monia i marek 18.07.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Gratulki http://img126.imageshack.us/img126/4091/szampanil0.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Witam i gratuluje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 18.07.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 6 lat ho, ho Gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 6 lat pięknie ja tu jestem trzy dopiero... ale leci czas Maluszku gratulacje, piękny wiek http://www.e-drinks.com.pl/images/szampan3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Tu też nikogo ni ma Aniu, żyjecie po wczorajszym dniu? Żyjemy, ledwo wczoraj pojechałaś do domku i przyjechała kuzynka... z... kwatkami przywiozła mi cyprysa (pójdzie w miejsce tego usychającego), cyprysika groszkowego, derenia (same gałęzie, ale może sie ukorzenią, jak jałowiec..), i wieeeelką tawułkę, tylko zaraz muszę siąść na odgrodniczych stronach i poszukać tej odmiany tak więc wczoraj do 22.00 byłam w ogródku i potem poprostu... padłam a dziś będę wsadzać resztę, bo już wczoraj nie zdążyłam... deszczyk mnie wygonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.07.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 dzien dobry, ANiu ale Ty pracowita jestes ja tez sie dzis wybieram do ogrodu cos podlubac, zrob koniecznie zdjecia jak teraz wyglada Twoj ogrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 jak tylko skończę wsadzać i skosimy trawkę, to napewno zrobię zdjątka. Ale dużo się nie zmienia, takie pjedyńcze roślinki co je teraz dosadzam to znikaja w całokształcie.. póki malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.07.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Tu też nikogo ni ma Aniu, żyjecie po wczorajszym dniu? Żyjemy, ledwo wczoraj pojechałaś do domku i przyjechała kuzynka... z... kwatkami przywiozła mi cyprysa (pójdzie w miejsce tego usychającego), cyprysika groszkowego, derenia (same gałęzie, ale może sie ukorzenią, jak jałowiec..), i wieeeelką tawułkę, tylko zaraz muszę siąść na odgrodniczych stronach i poszukać tej odmiany tak więc wczoraj do 22.00 byłam w ogródku i potem poprostu... padłam a dziś będę wsadzać resztę, bo już wczoraj nie zdążyłam... deszczyk mnie wygonił Ania ma takie łapki, że wsadza kawałek iglaka znalezionego na chodniku i się przyjmuje bez ukorzeniacza Ogródeczek śliczny i taki "z sercem" - Ani oczywiście Widać, że każda roślinka rośnie z wdzieczności do Ani, która chyba z nimi codziennie rozmawia Bardzo ładnie skomponowane są bylinki z iglakami i innymi roślinkami. A perukowiec 100 razy ładniejszy jak na fotce Jak tylko tuje oddzielą ogród od ulicy (urosną znaczy się) to będzie bardzo uroczy kącik dla gości (nie żebym się wpraszała, czy cuś , ale z przyjemnością popatrzę jeszcze kiedyś jak to wszystko się zmienia). Mieszkanko Ani - bardzo eleganckie i przestronne - zdecydowanie większe niż mogłoby się wydawać z zewnątrz (dom z zewnątrz nie wygląda na duży, a pomieszczenia są super). Fajnie i z pomysłem urządzone, bardzo przyjemne. No a pokój Dawidka - marzenie chyba dla każdego dzieciaka Śliczny Zwierzaki - psiak ogromnie milusiński i na dodatek ma oczy, które mówią - uwielbiam takie psie oczy . Kociak - szybki, figlarny łobuziak, który ma tysiąc pomysłów na minutę co tu spsocić Ania - wspaniała dziewczyna i choć sporo latek nas dzieli, bardzo fajnie się gawędziło Aaaaa i zapomniałabym dodać - na zdjęciach wygląda ślicznie, ale na żywo to dopiero - ciąża bardzo Jej służy, a brzuszek taki fajny Gdyby każda dziewczyna w ciąży mogła tak wyglądać, to byłoby super No i zakupy - znowu zaszalałyśmy w ogrodniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Monia chyba musze sie z Toba spotkac Po takim poscie to Ania chyba lata przy suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.07.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 a ja sie wpraszam i do Ani i do Monii, nie to zebym jakas niedopieszczona komplementami byla ale chcem to wszystko zobaczyc na wlasne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No to widze, ze sie szykuja poprawiny parapetowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.07.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No to widze, ze sie szykuja poprawiny parapetowy... KIEDY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No to widze, ze sie szykuja poprawiny parapetowy... KIEDY? Jak gospodynia sie zjawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No to widze, ze sie szykuja poprawiny parapetowy... KIEDY? Jak gospodynia sie zjawi... a gdzie gospodyni poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 18.07.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No to widze, ze sie szykuja poprawiny parapetowy... KIEDY? Jak gospodynia sie zjawi... a gdzie gospodyni poszła pewnie do ogródka, jak to Ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No to widze, ze sie szykuja poprawiny parapetowy... KIEDY? Jak gospodynia sie zjawi... a gdzie gospodyni poszła pewnie do ogródka, jak to Ona a to trzeba ją zawołać to pewnie do nas przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ania ma takie łapki, że wsadza kawałek iglaka znalezionego na chodniku i się przyjmuje bez ukorzeniacza Ogródeczek śliczny i taki "z sercem" - Ani oczywiście Widać, że każda roślinka rośnie z wdzieczności do Ani, która chyba z nimi codziennie rozmawia Bardzo ładnie skomponowane są bylinki z iglakami i innymi roślinkami. A perukowiec 100 razy ładniejszy jak na fotce Jak tylko tuje oddzielą ogród od ulicy (urosną znaczy się) to będzie bardzo uroczy kącik dla gości (nie żebym się wpraszała, czy cuś , ale z przyjemnością popatrzę jeszcze kiedyś jak to wszystko się zmienia). Mieszkanko Ani - bardzo eleganckie i przestronne - zdecydowanie większe niż mogłoby się wydawać z zewnątrz (dom z zewnątrz nie wygląda na duży, a pomieszczenia są super). Fajnie i z pomysłem urządzone, bardzo przyjemne. No a pokój Dawidka - marzenie chyba dla każdego dzieciaka Śliczny Zwierzaki - psiak ogromnie milusiński i na dodatek ma oczy, które mówią - uwielbiam takie psie oczy . Kociak - szybki, figlarny łobuziak, który ma tysiąc pomysłów na minutę co tu spsocić Ania - wspaniała dziewczyna i choć sporo latek nas dzieli, bardzo fajnie się gawędziło Aaaaa i zapomniałabym dodać - na zdjęciach wygląda ślicznie, ale na żywo to dopiero - ciąża bardzo Jej służy, a brzuszek taki fajny Gdyby każda dziewczyna w ciąży mogła tak wyglądać, to byłoby super No i zakupy - znowu zaszalałyśmy w ogrodniczym dziękuiję za miłe słowa z tą różnicą wieku, to nie przesadzajmy, to tylko parę latek, a w sumie to spodziewałam sie zobaczyć bardziej dojrzałą (z wyglądu) panią... zobaczyłam taką laseczkę, że aż mi oko podskoczyło... w życiu nie powiedziałabym, że masz dziecko w takim wieku, do tej pory nie mogę uwierzyć moja Zosia (ta z dołu) to myślała, że jesteś moją rówieśniczką i też nie daje sobie wmówić niektóre kobiety są wiecznie pięknie, mąż musi być dumny z zakupów w ogrodniczym bardzo się cieszę, wygląda na to, że zbliżam sie ku końcowi z moją roślinnością, już nic nie zmieszczę, bo musiałabym całkiem trawkę zlikwidować i... zapomniałam jak się nazywa to małe zielone... coś na b??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.07.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Parę latek ... no niech będzie No właśnie nie pamiętam jak się to cuś nazywa Jak będę w ogrodniczym, to sprawdzę. Aniu, a gdzie fotki Twoiuch najnowszych nabytków??? Taka piękna trzmielinka Wiesz, że na Oświęcimskiej są one po 60zł ? Dobrze, że pojechałyśmy po tamtą A wiesz co? Miałabym prośbę - jak będziesz w tym Twoim ogrodniczym, to kup mi tego tamaryszka, którego widziałam w Twoim raju (jeśli możesz i to nie kłopot, to ten sam kolor poproszę). Ja dzisiaj kupiłam tę niebieską ostróżkę, którą oglądałam i mówiłam, że mi się podoba - jedyne 5zł Teraz przyglądam się cebulom tulipanów na allegro. Niektóre są śliczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No to widze, ze sie szykuja poprawiny parapetowy... KIEDY? Jak gospodynia sie zjawi... a gdzie gospodyni poszła pewnie do ogródka, jak to Ona a to trzeba ją zawołać to pewnie do nas przyjdzie jestem już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.07.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Markotko, Anjamen - parapetówa będzie chyba ogrodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts