anjamen 16.07.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 witam Aniu i jak po badaniach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.07.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 nasza Wera okazała się... Werkiem, bo ma jajeczka!!! NIEMOŻLIWE!!! Ja bym nie poznała??? może to są jajniki a nie jajeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 nasza Wera okazała się... Werkiem, bo ma jajeczka!!! NIEMOŻLIWE!!! Ja bym nie poznała??? może to są jajniki a nie jajeczka? Kasiu jednak jajeczka ufam pani weterynarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 witam Aniu i jak po badaniach?? no, jutro wyniki, na których za specjalnie i tak sie nie znam poszło, tylko mnie zemdliło po tej glukozie też kazały mi siedzieć godzinę... to chba zależy jaka dawkę przepisze lekarz, jak większą to dłużej. Pokuta jestem konkretnie tym razem . Nawet w paluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Jeśli była Wera, to może teraz Wero, żeby za bardzo nie zmieniać? Aniu, jak wrócisz to napisz jak tam po badaniach. Nio... tak zostanie, bo juz reaguję na Werę, to zmienię tylko literkę najprościej na wyrku mu nie daję leżeć, śpi na kocu na stoliku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Może dla kotów najlepsze byłyby neutralne imiona, np. Dominik lub Dominique Może JAJEK ? A jak się okaże kotka to JAJKA? jak przyniesie młode, to będą jajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Nooo, nareszcie jakieś wieści, proszę Pani My tu czekamy niecierpliwie, a Ty imprezujesz spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Nooo, nareszcie jakieś wieści, proszę Pani My tu czekamy niecierpliwie, a Ty imprezujesz spokojnie kuzynka z dzieckiem wpadła, a potem jeszcze koleżanka... a potem kąpiele dzieciątka, moja, teraz małża... i leci czas jak szalony... kupiłam dziś buduleję, z dwoma pąkami malutka, ale za 10,90, więc sie skusiłam. I malutką hortensję, bo ponoć szybko roną Wszystko mam malutkie, bo mały ogródek.. Ciekawe co zrobię jak się zacznie rozrastać nabyty towar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.07.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Jaki kolor budlei i hortensji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 poprzesadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Jaki kolor budlei i hortensji? budleja wygląda na ciemną, liczę na tą mocno fioletową, ale okaże siem hortensja mam nadzieję ta różowa, co robi się niebieska też uwidzim, jak zakwitnie szybko rośnie ta budleja? Nie wiem, czy w dobrym miejscu ją posadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 poprzesadzasz no... tylko gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.07.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 ....szybko rośnie ta budleja? Nie wiem, czy w dobrym miejscu ją posadziłam ... Zobaczymy jak się spotkamy Rośnie szybko, jeśli dobrze była przycięta i dobrze ukorzeniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 17.07.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 moja mama dostała w zeszłym roku trzy malutkie budleje od mojego teścia i niecierpliwie czeka, aż zakwitną, ale tylko jedna ma w tym roku pączki i jeszcze nie rozkwitły, wczoraj mało przez nią w rów nie wjechałam, bo mi nagle wykrzyknęła - patrz, patrz, tam na lewo, zdazyłam lekko przyhamować, ale przejechałam - pytam co to było - no chyba taki krzew jak te u nas, tylko duży i kwitnący dobrze że nikt za mną blisko nie jechał bo przez krzew jeszcze by mnie stuknął oczywiście spojrzałam jadąc tamtędy w drodze powrotnej, chyba to była fioletowa budleja i wyglądała na szczepioną na pniu, bo chyba nie była w donicy i wyżej postawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.07.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 witanko, moja mama od mojego tescia jeszcze w zyciu nic nie dostala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 17.07.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 mój teść jest niespełnionym ogrodnikiem, całe życie mieszkał w bloku, pracował w szkole, teraz ma małą działeczkę ogrodniczą i jak zobaczył duży ogród moich rodziców, to nie wytrzymał chyba, żeby tam czegos od siebie nie dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.07.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 poprzesadzasz no... tylko gdzie... do sąsiada albo będzie nam rozdawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 nam nam !! ja juz sie moge do kolejki ustawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.07.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Tu też nikogo ni ma Aniu, żyjecie po wczorajszym dniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 ja jestem dzisiaj świętujemy stuknęło mi właśnie 6 lat z Wami na forum Zapraszam do KK http://www.recetasgourmet.com.ar/images/vinos/vinosespumosos_champagne/ChampagnePOP.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts