anjamen 14.07.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kotów ci u mnie 3. Jak czegoś nie wiecie to pytajcie I dla kotów już mam zaplanowany mebelek. drapaczek lux z drapaki.pl ja mam 2 kicie, wypoczynek z weluru zalatwily, ale ze skory nie tykaja, nawet na niego nie wlaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ania załatwia dzisiaj sprawy urzędowe nie zazdroszcze, ale uzywajac swojego wdzieku i brzuszka pewnie doskonale i szybko jej pojdzie nie te czasy na brzuszek teraz prawie nikt nie reaguje, już szybciej coś załatwię na dziecko... dlateg jeżdzę z Dawidkiem a dziś nigdzie nie pojechałam bo coś miałam za dużo skurczów w nocy i się trochę wystraszyłam odpoczywam NIKT NIE REAGUJE?????????? nie przemeczaj sie Anula A co tu reagować? Drzemy na nią mordy od miesięcy?? Jak grochem o ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kotów ci u mnie 3. Jak czegoś nie wiecie to pytajcie I dla kotów już mam zaplanowany mebelek. drapaczek lux z drapaki.pl No, drapaczek fajna sprawa Moja swój uwielbia Oprócz tego uwielbia wszystko inne, o co da się pazur zaczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.07.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kotów ci u mnie 3. Jak czegoś nie wiecie to pytajcie I dla kotów już mam zaplanowany mebelek. drapaczek lux z drapaki.pl No, drapaczek fajna sprawa Moja swój uwielbia Oprócz tego uwielbia wszystko inne, o co da się pazur zaczepić no i tu może być kłopot - ja strasznie lubię swoje firanki, osobiście zresztą szyte...i jestem na ich punkcie nieco hm....wrażliwa jakby mi miał jakiś futrzak je zniszczyć... to musiałabym go strrrrrraaaaaasznie kochać by w tyłek nie dostał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kotów ci u mnie 3. Jak czegoś nie wiecie to pytajcie I dla kotów już mam zaplanowany mebelek. drapaczek lux z drapaki.pl No, drapaczek fajna sprawa Moja swój uwielbia Oprócz tego uwielbia wszystko inne, o co da się pazur zaczepić no i tu może być kłopot - ja strasznie lubię swoje firanki, osobiście zresztą szyte...i jestem na ich punkcie nieco hm....wrażliwa jakby mi miał jakiś futrzak je zniszczyć... to musiałabym go strrrrrraaaaaasznie kochać by w tyłek nie dostał.... mój futrzak w tyłek dostaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ania załatwia dzisiaj sprawy urzędowe nie zazdroszcze, ale uzywajac swojego wdzieku i brzuszka pewnie doskonale i szybko jej pojdzie nie te czasy na brzuszek teraz prawie nikt nie reaguje, już szybciej coś załatwię na dziecko... dlateg jeżdzę z Dawidkiem a dziś nigdzie nie pojechałam bo coś miałam za dużo skurczów w nocy i się trochę wystraszyłam odpoczywam NIKT NIE REAGUJE?????????? nie przemeczaj sie Anula A co tu reagować? Drzemy na nią mordy od miesięcy?? Jak grochem o ścianę dobra, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ania załatwia dzisiaj sprawy urzędowe nie zazdroszcze, ale uzywajac swojego wdzieku i brzuszka pewnie doskonale i szybko jej pojdzie nie te czasy na brzuszek teraz prawie nikt nie reaguje, już szybciej coś załatwię na dziecko... dlateg jeżdzę z Dawidkiem a dziś nigdzie nie pojechałam bo coś miałam za dużo skurczów w nocy i się trochę wystraszyłam odpoczywam NIKT NIE REAGUJE?????????? nie przemeczaj sie Anula może reakcje byłyby inne, gdybym przytyła ze 30 kg, bardziej się toczyła niż szła i brzuch byłby większy od wejścia do autobusu... a, że brzuch mały, no i po mnie nie widać jak się czuję, to i nikt nie reaguje wszystkiego są dobre i złe strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ania załatwia dzisiaj sprawy urzędowe nie zazdroszcze, ale uzywajac swojego wdzieku i brzuszka pewnie doskonale i szybko jej pojdzie nie te czasy na brzuszek teraz prawie nikt nie reaguje, już szybciej coś załatwię na dziecko... dlateg jeżdzę z Dawidkiem a dziś nigdzie nie pojechałam bo coś miałam za dużo skurczów w nocy i się trochę wystraszyłam odpoczywam NIKT NIE REAGUJE?????????? nie przemeczaj sie Anula A co tu reagować? Drzemy na nią mordy od miesięcy?? Jak grochem o ścianę dobra, dobra A nie jest tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.07.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kotów ci u mnie 3. Jak czegoś nie wiecie to pytajcie I dla kotów już mam zaplanowany mebelek. drapaczek lux z drapaki.pl No, drapaczek fajna sprawa Moja swój uwielbia Oprócz tego uwielbia wszystko inne, o co da się pazur zaczepić no i tu może być kłopot - ja strasznie lubię swoje firanki, osobiście zresztą szyte...i jestem na ich punkcie nieco hm....wrażliwa jakby mi miał jakiś futrzak je zniszczyć... to musiałabym go strrrrrraaaaaasznie kochać by w tyłek nie dostał.... mój futrzak w tyłek dostaje... no to siuper - będę się czuła w pełni usprawiedliwiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kotów ci u mnie 3. Jak czegoś nie wiecie to pytajcie I dla kotów już mam zaplanowany mebelek. drapaczek lux z drapaki.pl No, drapaczek fajna sprawa Moja swój uwielbia Oprócz tego uwielbia wszystko inne, o co da się pazur zaczepić no i tu może być kłopot - ja strasznie lubię swoje firanki, osobiście zresztą szyte...i jestem na ich punkcie nieco hm....wrażliwa jakby mi miał jakiś futrzak je zniszczyć... to musiałabym go strrrrrraaaaaasznie kochać by w tyłek nie dostał.... mój futrzak w tyłek dostaje... no to siuper - będę się czuła w pełni usprawiedliwiona... Mój by dostawał, tylko za szybka jest zaraza I 9 na 10 razy trafiam łapą w jakiś mebel zamiast kota Auuuuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.07.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 to może trzeba latać ze ścierą - ma większy zasięg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Pejcz ma jeszce wiekszy ale chyba po kocie nic by nie zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 kota trzeba gazeta trzepnac, albo woda ze spryskiwacza, gorzej ze teraz w spryskiwaczach mam porozrabiane srodki na mszyce, na chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.07.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 no....... to zależy o jakim kocie mówimy.....taki lewek dla przykładu....bez pejczyka niczego nie zrozumie... o wodzie słyszałam....że kociska jej nie znoszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ja nie posiadam gazet A przy olejowanych podłogach te psikacze, hmm Teoretycznie nie powinna taka ilość zaszkodzić, ale w praktyce tej mojej to wiadra by trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ania załatwia dzisiaj sprawy urzędowe nie zazdroszcze, ale uzywajac swojego wdzieku i brzuszka pewnie doskonale i szybko jej pojdzie nie te czasy na brzuszek teraz prawie nikt nie reaguje, już szybciej coś załatwię na dziecko... dlateg jeżdzę z Dawidkiem a dziś nigdzie nie pojechałam bo coś miałam za dużo skurczów w nocy i się trochę wystraszyłam odpoczywam NIKT NIE REAGUJE?????????? nie przemeczaj sie Anula może reakcje byłyby inne, gdybym przytyła ze 30 kg, bardziej się toczyła niż szła i brzuch byłby większy od wejścia do autobusu... a, że brzuch mały, no i po mnie nie widać jak się czuję, to i nikt nie reaguje wszystkiego są dobre i złe strony ale zazdroszcze, ja to bede pewnie jak balon wygladala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.07.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Przyszłam się przywitać , bo zaleglości to już widzę, że nie nadrobię A awatarek bardzo mi się podoba Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.07.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Aniu, obowiązkowo masz na siebie uważać i dbać o siebie. Zostaw może to kopanie na jesień - maleństwo będzie spało, to pójdziesz pokopać. Skąd takie skurcze się pojawiły? Lepiej idź Ty do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 14.07.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Skurcze mam nadzieję nie groźne, tzw. przepowiadające może się już pojawiły. Ale oszczędzać się musisz Aniu koniecznie, szczególnie w takie duchoty i gorąca. Paluszkiem trzeba chyba tej naszej Ani pogrozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 14.07.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ania załatwia dzisiaj sprawy urzędowe nie zazdroszcze, ale uzywajac swojego wdzieku i brzuszka pewnie doskonale i szybko jej pojdzie nie te czasy na brzuszek teraz prawie nikt nie reaguje, już szybciej coś załatwię na dziecko... dlateg jeżdzę z Dawidkiem a dziś nigdzie nie pojechałam bo coś miałam za dużo skurczów w nocy i się trochę wystraszyłam odpoczywam odpoczywaj, dbaj o siebie i maleństwo, ogródek już piękny i sam da sobie radę dziwne czasy się zrobiły, niedawno w mięsnym sprzedawczyni zaproponowała, że najpierw panią w ciązy obsłuży bo stało nas dwie w kolejce, ja nie miałam nic przeciwko, sama chciałam zaproponować, ale mnie uprzedziła, a dziewczyna w ciązy była bardzo zdziwiona, powiedziała, że to się rzadko teraz zdarza smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts