nitubaga 15.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 się witam wieczornie....imprezka, jaka imprezka? już doczytałam że bawicie się w doktora - jakby to nieprzyzwoicie nie brzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Drętwo bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.07.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 bry wieczóczy tu moge podratowac humorek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Pewnie (sorry Aniu ) A co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 onna my zawsze pomozemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.07.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a znów przestój był, eeeech dość już mam chwilami całkiem jutro panowie mają robić podlogi - odwolani byli wczoraj bo zadzwonili że futrynkę wiozą i nie było sensu skoro mieli panowie deptac. Niestety przywieźli futrynkę ale... bez montażystów po telefonach nawet do szefa ustalono,że przyjada w sobote bo dziś sa w Wwie... ( a mieli już nie być ) W zwiazku z tym panowie od parkietów obiecali że od jutra zrobią i w sobotę moga już chodzić. Ciekawe kto zawiedzie tym razem.... A moje wakacje uciekają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Echh, tak to jest - im bliżej końca, tym bardziej się wszystko ciągnie i odwleka Nie przejmuj się tak bardzo i tak szybciutko Ci poszedł ten remont Ale wiem, jak to jest, mogłoby być już po, a tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.07.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 mialo być po już jakieś dwa tygodnie temu juz trzy razy się miałam przeprowadzać.... dobrze że nie zrezygnowaliśmy z tego mieszkania od lipca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a znów przestój był, eeeech dość już mam chwilami całkiem jutro panowie mają robić podlogi - odwolani byli wczoraj bo zadzwonili że futrynkę wiozą i nie było sensu skoro mieli panowie deptac. Niestety przywieźli futrynkę ale... bez montażystów po telefonach nawet do szefa ustalono,że przyjada w sobote bo dziś sa w Wwie... ( a mieli już nie być ) W zwiazku z tym panowie od parkietów obiecali że od jutra zrobią i w sobotę moga już chodzić. Ciekawe kto zawiedzie tym razem.... A moje wakacje uciekają.... ech, tak juz jest z tymi fachowcami, ale im wiecej newrow, tym bardziej bedziesz sie cieszyla jak juz to sie skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No wlasnie. A tymczasem NZOZ Forum Muratora zaleca... 4 piwa dziennie na rozluznienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No wlasnie. A tymczasem NZOZ Forum Muratora zaleca... 4 piwa dziennie na rozluznienie. o to, to, zamiennie mozna 2 drinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a gdzie się gospodyni podziewa????dziś byliśmy oglądać lampy. BArdziej mi isę podobala taka z abażurem jednak. Była duuuża, juz prawie ja kupiliśy ale poczakamy aż uprzątniemy sypialnię... póki co zdecydowaliśy o lampach do korytarza i kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a gdzie się gospodyni podziewa???? dziś byliśmy oglądać lampy. BArdziej mi isę podobala taka z abażurem jednak. Była duuuża, juz prawie ja kupiliśy ale poczakamy aż uprzątniemy sypialnię... póki co zdecydowaliśy o lampach do korytarza i kuchni No widzisz, przestoje daja troche czasu na zlapanie oddechu i przemyslenie pewnych decyzji. Czasami nie sa takie zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.07.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A gdzie nasza Ania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.07.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no malgoś, co racja to racja. Ty tez o tym pamietaj Ja po prostu juz zmeczona jestem i siły mnie opuszczają. Niniejszym więc sie wymelduję i pójdę w kierunku łóżeczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A gdzie nasza Ania? mleczko wypila i przygotowuje sie do jutrzejszego badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A chorych chcesz w potrzebie zostawić? Poza tym jest coś takiego jak "zapobieganie" i tu już recepta też się należy Piwo ma duzo witamin! i niezbędnych mikro-, makroelementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no malgoś, co racja to racja. Ty tez o tym pamietaj Ja po prostu juz zmeczona jestem i siły mnie opuszczają. Niniejszym więc sie wymelduję i pójdę w kierunku łóżeczka... U mnie przestoje sa konieczne logistycznie ze wzgledu na brak gotowki oraz brak mnie w Krakowie... Walnij banie, od razu swiat zacznie lepiej wygladac. A ten dzien czy dwa przestoju wykorzystaj na zajecie sie soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A gdzie nasza Ania? wypiłam mleczko,wypiłam byliśmy u weterynarza... i wiecie co.... szukamy imienia dla kota........... nasza Wera okazała się... Werkiem, bo ma jajeczka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A gdzie nasza Ania? wypiłam mleczko,wypiłam byliśmy u weterynarza... i wiecie co.... szukamy imienia dla kota........... nasza Wera okazała się... Werkiem, bo ma jajeczka!!! u mnie bylo dokladnie odwrotnie i moja kotka nazywa sie Lucek i tak juz zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts