DarioAS 10.07.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Aniu, Nadia to sliczne i originalne imie - bardzo mi sie podoba Jak sie czujesz? Upaly nie przeszkadzaja? Buziaki dla syneczka ! upały póki co to sobie poszły, więc fajnie jest Dawidek przesyła cioci (dla niego wszystkie panie to ciocie ) buxiaki Ty lepiej pisz, jak tam przygotowania do ślubu i jak Ci w domku swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 hejka nie mam sily czytac wszystkiego tak zescie sie rozpisaly ale do Nadii dotarlam i glosuje za Nadia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.07.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 A ja dla dziewczynki Aleksandra (Ola) lub Julia, a dla chłopca Bartosz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 W sprawie Nadii - mialam jedna tragiczna sytuacje z tydzien temu wlasnie z Nadia w rodzinie (dziewczyna 16 lat miala wypadek, zabila sie we wlasnym domu) - raczej juz bym tak dziecka nie nazwala (sorry, ale przesadna jestem w tym wzgledzie). Gabrys dla chlopaka to troche... niemeskie. Mysle, ze imie Daniel jest dobre, bo w kazdym jezyku pisze sie tak samo. Ja w tym kierunku bede myslec przy wyborze imion. I... Daria mi sie jakos ostatnio spodobalo. Tak po tatusiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 10.07.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Julia - pięknie, ja lubię też Tosia - Antonina, ciekawe czy Ania skorzysta z naszej giełdy imion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 dobry wieczor, gdzie Ania, sadzi roslinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Zapewne, albo sprząta Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Noooo... Albo sciaga dla nas zdjatka najnowszych nabytkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Albo karmi monsza i czeka na dostęp do netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Albo karmi monsza i czeka na dostęp do netu Znaczy sie liczy na to, ze monsz najedzony jest mniej awanturujacy sie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Albo karmi monsza i czeka na dostęp do netu Znaczy sie liczy na to, ze monsz najedzony jest mniej awanturujacy sie...? Monsz najedzony idzie spać i nie marudzi, że połowica na forum przesiaduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Albo karmi monsza i czeka na dostęp do netu Znaczy sie liczy na to, ze monsz najedzony jest mniej awanturujacy sie...? Monsz najedzony idzie spać i nie marudzi, że połowica na forum przesiaduje Ty, a moze ona juz dawno z tym menszem... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Albo karmi monsza i czeka na dostęp do netu Znaczy sie liczy na to, ze monsz najedzony jest mniej awanturujacy sie...? Monsz najedzony idzie spać i nie marudzi, że połowica na forum przesiaduje Ty, a moze ona juz dawno z tym menszem... ? Nie wnikam, z monszem można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Albo karmi monsza i czeka na dostęp do netu Znaczy sie liczy na to, ze monsz najedzony jest mniej awanturujacy sie...? Monsz najedzony idzie spać i nie marudzi, że połowica na forum przesiaduje Ty, a moze ona juz dawno z tym menszem... ? Nie wnikam, z monszem można No jasne... A ze nieporzadana ciaza nie grozi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Albo karmi monsza i czeka na dostęp do netu Znaczy sie liczy na to, ze monsz najedzony jest mniej awanturujacy sie...? Monsz najedzony idzie spać i nie marudzi, że połowica na forum przesiaduje Ty, a moze ona juz dawno z tym menszem... ? Nie wnikam, z monszem można No jasne... A ze nieporzadana ciaza nie grozi... ... to nawet trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 I nic nam nie opowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wygląda na to, że zostałyśmy sam na sam z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wygląda na to, że zostałyśmy sam na sam z forum Kurcze, to moze ja sie na koty przerzuce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wygląda na to, że zostałyśmy sam na sam z forum Kurcze, to moze ja sie na koty przerzuce... Na jakie znowu koty Coś nie łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wygląda na to, że zostałyśmy sam na sam z forum Kurcze, to moze ja sie na koty przerzuce... Na jakie znowu koty Coś nie łapię No o te kotowate oczy mi chodzi. Ze skoro jestesmy na siebie zdane, to moze preferencje czas zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts