andulka 18.07.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Markotko, Anjamen - parapetówa będzie chyba ogrodowa na zewnątrz domu też są chyba parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Parę latek ... no niech będzie No właśnie nie pamiętam jak się to cuś nazywa Jak będę w ogrodniczym, to sprawdzę. Aniu, a gdzie fotki Twoiuch najnowszych nabytków??? Taka piękna trzmielinka Wiesz, że na Oświęcimskiej są one po 60zł ? Dobrze, że pojechałyśmy po tamtą A wiesz co? Miałabym prośbę - jak będziesz w tym Twoim ogrodniczym, to kup mi tego tamaryszka, którego widziałam w Twoim raju (jeśli możesz i to nie kłopot, to ten sam kolor poproszę). Ja dzisiaj kupiłam tę niebieską ostróżkę, którą oglądałam i mówiłam, że mi się podoba - jedyne 5zł Teraz przyglądam się cebulom tulipanów na allegro. Niektóre są śliczne . Moniczko, ja tego tamaryszka kupiłam w Chrzanowie na Szpitalnej, tam za Tesco U nas, w Krzu jest tylko ten drobnokwiatowy, co kwitnie w maju, wygląda tak samo, tylko wcześnie kwitnie. A ja mam pięciopręcikowy, który kwitnie od czerwca do października (według opisu). Zdjęcia wrzucę jutro, dziś jeszcze robiłam porządki w ogrodzie i wsadzałam i przesadzałam... miejsca mi brakło... czy ta piwonia jeszcze zakwitnie w tym roku? nie wiem kiedy kwitną jak grabiłam dziś trawkę... ugrabiłam sobie budleję ten kawałek z kwiatostanem buuuu... a już prawie zakwitł wsadziłam do ziemi tego patyczka, ale napewno padnie, muszę kupić ten ukorzeniacz w końcu bardzo delikatne te gałązki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Kurcze, alescie sie rozroslinkowaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Markotko, Anjamen - parapetówa będzie chyba ogrodowa na zewnątrz domu też są chyba parapety? no, nawet że mam... i to tyle, że ich nie opijecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No to widze, ze sie szykuja poprawiny parapetowy... KIEDY? jak tyle się Was uzbiera, żeby na laptopa się uzbierało... i monsz się odczepił od sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.07.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Anuś, ja Cię naprawdę podziwiam Dzięki za namiary - jutro tam podjadę po tego tamaryszka. Piwonie kwitną końcem maja, więc w tym roku już nie zakwitnie, ale za to za rok powinna Cię zachwycić kwiatami (mam nadzieję, że u mnie też). A budleją się nie martw, odrośnie i przynajmniej się zagęści Róża też już wkopana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 a ja sie wpraszam i do Ani i do Monii, nie to zebym jakas niedopieszczona komplementami byla ale chcem to wszystko zobaczyc na wlasne oczy zapraszam i ja do Ciebie też kcem, bo Ty wcale nie masz gorzej niż my ta szkółka... niech to tylko urośnie a mój skromny malutki ogródek to nigdy nie będzie taki jak Wasz, bo brak mu przestrzeni .. będzie tylko zadbany chyba, że mi się odechce w nim pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No to widze, ze sie szykuja poprawiny parapetowy... KIEDY? jak tyle się Was uzbiera, żeby na laptopa się uzbierało... i monsz się odczepił od sprzętu Teraz laptopki tanie sa. Moglby Ci monsz z jakiejs najblizszej okazji sprawic. Nawet takie teraz maja z minimalnym dyskiem, za mniej niz 1000, ale po necie da sie chodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Anuś, ja Cię naprawdę podziwiam Dzięki za namiary - jutro tam podjadę po tego tamaryszka. Piwonie kwitną końcem maja, więc w tym roku już nie zakwitnie, ale za to za rok powinna Cię zachwycić kwiatami (mam nadzieję, że u mnie też). A budleją się nie martw, odrośnie i przynajmniej się zagęści Róża też już wkopana? oczywiście, ona była pierwsza w ziemi w końcu, mało tego, że jest wyjątkowa to jeszcze od wyjątkowej osoby Ona i perukowiec to moje chluby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.07.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 no to se panie prywate poczynily kiedy ta parapetowa zewnetrzna????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No to widze, ze sie szykuja poprawiny parapetowy... KIEDY? jak tyle się Was uzbiera, żeby na laptopa się uzbierało... i monsz się odczepił od sprzętu Teraz laptopki tanie sa. Moglby Ci monsz z jakiejs najblizszej okazji sprawic. Nawet takie teraz maja z minimalnym dyskiem, za mniej niz 1000, ale po necie da sie chodzic. no, wystarczyłby, tylko, że na razie to na barierki składamy a okazyjnie to ogród uzupełniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No to widze, ze sie szykuja poprawiny parapetowy... KIEDY? jak tyle się Was uzbiera, żeby na laptopa się uzbierało... i monsz się odczepił od sprzętu Teraz laptopki tanie sa. Moglby Ci monsz z jakiejs najblizszej okazji sprawic. Nawet takie teraz maja z minimalnym dyskiem, za mniej niz 1000, ale po necie da sie chodzic. no, wystarczyłby, tylko, że na razie to na barierki składamy a okazyjnie to ogród uzupełniam A co Ci po barierkach jak sie nimi pochwalic nie mozesz kolezankom, bo Cie monsz do netu nie dopuszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Monia chyba musze sie z Toba spotkac Po takim poscie to Ania chyba lata przy suficie a , zapomniałam odpisać na to... Markotko, właśne zamierzałam to zrobić... ale jak już mnie rozgryzłaś... to się tylko uśmiechnęłam sama do siebie i fajnie mi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 a ja sie wpraszam i do Ani i do Monii, nie to zebym jakas niedopieszczona komplementami byla ale chcem to wszystko zobaczyc na wlasne oczy zapraszam i ja do Ciebie też kcem, bo Ty wcale nie masz gorzej niż my ta szkółka... niech to tylko urośnie a mój skromny malutki ogródek to nigdy nie będzie taki jak Wasz, bo brak mu przestrzeni .. będzie tylko zadbany chyba, że mi się odechce w nim pracować TYLKO zadbany no wiesz! chyba AŻ Przynajmniej zawsze będzie zadbany, a w naszych ciężko będzie nadążyć, bo zanim całą trawę się skosi w 2-3 dni, to znów zacznie odrastać Aniu , ten zielony wiąz, który spędza Ci sen z powiek rośnie b.duży Rośnie w jednym ogrodzie na Oświęcimskiej - dzisiaj widziałam i miał jakieś 20m, albo więcej , ale piękny był Nie sądziłam, że to takie wiekie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No to widze, ze sie szykuja poprawiny parapetowy... KIEDY? jak tyle się Was uzbiera, żeby na laptopa się uzbierało... i monsz się odczepił od sprzętu Teraz laptopki tanie sa. Moglby Ci monsz z jakiejs najblizszej okazji sprawic. Nawet takie teraz maja z minimalnym dyskiem, za mniej niz 1000, ale po necie da sie chodzic. no, wystarczyłby, tylko, że na razie to na barierki składamy a okazyjnie to ogród uzupełniam A co Ci po barierkach jak sie nimi pochwalic nie mozesz kolezankom, bo Cie monsz do netu nie dopuszcza? no, ale dziecko ważniejsze... najważniejsze a nie jest bezpiecznie bez nich, zwłasza na klatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 a ja sie wpraszam i do Ani i do Monii, nie to zebym jakas niedopieszczona komplementami byla ale chcem to wszystko zobaczyc na wlasne oczy zapraszam i ja do Ciebie też kcem, bo Ty wcale nie masz gorzej niż my ta szkółka... niech to tylko urośnie a mój skromny malutki ogródek to nigdy nie będzie taki jak Wasz, bo brak mu przestrzeni .. będzie tylko zadbany chyba, że mi się odechce w nim pracować TYLKO zadbany no wiesz! chyba AŻ Przynajmniej zawsze będzie zadbany, a w naszych ciężko będzie nadążyć, bo zanim całą trawę się skosi w 2-3 dni, to znów zacznie odrastać Aniu , ten zielony wiąz, który spędza Ci sen z powiek rośnie b.duży Rośnie w jednym ogrodzie na Oświęcimskiej - dzisiaj widziałam i miał jakieś 20m, albo więcej , ale piękny był Nie sądziłam, że to takie wiekie rośnie. ja też nie a tu u nas takiego trzymetrowca widziałam... na oko moje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No dobra, pozwalam zrobic barierki. To moze jakies zajecie menzowi znajdz, zeby Ci nie zajmowal miejsca przy kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.07.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Przepraszam, że tak sie wtrącę do rozmowy, ale mam do Ciebie prośbę Aniu Jeżeli jest to mozliwe to obcykaj wasze wnętrza, bo właściwie to chyba nie ma fotek z finału urządzania wnętrz. Wszystko, co wkleiłaś do tej pory bacznie obserwowałam i podskakiwałam z zachwytu, ale tak bym chciała jeszcze raz i tak duzo, dużo zdjęć Wkleisz jak znajdziesz chwilkę PROSZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Jak to nie ma fotek z finalu? Alez sa, tylko trzeba cierpliwie przez 94 strony przejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.07.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Serio? To w takim razie pędzę tam. Dzięki!!! 94 strony powiadasz??? Cóż, czego się nie robi, żeby zobaczyć wnętrza Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts