Bea7777 20.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 d.dobry a gospodyni gdzie lota Pewno goni KOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 d.dobry a gospodyni gdzie lota Pewno goni KOTA Psokota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 d.dobry a gospodyni gdzie lota Pewno goni KOTA Psokota. Abo i na plotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Albo na plotach z psokotem a z nami kto poplotuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.07.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 no.. wczoraj miałam gości, dzś my poszliśmy w gości (bo nasi nie doszli ), teraz trzeba zjeść kolację, odpocząć... i wrócę pewnie tu koło 22giej jak małż z młodym pójdzie spać dzień dobry wszystkim wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Dobry, dobry Dobrze, że się chociaż meldujesz, bo już się zastanawiałam, czy wsio w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.07.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Olga, ale się odstrzeliłaś ... ubranko jak na Ciebie szyte avatar mam na myśli się znaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 A co? Ja się z tą płachtą w łapie urodzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 To tak jak ja z ta plachta. A jaki Ty Olga jestes znak zodiaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jak to jaki? Najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jak to jaki? Najlepszy Cos mi chodzi po glowie, ale nie moge sobie przypomniec. Skorpion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jak to jaki? Najlepszy Cos mi chodzi po glowie, ale nie moge sobie przypomniec. Skorpion? Iiii tam, Skorpiony to cieniasy (zara tu taki jeden przytupie przewrażliwiony ) Koziorożec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jak to jaki? Najlepszy Cos mi chodzi po glowie, ale nie moge sobie przypomniec. Skorpion? Iiii tam, Skorpiony to cieniasy (zara tu taki jeden przytupie przewrażliwiony ) Koziorożec Bo ta plachta to chyba na mnie... (byka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jak to jaki? Najlepszy Cos mi chodzi po glowie, ale nie moge sobie przypomniec. Skorpion? Iiii tam, Skorpiony to cieniasy (zara tu taki jeden przytupie przewrażliwiony ) Koziorożec Bo ta plachta to chyba na mnie... (byka). Z byczkami znam się całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jak to jaki? Najlepszy Cos mi chodzi po glowie, ale nie moge sobie przypomniec. Skorpion? Iiii tam, Skorpiony to cieniasy (zara tu taki jeden przytupie przewrażliwiony ) Koziorożec Bo ta plachta to chyba na mnie... (byka). Z byczkami znam się całkiem nieźle U mnie w rodzinie to z kolei same blizniaki. Mama, maz, szwagierka, jej corka i syn. Wszyscy maja rozdwojenie jazni. Ale ja jestem takim bykiem troche nietypowym, bo podobno mam byc domatorem, a widzisz jak jest. Raczej jednak wole sie szwedac po swiecie. A Koziorozec to taki stateczny znak, ale nie znam zbyt wielu. Musze Cie poobserwowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jak to jaki? Najlepszy Cos mi chodzi po glowie, ale nie moge sobie przypomniec. Skorpion? Iiii tam, Skorpiony to cieniasy (zara tu taki jeden przytupie przewrażliwiony ) Koziorożec Bo ta plachta to chyba na mnie... (byka). Z byczkami znam się całkiem nieźle U mnie w rodzinie to z kolei same blizniaki. Mama, maz, szwagierka, jej corka i syn. Wszyscy maja rozdwojenie jazni. Ale ja jestem takim bykiem troche nietypowym, bo podobno mam byc domatorem, a widzisz jak jest. Raczej jednak wole sie szwedac po swiecie. A Koziorozec to taki stateczny znak, ale nie znam zbyt wielu. Musze Cie poobserwowac. Ja z kolei znam sporo Koziorożców, Byków i Strzelców Bliźniaki akurat jakoś rzadko się trafiają Ja też nietypowa, bo powinnam już dawno na kasie siedzieć, albo przynajmniej umieć sobie z nią radzić Tu chyba całą typowość przejął mój brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jak to jaki? Najlepszy Cos mi chodzi po glowie, ale nie moge sobie przypomniec. Skorpion? Iiii tam, Skorpiony to cieniasy (zara tu taki jeden przytupie przewrażliwiony ) Koziorożec Bo ta plachta to chyba na mnie... (byka). Z byczkami znam się całkiem nieźle U mnie w rodzinie to z kolei same blizniaki. Mama, maz, szwagierka, jej corka i syn. Wszyscy maja rozdwojenie jazni. Ale ja jestem takim bykiem troche nietypowym, bo podobno mam byc domatorem, a widzisz jak jest. Raczej jednak wole sie szwedac po swiecie. A Koziorozec to taki stateczny znak, ale nie znam zbyt wielu. Musze Cie poobserwowac. Ja z kolei znam sporo Koziorożców, Byków i Strzelców Bliźniaki akurat jakoś rzadko się trafiają Ja też nietypowa, bo powinnam już dawno na kasie siedzieć, albo przynajmniej umieć sobie z nią radzić Tu chyba całą typowość przejął mój brat A brat tez Koziorozec? To co Wy, blizniaki jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Bliźniaki Z dwuletnią dziurą pomiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Bliźniaki Z dwuletnią dziurą pomiedzy Aaaaaaaaa, to znaczy, ze tak okolo kwietnia najlepsza pora dla rodzicow byla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Bliźniaki Z dwuletnią dziurą pomiedzy Aaaaaaaaa, to znaczy, ze tak okolo kwietnia najlepsza pora dla rodzicow byla... Ja uparcie twierdzę, że mnie w prima aprilis robili, bo się dwa tygodnie po terminie urodziłam Ale mama się wypiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts