malgos2 15.07.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Dobry wieczór Chciałam tylko zdementować: ani ja, ani mój kot prozacu nie bierzemy Nastroje regulujemy piwem Ale wiesz, ze 4 piwa dziennie to juz alkoholizm? A 6? 6 to juz normalnie spadowa. Poczytaj sobie ten watek o piwach - my juz normalnie nawet na AA sie nie nadajemy. Dzien dobry, jestem Malgosia, jestem alkoholiczka i wcale mi to nie przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Dobry wieczór Chciałam tylko zdementować: ani ja, ani mój kot prozacu nie bierzemy Nastroje regulujemy piwem Ale wiesz, ze 4 piwa dziennie to juz alkoholizm? A 6? 6 to juz normalnie spadowa. Poczytaj sobie ten watek o piwach - my juz normalnie nawet na AA sie nie nadajemy. Dzien dobry, jestem Malgosia, jestem alkoholiczka i wcale mi to nie przeszkadza... Zaczęłam go czytać, ale wymiękłam Nie pamiętam, czy już Wam opowiadałam... Przychodzi kobita do banku: "Dzień dobry, chciałam otworzyć r-k na spółkę - jakie dokumenty potrzebuję?" Olga rezolutnie pytaniem na pytanie: "A jaka to spółka? Z A.A.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Dobry wieczór Chciałam tylko zdementować: ani ja, ani mój kot prozacu nie bierzemy Nastroje regulujemy piwem Ale wiesz, ze 4 piwa dziennie to juz alkoholizm? A 6? 6 to juz normalnie spadowa. Poczytaj sobie ten watek o piwach - my juz normalnie nawet na AA sie nie nadajemy. Dzien dobry, jestem Malgosia, jestem alkoholiczka i wcale mi to nie przeszkadza... Zaczęłam go czytać, ale wymiękłam Nie pamiętam, czy już Wam opowiadałam... Przychodzi kobita do banku: "Dzień dobry, chciałam otworzyć r-k na spółkę - jakie dokumenty potrzebuję?" Olga rezolutnie pytaniem na pytanie: "A jaka to spółka? Z A.A.? ide sobie drinka zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Dobry wieczór Chciałam tylko zdementować: ani ja, ani mój kot prozacu nie bierzemy Nastroje regulujemy piwem Ale wiesz, ze 4 piwa dziennie to juz alkoholizm? A 6? 6 to juz normalnie spadowa. Poczytaj sobie ten watek o piwach - my juz normalnie nawet na AA sie nie nadajemy. Dzien dobry, jestem Malgosia, jestem alkoholiczka i wcale mi to nie przeszkadza... Zaczęłam go czytać, ale wymiękłam Nie pamiętam, czy już Wam opowiadałam... Przychodzi kobita do banku: "Dzień dobry, chciałam otworzyć r-k na spółkę - jakie dokumenty potrzebuję?" Olga rezolutnie pytaniem na pytanie: "A jaka to spółka? Z A.A.? ide sobie drinka zrobic I sama tak będziesz piła? To dopiero alkoholizm, koleżanek nie poczęstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No, ja tez wymieklam, bo wedlug wszystkich znakow na niebie i ziemi jestem uzalezniona. Zreszta nie tylko od alkoholu przeciez. Od FM, od komputera i internetu, od zakupow kosmetykow... Faceci z lokalnego monopolowego, gdzie chodzimy po wino i rum ostatnio (w sobote) przywitali nas slowami "czekalismy na Was!". I nie poszlismy do nich w niedziele tylko dlatego, ze w niedziele monopolowe sa zamkniete (wiekszosc) i nie sa sie kupic ani wina ani rumu... Na szczescie jest jeszcze piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.07.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Ania nie pije sama, z mężem solenizantem się alkoholizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 AAAAAAAAAAAA, no to wszystkiego najlepszego dla meza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Ania nie pije sama, z mężem solenizantem się alkoholizuje o tak, tak Moniczko, dziekuje za usprawiedliwienie, ale dla Was tez mam http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_czerwony_ladny_276.jpg http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Karaiby_drink_245_mini.jpg http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_bialy_249_mini.jpg i dla ciezarnej http://www.strykowski.net/mleko/Zdrowa_zywnosc_zdjecia_mleka,_mleko_w_proszku,_mleko_biale_1446.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No dobra, nie jesteś alkoholiczką Zdrówko męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 My tu powinnysmy zalozyc "NZOZ Forum Muratora" i udzielac porad zdrowotnych, bo wszystkich uzdrawiamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 My tu powinnysmy zalozyc "NZOZ Forum Muratora" i udzielac porad zdrowotnych, bo wszystkich uzdrawiamy... Na "grupach budujących" Nawet o tym myślałam, ale to by było za proste Tak fajnie jest się po wątkach poganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 My tu powinnysmy zalozyc "NZOZ Forum Muratora" i udzielac porad zdrowotnych, bo wszystkich uzdrawiamy... Na "grupach budujących" Nawet o tym myślałam, ale to by było za proste Tak fajnie jest się po wątkach poganiać Nooooo... Nie myslalam o osobnym watku, tylko o prawdziwym NZOZ... NFZ bedzie przeszczesliwy, bo terapia bedzie bardzo tania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 My tu powinnysmy zalozyc "NZOZ Forum Muratora" i udzielac porad zdrowotnych, bo wszystkich uzdrawiamy... Na "grupach budujących" Nawet o tym myślałam, ale to by było za proste Tak fajnie jest się po wątkach poganiać Nooooo... Nie myslalam o osobnym watku, tylko o prawdziwym NZOZ... NFZ bedzie przeszczesliwy, bo terapia bedzie bardzo tania... No ja nie wiem, czy tania Na wszystko ordynujemy jedno lekarstwo, a nie wszyscy są tak ekonomiczni jak Ania czy Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 My tu powinnysmy zalozyc "NZOZ Forum Muratora" i udzielac porad zdrowotnych, bo wszystkich uzdrawiamy... Na "grupach budujących" Nawet o tym myślałam, ale to by było za proste Tak fajnie jest się po wątkach poganiać Nooooo... Nie myslalam o osobnym watku, tylko o prawdziwym NZOZ... NFZ bedzie przeszczesliwy, bo terapia bedzie bardzo tania... No ja nie wiem, czy tania Na wszystko ordynujemy jedno lekarstwo, a nie wszyscy są tak ekonomiczni jak Ania czy Kasia Przede wszystkim diagnoza bylaby zawsze jedna. Jest pan / pani zdrowa. Zalecenie: prosze isc na piwo. Piwa na recepte jeszcze nie sprzedaja chyba, wiec NFZ mialby zerowe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 My tu powinnysmy zalozyc "NZOZ Forum Muratora" i udzielac porad zdrowotnych, bo wszystkich uzdrawiamy... Na "grupach budujących" Nawet o tym myślałam, ale to by było za proste Tak fajnie jest się po wątkach poganiać Nooooo... Nie myslalam o osobnym watku, tylko o prawdziwym NZOZ... NFZ bedzie przeszczesliwy, bo terapia bedzie bardzo tania... No ja nie wiem, czy tania Na wszystko ordynujemy jedno lekarstwo, a nie wszyscy są tak ekonomiczni jak Ania czy Kasia Przede wszystkim diagnoza bylaby zawsze jedna. Jest pan / pani zdrowa. Zalecenie: prosze isc na piwo. Piwa na recepte jeszcze nie sprzedaja chyba, wiec NFZ mialby zerowe koszty. No, ale jakby się kto faktycznie chory trafił, to co byś przepisała? Chyba nie antybiotyk?! Wtedy to może kosztować nasz fundusz ukochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 My tu powinnysmy zalozyc "NZOZ Forum Muratora" i udzielac porad zdrowotnych, bo wszystkich uzdrawiamy... Na "grupach budujących" Nawet o tym myślałam, ale to by było za proste Tak fajnie jest się po wątkach poganiać Nooooo... Nie myslalam o osobnym watku, tylko o prawdziwym NZOZ... NFZ bedzie przeszczesliwy, bo terapia bedzie bardzo tania... No ja nie wiem, czy tania Na wszystko ordynujemy jedno lekarstwo, a nie wszyscy są tak ekonomiczni jak Ania czy Kasia Przede wszystkim diagnoza bylaby zawsze jedna. Jest pan / pani zdrowa. Zalecenie: prosze isc na piwo. Piwa na recepte jeszcze nie sprzedaja chyba, wiec NFZ mialby zerowe koszty. No, ale jakby się kto faktycznie chory trafił, to co byś przepisała? Chyba nie antybiotyk?! Wtedy to może kosztować nasz fundusz ukochany No faktycznie, to moze w recepcji napiszemy: PORADNIA CZLOWIEKA ZDROWEGO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A chorych chcesz w potrzebie zostawić? Poza tym jest coś takiego jak "zapobieganie" i tu już recepta też się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A chorych chcesz w potrzebie zostawić? Poza tym jest coś takiego jak "zapobieganie" i tu już recepta też się należy Piwo ma duzo witamin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A chorych chcesz w potrzebie zostawić? Poza tym jest coś takiego jak "zapobieganie" i tu już recepta też się należy Piwo ma duzo witamin! I soli mineralnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 i jak imprezka, rozkreca sie beze mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts