malgos2 15.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A gdzie nasza Ania? wypiłam mleczko,wypiłam byliśmy u weterynarza... i wiecie co.... szukamy imienia dla kota........... nasza Wera okazała się... Werkiem, bo ma jajeczka!!! No i jak moglysmy tego nie zauwazyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A gdzie nasza Ania? wypiłam mleczko,wypiłam byliśmy u weterynarza... i wiecie co.... szukamy imienia dla kota........... nasza Wera okazała się... Werkiem, bo ma jajeczka!!! No i jak moglysmy tego nie zauwazyc? bo u kotków to trudno jest zauważyć jak są malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A gdzie nasza Ania? wypiłam mleczko,wypiłam byliśmy u weterynarza... i wiecie co.... szukamy imienia dla kota........... nasza Wera okazała się... Werkiem, bo ma jajeczka!!! No i jak moglysmy tego nie zauwazyc? bo u kotków to trudno jest zauważyć jak są malutkie czasem zdarza sie to nie tylko u kotkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.07.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Moja kuzynka ma takim sposobem kotkę Sebastiana i kocurka Perełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ło matko, aż boję się zapytać, kto jeszcze ma małe jajeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Moja kuzynka ma takim sposobem kotkę Sebastiana i kocurka Perełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A gdzie nasza Ania? wypiłam mleczko,wypiłam byliśmy u weterynarza... i wiecie co.... szukamy imienia dla kota........... nasza Wera okazała się... Werkiem, bo ma jajeczka!!! No i jak moglysmy tego nie zauwazyc? pani weterynarz je normalnie pomiędzy sierścią znalazła, a ja jej... (mu) tak dokładnie to nie grzebałam przecież, bo jakoś tak... nie widać ich tak na pierwszy rzut oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ło matko, aż boję się zapytać, kto jeszcze ma małe jajeczka? a kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ło matko, aż boję się zapytać, kto jeszcze ma małe jajeczka? a kto??? trzeba poczekać aż Ania to wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ło matko, aż boję się zapytać, kto jeszcze ma małe jajeczka? a kto??? trzeba poczekać aż Ania to wyjaśni a ja?? sama nie wiem, mój małych nie ma... bo cały duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No to jak go nazwiemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 16.07.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 hihi, no to niezłe .... jaja Zdarza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No to jak go nazwiemy? Może Weronik od Wery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 16.07.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Może dla kotów najlepsze byłyby neutralne imiona, np. Dominik lub Dominique Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 16.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Może dla kotów najlepsze byłyby neutralne imiona, np. Dominik lub Dominique Może JAJEK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 16.07.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Może dla kotów najlepsze byłyby neutralne imiona, np. Dominik lub Dominique Może JAJEK ? A jak się okaże kotka to JAJKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 16.07.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Może Wiesiek Też na W Lubie koty z takimi imionami: Wiesiek, Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.07.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Jeśli była Wera, to może teraz Wero, żeby za bardzo nie zmieniać?Aniu, jak wrócisz to napisz jak tam po badaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 16.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 jak lubi łóżeczko to ja WYrek proponuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 16.07.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ech...krzywa cukrowa nie jest taka zła...wszyscy straszyli mnie tą glukozą...i owszem rewelacja to to nie była ale jakoś poszło...tylko to czekanie dobijało bo ja czekałam godzzinę po wypiciu... ... Ale żadna cukrzyca nawet namiastka jej nie wyszła i nie musiałam powtarzać... Kocór powiadasz to i dobrze... - my tez mamy małego kocórka - bo ponoć to kocór mój wujek tak stwierdził bo mama dosła do wniosku że to kotka - ja naprawdę nie wiem gdzie te jajeczka u tego kota są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts