpada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 A ja właśnie jeśli już, to wolę Zofię niż Zosię Moje bratanice to Lidka i Tyśka (Justyna ) - ale nie powiem, że też bym tak wybrała Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.07.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Bry, a wśród moich znajomy też jest jedna Tyśka, a dokładniej Tuśka od Martuśki, czyli Marty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 10.07.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 to ja też się witam dizś na gościnnym poddaszu. siedzimy sobie dzisiaj w domku i postanowiłam uskutecznić tutaj sprzątanie bo na budowie to mija się z celem - znów przyjdzie pan ciąć parkiet i będę od nowa pyl zmiatać... Może po południu pojedziemy powalczyć z futrynkami... ale komp mam włączony i będe zaglądać w porzerwach miedzy praasowaniem i zmywaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.07.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ja tak ostatnio ciągle robię dopiero wróciłam, jutro znów powtórka z rozrywki okazało się, że odebranie papierów ze sądu o uprawomocnionym spadku to dopiero początek a Skarbówka to juz wogóle przegina, muszę mieć wypis z rejestru gruntów, wpis do ksiąg wieczystych i z mieszkania i z działki.. ja pie... i to trzeba załatwić do miesiąca, bo potem ojciec płaciłby podatek... więc tak się włóczę od paru tygodni po urzędach i końca tej włóczęgi nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts