Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dario-zdolniacha z Ciebie :D (tak na marginesie to ja też uwielbiam malować :wink:)

no i dobrze miec kogoś w rodzinie co zna się troche na robocie! :roll:

Psiunia bardzo ładna!!!!Ja mam setera irlandzkiego :wink: :D

no... to czekamy na zdjęcie psinki. Ja bardzo, bardzo lubię zdjęcia... A zwierzaczki jeszcze bardziej. I bardzo chętnie każde pooglądam.

na całe szczęście jest jeszcze mama...

Tzn. tak dokładnie, to pisząc mama i tata mam na myśli teściów :wink: . Moja mama zmarła dwa lata temu, a na mojego tatusia to nie mam co liczyć, bo wszystko olewa ostatnio. Jesteśmy na stopniu służbowym i łączy nas tylko dom.

I... co kilka dni (jak nie pada i jest w miarę ciepło) po obiadku wyruszamy na nóżkach w trasę od naszego teraźniejszego lokum do przyszłego. To jest jakieś 4 km drogi. Robimy niezły spacerek. Potem mama zajmuje się Dawidkiem a ja wskakuję w ciuszki robocze i ... działam :p . No... Tylko nie myślcie, że droga powrotna wygląda tak samo :wink: . Wtedy już zabieramy się autkiem z tatą. Bo on tam jest od rana do wieczora :roll: .

A... tak dla rozjaśnienia sytuacji, to póki co mieszkamy u rodziców męża :) .

Iiii........

Taadaaaa!!!

fototapetka przyklejona :p

Jakość jednak gorsza niż się spodziewałam, na stronce producenta wyglądała dużo lepiej. I jakoś złe światło, bo mało intensywne zdjęcie wyszło.

http://images28.fotosik.pl/84/9a6dde2955d8203fmed.jpg

http://images23.fotosik.pl/84/f97775687fc6212cmed.jpg

No co Ty... Każdy zwierzaczek jest tu mile widziany, nic się nie zaśmieci :wink:

No fakt... wyobraźnia musi popracować :wink:

do moich dzisiejszych sukcesów mogę jeszcze zaliczyć umyte okno balkonowe w sypialni i następną pomalowaną ścianę. Ale fotki porobię, jak już będzie wypas, tak częściowo to już chyba nie ma co, bo kolory to i tak już wszyscy wiedzą gdzie jakie są :wink: .

Więc nie będę zanudzać.

Dobrze, że tylko tyle tych okien... :roll:

Dario chyba poproszę cię o wypożyczenie tego twojego cudownego teścia co ma złote ręce, w których robota aż się pali !!! Chociaż nie sądzę że się na to zgodzisz :lol:

Fototapeta w pokoju Dawidka bardzo fajnie wyszła, zgrała się z kolorem ściany i jeżeli jest tak jak mówisz z kolorami to pewnie wygląda to jeszcze lepiej niż na zdjęciach.

A do tej lampy co ją widać powyżej to ile to cudo ma długości? Jak wysoki sufit trzeba by sobie zafundować? 5metrów wystarczy? :o

A do tej lampy co ją widać powyżej to ile to cudo ma długości? Jak wysoki sufit trzeba by sobie zafundować? 5metrów wystarczy? :o

Wiesz co, z tego wszystkiego nawet nie sprawdziłam, jak odnajdę jeszcze kiedyś to cudo, to sprawdzę. Bo jakoś teraz już jej nie mogę znaleźć. :o

no, to tak cichaczem zrobiłam zdjęcie, tylko w tle widać rączkę Dawidka, bo właśnie pokazywał tatę :wink:

A co Wy na to? Lepsze niż tamte obrazy? Bo ten miał iść do sypialni, ale jak coś to powiesimy w salonie :)

http://images26.fotosik.pl/84/0e3f60b67509eaf2med.jpg

I ja znów do tyłu jestem - nie nadążam :lol:

No to lecimy po kolei:

Sypialnia - wyszła super - zresztą dla mnie wszystko w tym kolorze jejst super : :roll:

Płytki w kuchni też są - gratuluję :)

Pokoik Dawidka - fototapeta jest naprawdę ładna i fajnie komponuje się ze ścianą

Zdjęcie ślubne - piękne :D - szkoda mi tamtych abstrakcji bo ja takie lubie - ale zdjęcie ze ślubu bezkonkurencyjne :D (a swoją drogą jak ty je przed mężem schowasz?) :wink: