Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

No zdjecia super :)

Czyzby tam na zdjeciu karny jezyk byl :)

Napisz mi gdzie kupilas to lozko w ksztalcie auta i w jakiej cenie mniej wiecej??

jeżyk nie jest absolutnie karny, to pufa młodego, skacze po niej jak szalony :lol:

a łóżko kupiłam dzięki Onnej :wink:

podaję linka:

http://www.mirat.pl/sklep,2648,,,03,--zakupinpl--,pl-pln,418847,0.html

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A nie mówiłam, że u Ani piknie :wink: Mój Pawcio gdyby miał trochę lat mniej, to by mi nie darował gdyby taki pokój zobaczył - zawsze marzył o łóżku w kształcie samochodu i niebieskich ścianach :roll:, tylko gdy miał tyle lat co Dawidek to było to raczej nieosiągalne :( , a jak już na takie trafiłam to w nienormalnej cenie :roll: . Reszta pomieszczeń u Ani też super i płytki w hollu piękne, ale zdjęcie tego nie oddaje - w rzeczywistości rewelacyjne.

a ja dzisiaj jeszcze ciągle po chalupach - nie ma jeszcze czego fotografować, sprzątamy, montujemy gniazdka (małżon) ja mam jeszcze w plnie odnawianie mebli ale zdjęcia obiecuje przed i po. Dziś nie mamy aparatu - trochę funkcjonujemy na dwa mieszkania, dzis może pójdziemy na wynajmowane, popakować posprzątać i przenocować. Skoro mnie nikt nie goni nie chcę zwalać wszystkiego znowyu tutaj, powoli sobie poustawiam co jest i potem przywiozę rzeczy,. I tak częśćc będzie musialą stać w pudlach, doţki nie zrobią szafy przesuwnej.

Fajnie się urządziliście. Mamy taką samą lampę nawet :wink:

http://images25.fotosik.pl/251/5ff080e5fd4502a4med.jpg

W pokoju dla moich rodziców jest seria tych lamp :lol:

Łóżeczko synka wieksze i pewnie przez to mniej ustawne. ALe napewno jest z niego bardzo zadowolony. No trzeba iść na kompromisy :wink:

Fajna wstawka z mlecznego szkła w kuchni. :lol:

byłam dziś pół dnia...

urzędowa (jak zwykle ostatnio :-? ), ogródkowa (póki mnie deszcz nie przegonił :evil: ), a teraz jestem łóżkowa :roll:

od trzech dni codziennie na wieczór mam taką zgagę, że zbiera mnie na wymioty, jakbym miała nie pogryzione jabłko w gardle i przełknąć nie mogła :-? :cry: :cry: :cry: :cry:

Aj, już mam dość :cry:

dzidzia tak napiera na dół brzucha, że dziś stwierdziłam, że koniec ogródkowania się zbliża..

nie mogę się schylić :roll: :cry:

bo potem jak wstaję to czuję jakbym kamień miała w brzuszku, taki się twardy i bolący robi :roll:

zaczynają się ostatnie, najgorsze tygodnie.

Byle do września :roll: