aka z Ina 19.09.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dario-zdolniacha z Ciebie (tak na marginesie to ja też uwielbiam malować ) no i dobrze miec kogoś w rodzinie co zna się troche na robocie! Psiunia bardzo ładna!!!!Ja mam setera irlandzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2007 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 o... ja cie... musiałam to uwiecznić ale nie pytajcie o cenę myślę, że przeciętnego polaka nie stać na takie coś http://images13.fotosik.pl/96/ecb0924d33b6b321.jpg ale wrażenie robi, muszę przyznać, że no, no.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dario-zdolniacha z Ciebie (tak na marginesie to ja też uwielbiam malować ) no i dobrze miec kogoś w rodzinie co zna się troche na robocie! Psiunia bardzo ładna!!!!Ja mam setera irlandzkiego no... to czekamy na zdjęcie psinki. Ja bardzo, bardzo lubię zdjęcia... A zwierzaczki jeszcze bardziej. I bardzo chętnie każde pooglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 19.09.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Tylo dwie? A co w czasie malowania robisz z dzieckiem? Moja córcia chętnie pomaga, zbyt chętnie i o pracy z nią mogę zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 na całe szczęście jest jeszcze mama... Tzn. tak dokładnie, to pisząc mama i tata mam na myśli teściów . Moja mama zmarła dwa lata temu, a na mojego tatusia to nie mam co liczyć, bo wszystko olewa ostatnio. Jesteśmy na stopniu służbowym i łączy nas tylko dom. I... co kilka dni (jak nie pada i jest w miarę ciepło) po obiadku wyruszamy na nóżkach w trasę od naszego teraźniejszego lokum do przyszłego. To jest jakieś 4 km drogi. Robimy niezły spacerek. Potem mama zajmuje się Dawidkiem a ja wskakuję w ciuszki robocze i ... działam . No... Tylko nie myślcie, że droga powrotna wygląda tak samo . Wtedy już zabieramy się autkiem z tatą. Bo on tam jest od rana do wieczora . A... tak dla rozjaśnienia sytuacji, to póki co mieszkamy u rodziców męża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 19.09.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dario dzielna dziewczyna z Ciebie, aż mi się łezka w oku zakręciła. Pomoc ze strony rodziców czy teściów to WIELKA rzecz. Gdyby nie moi rodzice było by krucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2007 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dario dzielna dziewczyna z Ciebie, aż mi się łezka w oku zakręciła. Pomoc ze strony rodziców czy teściów to WIELKA rzecz. Gdyby nie moi rodzice było by krucho. u nas nie byłoby lepiej, znaczna większość tego domu to ich zasługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Iiii........ Taadaaaa!!! fototapetka przyklejona Jakość jednak gorsza niż się spodziewałam, na stronce producenta wyglądała dużo lepiej. I jakoś złe światło, bo mało intensywne zdjęcie wyszło. http://images28.fotosik.pl/84/9a6dde2955d8203fmed.jpg http://images23.fotosik.pl/84/f97775687fc6212cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 No kurczę... na żywo jest dużo lepsze, tu jakoś tapeta wyszła blada a ściany mocne, a aż tak źle na żywo to nie wygląda. Spróbuję zrobić fotę przy świetle wieczornym lub w słoneczny dzień, bo dziś to już i ciemnawo było i pochmurno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.09.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dario-nie martw sie! od czego mamy wyobrażnię a psinką pochwale się w swoim albumiku, coby tu Ci nie zasmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2007 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 No co Ty... Każdy zwierzaczek jest tu mile widziany, nic się nie zaśmieci No fakt... wyobraźnia musi popracować do moich dzisiejszych sukcesów mogę jeszcze zaliczyć umyte okno balkonowe w sypialni i następną pomalowaną ścianę. Ale fotki porobię, jak już będzie wypas, tak częściowo to już chyba nie ma co, bo kolory to i tak już wszyscy wiedzą gdzie jakie są . Więc nie będę zanudzać. Dobrze, że tylko tyle tych okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 19.09.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 WOW!!! Podziwiam Cie, prace ida tak szybko i wszystko jest takie ladne i kolory tez super. Trzymam kciuki, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Asienka dzięki za wsparcie To pomaga . A właśnie się zastanawiałam gdzie to się podziewasz ostatnio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.09.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Dario chyba poproszę cię o wypożyczenie tego twojego cudownego teścia co ma złote ręce, w których robota aż się pali !!! Chociaż nie sądzę że się na to zgodzisz Fototapeta w pokoju Dawidka bardzo fajnie wyszła, zgrała się z kolorem ściany i jeżeli jest tak jak mówisz z kolorami to pewnie wygląda to jeszcze lepiej niż na zdjęciach. A do tej lampy co ją widać powyżej to ile to cudo ma długości? Jak wysoki sufit trzeba by sobie zafundować? 5metrów wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2007 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 A do tej lampy co ją widać powyżej to ile to cudo ma długości? Jak wysoki sufit trzeba by sobie zafundować? 5metrów wystarczy? Wiesz co, z tego wszystkiego nawet nie sprawdziłam, jak odnajdę jeszcze kiedyś to cudo, to sprawdzę. Bo jakoś teraz już jej nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 no, to tak cichaczem zrobiłam zdjęcie, tylko w tle widać rączkę Dawidka, bo właśnie pokazywał tatę A co Wy na to? Lepsze niż tamte obrazy? Bo ten miał iść do sypialni, ale jak coś to powiesimy w salonie http://images26.fotosik.pl/84/0e3f60b67509eaf2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 20.09.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam i ja. Śledzę ten wątek od jakiegoś czasu, tylko sie nie wypowiadałam. Ale teraz to już MUSZĘ. Czy lepszy od tamtych obrazów???? Ty sie jeszcze pytasz??? . Dla mnie nie ma porównania: wieszaj portret ślubny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.09.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Dario-ależ z Ciebie piękna kobitka!Urocza fotka moi znajomi własnie takie podobne zdjęcie slublne zamiat obrazu mają w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.09.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ja też głosuję na obraz ślubny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 20.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 I ja znów do tyłu jestem - nie nadążam No to lecimy po kolei: Sypialnia - wyszła super - zresztą dla mnie wszystko w tym kolorze jejst super : Płytki w kuchni też są - gratuluję Pokoik Dawidka - fototapeta jest naprawdę ładna i fajnie komponuje się ze ścianą Zdjęcie ślubne - piękne - szkoda mi tamtych abstrakcji bo ja takie lubie - ale zdjęcie ze ślubu bezkonkurencyjne (a swoją drogą jak ty je przed mężem schowasz?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts