GosiaczekKr 15.07.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A swoją drogą Ania Ty odpoczywaj...teraz lepiej nie ryzykować...wiem wiem łatwo powiedzieć gorzej zrobić, ale cuż takie życie ciężarnej - trzeba się oszczędząć....oczywiście w granicach rozsądku to oszczędzanie, bo jak moja ginekolog powiedziala to jest ciążą a nie choroba że się ruszać nie można...ale wszystko w granicach rozsądku...a że ty rozsądna kobita jesteś to wiesz kiedy odpocząć a kiedy można coś więcej porobić...prawda???? Bo jak nie to się tam pofatyguje znów do Ciebie i będę pilnowala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.07.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 dzień dobry Jak tam się dzisiaj czujemy u mnie miły chłodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 dzień dobry pogoda mi dopisała, dziecko też tzn. Dawidek był dziś grzeczny i nawet sam na nóżkach chodził, więc urzędy zaliczone został mi jeszcze wpis zmiany właściciela do księgi wieczystej, ale to już mi się nie śpieszy dobrze, że pojechałam, bo deszczyk nas ominął i cieplutko było (bo juz nadchodzi zmiana, zaraz będzie padać ). Jeszcze wieczorkiem jedziemy z kotkiem na odrobaczanko i z pieskiem na szczepionkę Jutro jade raniutko do szpitala, muszę porobić badania przed wizytą u pana G. glukoza mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 15.07.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Aniu, co to za mina? Przecież czeka Cię sama słodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Aniu, obowiązkowo masz na siebie uważać i dbać o siebie. Zostaw może to kopanie na jesień - maleństwo będzie spało, to pójdziesz pokopać. Skąd takie skurcze się pojawiły? Lepiej idź Ty do lekarza. Maleństwo będzie spało.....hihihih - dobre bo moje jakoś nie chce spać... A mówią ze niemowlęta nic nie robią tylko jedzą i śpią...to pytam się gdzie te niemowlęta są? Bo moja Kinga w takim razie jakimś wyjątkiem jest,,, Dawidek też mało sypiał po jego urodzeniu nieraz ciężko było nawet śniadanie czy obiad zrobić karmienie, usypianie, przewijanie, karmienie... spał po 20 minut, to jak do kibelka doleciałam i spowrotem to było dobrze Gosiu oszczędzam sie jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Aniu, co to za mina? Przecież czeka Cię sama słodycz aż za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Dzien dobry!! Mam nadzieje, ze bedzie dobry mam wizyte z dzieckiem u lekarza no i jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 czesc Aneczko, to dobrze ze plan na dzis wykonanyja mialam polewac chwasty ale zaczelo padac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 hej, hej polejesz jutro u nas się na deszczyk zanosi już dość długo, ale jeszcze nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.07.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Fajnie, Aniu,że wszystko dobrze u Ciebie i pozałatwiałaś sprawy, bo szybciej będziesz miała czas przyjechać do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Hej. Ania, pewnie to juz wiesz, ale wez ze soba przekrojona cytryne na to badanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Hej. Ania, pewnie to juz wiesz, ale wez ze soba przekrojona cytryne na to badanie... wiem ale jak robiłam glukozę z Dawidkiem to poszło i bez cytryny... teraz też pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Hej. Ania, pewnie to juz wiesz, ale wez ze soba przekrojona cytryne na to badanie... wiem ale jak robiłam glukozę z Dawidkiem to poszło i bez cytryny... teraz też pójdzie A to tak standardowo teraz robia krzywa cukrowa w ciazy? Niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Fajnie, Aniu,że wszystko dobrze u Ciebie i pozałatwiałaś sprawy, bo szybciej będziesz miała czas przyjechać do mnie no właśnie już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Hej. Ania, pewnie to juz wiesz, ale wez ze soba przekrojona cytryne na to badanie... wiem ale jak robiłam glukozę z Dawidkiem to poszło i bez cytryny... teraz też pójdzie A to tak standardowo teraz robia krzywa cukrowa w ciazy? Niezle. to nie krzywa, tylko sprawdzenie, czy się czasem nie ma cukrzycy ciążowej glukozę bierze się raz i czeka pół godziny, drugi raz juz nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Hej. Ania, pewnie to juz wiesz, ale wez ze soba przekrojona cytryne na to badanie... wiem ale jak robiłam glukozę z Dawidkiem to poszło i bez cytryny... teraz też pójdzie A to tak standardowo teraz robia krzywa cukrowa w ciazy? Niezle. to nie krzywa, tylko sprawdzenie, czy się czasem nie ma cukrzycy ciążowej glukozę bierze się raz i czeka pół godziny, drugi raz juz nie trzeba A to luzik. Pol godziny wytrzymasz. Podobno strasznie ssie po tej glukozie. Prawdaz to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Dobry wieczór Chciałam tylko zdementować: ani ja, ani mój kot prozacu nie bierzemy Nastroje regulujemy piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Dobry wieczór Chciałam tylko zdementować: ani ja, ani mój kot prozacu nie bierzemy Nastroje regulujemy piwem Ale wiesz, ze 4 piwa dziennie to juz alkoholizm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Dobry wieczór Chciałam tylko zdementować: ani ja, ani mój kot prozacu nie bierzemy Nastroje regulujemy piwem Ale wiesz, ze 4 piwa dziennie to juz alkoholizm? A 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.07.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Dobry wieczór Chciałam tylko zdementować: ani ja, ani mój kot prozacu nie bierzemy Nastroje regulujemy piwem Ale wiesz, ze 4 piwa dziennie to juz alkoholizm? A 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts