Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a znów przestój był, eeeech

dość już mam chwilami całkiem

jutro panowie mają robić podlogi - odwolani byli wczoraj bo zadzwonili że futrynkę wiozą i nie było sensu skoro mieli panowie deptac. Niestety przywieźli futrynkę ale... bez montażystów :( po telefonach nawet do szefa ustalono,że przyjada w sobote bo dziś sa w Wwie... ( a mieli już nie być ) W zwiazku z tym panowie od parkietów obiecali że od jutra zrobią i w sobotę moga już chodzić. Ciekawe kto zawiedzie tym razem.... A moje wakacje uciekają....

Echh, tak to jest - im bliżej końca, tym bardziej się wszystko ciągnie i odwleka :x

Nie przejmuj się tak bardzo i tak szybciutko Ci poszedł ten remont :wink:

Ale wiem, jak to jest, mogłoby być już po, a tu... :x

a znów przestój był, eeeech

dość już mam chwilami całkiem

jutro panowie mają robić podlogi - odwolani byli wczoraj bo zadzwonili że futrynkę wiozą i nie było sensu skoro mieli panowie deptac. Niestety przywieźli futrynkę ale... bez montażystów :( po telefonach nawet do szefa ustalono,że przyjada w sobote bo dziś sa w Wwie... ( a mieli już nie być ) W zwiazku z tym panowie od parkietów obiecali że od jutra zrobią i w sobotę moga już chodzić. Ciekawe kto zawiedzie tym razem.... A moje wakacje uciekają....

ech, tak juz jest z tymi fachowcami, ale im wiecej newrow, tym bardziej bedziesz sie cieszyla jak juz to sie skonczy ;)

a gdzie się gospodyni podziewa????

dziś byliśmy oglądać lampy. BArdziej mi isę podobala taka z abażurem jednak. Była duuuża, juz prawie ja kupiliśy ale poczakamy aż uprzątniemy sypialnię... póki co zdecydowaliśy o lampach do korytarza i kuchni

No widzisz, przestoje daja troche czasu na zlapanie oddechu i przemyslenie pewnych decyzji. Czasami nie sa takie zle. :wink:

no malgoś, co racja to racja. Ty tez o tym pamietaj ;) Ja po prostu juz zmeczona jestem i siły mnie opuszczają. Niniejszym więc sie wymelduję i pójdę w kierunku łóżeczka...

U mnie przestoje sa konieczne logistycznie ze wzgledu na brak gotowki oraz brak mnie w Krakowie... :lol: :lol: :lol: Walnij banie, od razu swiat zacznie lepiej wygladac. A ten dzien czy dwa przestoju wykorzystaj na zajecie sie soba. :wink: