DarioAS 24.07.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Hehe, niedługo bedziesz musiała się zaszyć... w pokoju bez kompa nie wiem czy to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.07.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ania, jestem pod gigantycznym wrazeniem ogrodka. Mam nadzieje, ze go obejrze na zywca niedlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.07.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Aniu pieknie w Twoim ogrodzie, ja kapuste tez mam, strasznie lubie z nia bukiety komponowac w szerokich wazonach. jak sie bardziej rozwinie to Wam pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.07.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja tez jestem pod wrazeniem, pamietam te zdjecia jak zaczynalas kamyki ukladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.07.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Aniu, ogródek jest coraz piękniejszy A wiesz, że i u mnie ta moja biedn trawka wykiełkowała i nawet całkiem gęściutka i spora już jest, a zapowiadała się tak mało ciekawie. Dzisiaj posiałam następną trawę w innych miejscach gdzie powyrywałam chwasty i zrobiły się pustki. Ta Twoja budleja jest śliczna - ma ten głęboki fiolet, jaki chciałaś Ułamanym pędem się nie przejmuj - za rok będzie ich duuuuużo więcej Symphatie - brak mi słów - wypuszcza te nowe pędy po moim cięciu, czy jeszcze nie? Trzmielinka podrosła i bardzo ładne miejsce jej znalazłaś, a "coś" u mnie też już rośnie i to właśnie niedaleko trzmieliny piennej. Ślicznie masz tam w tym ogródeczku i będzie jeszcze śliczniej Jeszcze tylko wsadź ten zimozielony bluszcz na osłonięcie filarów, a dołem wokoło posadź rabatowe lub angielskie róże i będzie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.07.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Aniu przylazlam i ja, sama musze zezrec to co dzis przygotowalam wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Aniu przylazlam i ja, sama musze zezrec to co dzis przygotowalam wpadniesz? no nie mów już lecem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ania, jestem pod gigantycznym wrazeniem ogrodka. Mam nadzieje, ze go obejrze na zywca niedlugo. ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Aniu pieknie w Twoim ogrodzie, ja kapuste tez mam, strasznie lubie z nia bukiety komponowac w szerokich wazonach. jak sie bardziej rozwinie to Wam pokaze dobra.. to ja się przyznam... nie wiem jak długo ta kapusta tam będzie bo ona jest bez korzeni... kuzynka mi ścięła u siebie parę gałązek i wsadziłam je do ogródka.. na razie minął jej tydzień na nowym miejscu i żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja tez jestem pod wrazeniem, pamietam te zdjecia jak zaczynalas kamyki ukladac ja też dobrze, że to już za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.07.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ANIU ja jestem w zupelnym szoku! Wracam, patrze a tu: piekny ogrodek - nie wiedzialam, ze az tak sie zaangazowalas - jest sliczny! A twoj brzuszek tez sie rozrosl - wygladasz bardzo ladnie - mam nadzieje, ze sie dobrze czujesz i malenstwo jednak czasem odpoczywa od kopania Jestem bardzo zaskoczona pozytywnie oczywiscie ogrodkiem i bardzo, ale to bardzo zadroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.07.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 no dobra to przylazlam posadzic mojakapuste u Ciebie http://img75.imageshack.us/img75/3696/jd500004tv1.jpg na prawde nie wyobrazam sobie bukietow bez niej jak zrobie to sie bede chwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Aniu, ogródek jest coraz piękniejszy A wiesz, że i u mnie ta moja biedn trawka wykiełkowała i nawet całkiem gęściutka i spora już jest, a zapowiadała się tak mało ciekawie. Dzisiaj posiałam następną trawę w innych miejscach gdzie powyrywałam chwasty i zrobiły się pustki. Ta Twoja budleja jest śliczna - ma ten głęboki fiolet, jaki chciałaś Ułamanym pędem się nie przejmuj - za rok będzie ich duuuuużo więcej Symphatie - brak mi słów - wypuszcza te nowe pędy po moim cięciu, czy jeszcze nie? Trzmielinka podrosła i bardzo ładne miejsce jej znalazłaś, a "coś" u mnie też już rośnie i to właśnie niedaleko trzmieliny piennej. Ślicznie masz tam w tym ogródeczku i będzie jeszcze śliczniej Jeszcze tylko wsadź ten zimozielony bluszcz na osłonięcie filarów, a dołem wokoło posadź rabatowe lub angielskie róże i będzie miodzio Sympathie na razie stoi i się chyba oswaja z nowym otoczeniem nic nie puszcza, ale nie więdnie, kilka listków ma brązowych na brzegach, ale to chyba nic poważnego. Oglądałam dziś liście, na razie są zdrowe. Modlę się o koniec deszczów przy balkonie zacznę robić jak go w końcu skończą, trzeba najpierw otynkować te filary, a ojciec (ten z dołu wziął się za ocieplenie..... ). Więc na razie do ścian i kolumn sie z roślinnością nie zbliżam Bo jeszcze mu się odwidzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ANIU ja jestem w zupelnym szoku! Wracam, patrze a tu: piekny ogrodek - nie wiedzialam, ze az tak sie zaangazowalas - jest sliczny! A twoj brzuszek tez sie rozrosl - wygladasz bardzo ladnie - mam nadzieje, ze sie dobrze czujesz i malenstwo jednak czasem odpoczywa od kopania Jestem bardzo zaskoczona pozytywnie oczywiscie ogrodkiem i bardzo, ale to bardzo zadroszcze o, miło widzieć zaczynałam się martwić o Ciebie bardzo dziękuję za te wszystkie miłe i budujące słowa efekty to w sumie będziemy podziwiać za roczek albo dwa, na razie wszystko jest malutkie. Ale już cieszy, że nie ma bałaganu i jest w miarę schludnie (jak dla mnie ) Miło mi teraz wyjść na podwórko i zaczepić oko o jakiegoś krzaczka i powiem Wam... sąsiadki, jak nikt nie widzi (ja widzę przez okno) stają i luikają na mój ogródek dumna jestem z niego normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 no dobra to przylazlam posadzic mojakapuste u Ciebie http://img75.imageshack.us/img75/3696/jd500004tv1.jpg na prawde nie wyobrazam sobie bukietow bez niej jak zrobie to sie bede chwalic to pamiętaj, żeby się pochwalić śliczna, a to ona kwitnie na biało? Mi kuzynka chyba mówiła, że na różowo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.07.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ona kwitnie na taki zielono-rozowo-czerwono ja z niej robie podklad do innych kwiatkow, jak juz zakwitnie to sie bede chwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ciekawe, czy moja pożyje długo bez korzeni.. puści czy nie puści?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.07.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Aniu, tego Ci życze ale chyba marne szanse. jak chcesz wysle Ci z korzeniami, mam kilka takich kepek bo je uwielbiam do bukietow. jakos tak mam ze wole piekne bukiety w domu niz w ogrodzie i baaaardzo eksperymentuje z bukietami w domu, zawsze musi byc swiezu chabedź na lawie, w lazience, w sypialni, w kuchni, garderobie, w wiatrolapie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 właśnie też myślę, że marne szanse są na korzenie.. w końcu to mięsiste łodygi, a takie sie raczej nie ukorzenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 24.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ania, no jestem pod wrażeniem... NApracowaląś sie i widac efekty. Zobaczysz w przyszlym roku./ A ja jeszce pamieŧam jak narzekalaś, że nic tam nie ma specjalnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts