osowa 10.07.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 o właśnie! a'propos kota, dziś otwieram okno w sypialni, a tu coś kwili, ptak nie ptak, se myslę (bo gniazd mamy na nowym domu sztuk trzy) ale jednak jak przyszedł listonosz się okazało, że to kwiliło na dole, znaczy się przy wejściu takim oto sposobem od dziś mamy dodatkowego współmieszkańca, znaczy się czarnobiałego futrzaka na oko dwumiesięcznego imienia jak na razie brak, czekam na propozycje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wygląda na to, że zostałyśmy sam na sam z forum Kurcze, to moze ja sie na koty przerzuce... Na jakie znowu koty Coś nie łapię No o te kotowate oczy mi chodzi. Ze skoro jestesmy na siebie zdane, to moze preferencje czas zmienic. Jaśniej proszę, bo potem znowu będzie o nożycach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 o właśnie! a'propos kota, dziś otwieram okno w sypialni, a tu coś kwili, ptak nie ptak, se myslę (bo gniazd mamy na nowym domu sztuk trzy) ale jednak jak przyszedł listonosz się okazało, że to kwiliło na dole, znaczy się przy wejściu takim oto sposobem od dziś mamy dodatkowego współmieszkańca, znaczy się czarnobiałego futrzaka na oko dwumiesięcznego imienia jak na razie brak, czekam na propozycje! A fotka kotka? A pcia jaka - bo bez tego trudno imienia szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 10.07.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 podobno chłopczyk, ale ja tam mu nie zaglądałam (córcia z koleżanką stwierdziła, że to on) a fotka na razie bez kotka zatem jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Aniu, ładnie to tak siedzieć tyle na ogrodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Czarnobiały futrzak brata nosił dumne imię Herman Jak się kocisko rozrosło, to mu baaardzo twarzowo z takim imieniem było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.07.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Julia - pięknie, ja lubię też Tosia - Antonina, ciekawe czy Ania skorzysta z naszej giełdy imion oczywiście, że skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.07.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Albo karmi monsza i czeka na dostęp do netu Znaczy sie liczy na to, ze monsz najedzony jest mniej awanturujacy sie...? Monsz najedzony idzie spać i nie marudzi, że połowica na forum przesiaduje Ty, a moze ona juz dawno z tym menszem... ? nie z menszem, mansz śpi, ja grasuję... po allegro... ale najedzony śpi, no i teraz mam od pół godzinki dotęp od netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.07.2008 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wygląda na to, że zostałyśmy sam na sam z forum Kurcze, to moze ja sie na koty przerzuce... Na jakie znowu koty Coś nie łapię No o te kotowate oczy mi chodzi. Ze skoro jestesmy na siebie zdane, to moze preferencje czas zmienic. a Twój monsz to gdzie niby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.07.2008 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 o właśnie! a'propos kota, dziś otwieram okno w sypialni, a tu coś kwili, ptak nie ptak, se myslę (bo gniazd mamy na nowym domu sztuk trzy) ale jednak jak przyszedł listonosz się okazało, że to kwiliło na dole, znaczy się przy wejściu takim oto sposobem od dziś mamy dodatkowego współmieszkańca, znaczy się czarnobiałego futrzaka na oko dwumiesięcznego imienia jak na razie brak, czekam na propozycje! no, moja miała bć Murka,ale, że czarna, a nie w łaty... to bardziej Twojemu domownikowi przypasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.07.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 dobry wieczor, gdzie Ania, sadzi roslinki? nio... nie roślinki, ale porządek pod balkonem zrobiłam (pełno cementu wtopionego w piasek...) i trawkę posadziłam w końu na resztę działeczki i powoli dochodzę do finału z przodem, ale powolutku... powoli nabieramy kształtów, pochwalę się jak wszystko w miare uporządkuje i posadzę jak kupię.... a teraz idę spać, bo jutro znów wyjazd z rana do UM i do sądu śpijcie dobrze, jutro będę odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wygląda na to, że zostałyśmy sam na sam z forum Kurcze, to moze ja sie na koty przerzuce... Na jakie znowu koty Coś nie łapię No o te kotowate oczy mi chodzi. Ze skoro jestesmy na siebie zdane, to moze preferencje czas zmienic. a Twój monsz to gdzie niby?? No dobra, wrocil z roboty, to moze nie musze zmieniac preferencji. Tym bardziej, ze mi Olga pewnie zaraz tez spac pojdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.07.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Dzień dobry Aniu, oto Twoja różyczka symphatia: http://img390.imageshack.us/img390/7757/rasymp001tt5.jpg http://img165.imageshack.us/img165/6673/rasymp007fv3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 11.07.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Dobrego ranka życzę,jeśli można to ja głosuję za Nadią. Tak mi się to imie teraz podoba, ale z drugiej strony jest teraz bardzo popularne. Ostatnio też pomyślałam ,że mała Helenka , a dorosła Helena... ładnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.07.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 dzień dobry co do imion - jak się komuś podoba Lena to można i inaczej - wlasnie He-lena. MAgda-lena będzie dwa do wyboru albo nawet trzy helena mi isę z piękna Helena kojarzy od razu A ja taam najbardziej lubię proste imiona, i dla chlopców też, typu Piotr, Paweł, Michał.... Chociaż Jakub mi ie podoba niezmiernie, tylko że Jakub to ponoc od 10 lat najczęściej nadawane chlopięce imię jest Jak gdzies odkopię te rankingi to Wam wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.07.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 dzień dobry.....ja już wstałam, ANia pewnie już w drodze za sprawami? a u nas w końcu słońce....zanosi się piękny ciepły dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.07.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 u nas tez cieplutki, choc podobno burze mogą zawsze przelecieć... Chmurki jakies widzę...nitubaga, jak tam Twoje przejścia? Nie czytalam dokładnie bo ostatnio z czasem krucho ale dotarlo do mnie tyle że miała ś przeboje z domem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.07.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 oj szkoda słów....i nie miałam ale dalej mam....wszystko wciąż przede mną... mam nadzieję, ze nie dojdzie do najgorszego...ale niezbadane są wyroki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.07.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 oj, no to współczuję. Musisz sie uzbroić w cierpliwość. Ja tez naiwnie wierzyłam że wszystko będzie w porządku,ślicznie i terminowo... NAwet pierwsze akcje mnie nie ugięły. Dopiero przy końcu te schody mnie dobiły, tyle jeszcze roboty, sprzątania, odnowienie mebli - myślałam,że bedę pełna energii po remoncie, a mnie ten stres po prostu wypompował. I nie mam siły, może jak już skończza z parkietami to zbiorę się do nowa... Juz bym poleżała na własnym łóżeczku, pod własnym sufitem, echhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no, w koncu tu dotarlam, zawsze na koncu, ale to dlatego ze powiadomien nie dostalam jezeli chodzi o koty to moja kotka sie Lucek nazywa (bo myslalam ze to on) zamiennie Lucjusz, Lucjano, Lucyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts