monia i marek 25.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Za daleko - to aż w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 transport.. fakt, może boleć, jakby miało przepaść 90 zł ile za to róż w Rosarium... ale jak pisałam, dzwoniłam dziś do Dr. Choduna i miła pani mi sama powiedziała o tej odmianie, że właśnie podpisali na ten gatunek licencję i jest już u nich, tylko w sprzedaży będzie dopiero za rok, bo muszą porobić sadzonki. Czyli chyba zimę przeżyje Aniu i Ty nie wiesz co zrobic????? jedz do Milej Pani i powiedz ze ta roza dla Twojej coreczki (wypnij sie dobrze) i o takiej zawsze marzylas i takie tam nie odmowi i da Ci sadzonke na bank To sie nazywa "kupowanie rozy na brzuch". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Za daleko - to aż w Poznaniu no właśnie... do Poznania już z tym brzuchem i moją chorobą lokomocyjną nie dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Za daleko - to aż w Poznaniu no właśnie... do Poznania już z tym brzuchem i moją chorobą lokomocyjną nie dojadę No to trzeba jakas pyre z brzuchem wyslac. Magi blisko, tylko brzucha nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ale Magi ma zapewne inne walory i tez da rade, trza probowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Jak nie potrzeba to wszystkie w ciazy, jak jakas trzeba znalezc, to sie wszystkie pochowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 no, tak to już jest a może dzwonić i prosić, prosić, prosić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 no, tak to już jest a może dzwonić i prosić, prosić, prosić?? Powiedz pani, zgodnie z prawda, ze jestes w siodmym miesiacu (czy tam ktoryms), ze czekac nie mozesz, potem roznie moze byc, a zanim dziecko sie urodzi, to chcialabys roze wsadzic, zeby na wiosne byly. Moze taka sciema pomoze... No i jeszcze powiedz, ze kobiecie w ciazy sie nie odmawia. One tam mile w Poznaniu ludzie som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 i myślisz, że rok przed wystawieniem na sprzedaz sadzonek zdobęde takową? Spróbować mogę, nie?? W ósmym już Małgosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 i myślisz, że rok przed wystawieniem na sprzedaz sadzonek zdobęde takową? Spróbować mogę, nie?? W ósmym już Małgosiu Sorry, nie umiem liczyc ciaz. Sprobuj, jesli masz doswiadczenie w sciemnianiu, to dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ja bym dodala dramaturgii " nie wiem czy przezyje ten porod, bo lekarze sa bezsilni wobec mojej choroby, ale corka bedzie zdrowa, to najwazniejsze, a chcialabym zeby miala cos wyjatkowego po mnie, gdyby mnie zabraklo " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Taaaaaaa, i kobita pomysli, ze ktos z radia ja wkreca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ja bym dodala dramaturgii " nie wiem czy przezyje ten porod, bo lekarze sa bezsilni wobec mojej choroby, ale corka bedzie zdrowa, to najwazniejsze, a chcialabym zeby miala cos wyjatkowego po mnie, gdyby mnie zabraklo " aż taka przekonująca to chyba nie jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 czas powalczyc o 100 strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 to już chyba jutro, tak na te moje... dziś muszę jeszcze monsza wykorzystać, póki nie pojechał... no, nie myśleć odrazu o czymś.... przytulić sie trzeba i pogadac chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 jeszcze jakies 24 posty wedlug moich obliczen ale Ci fajnie ja ze swoim nie gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.07.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 jeszcze jakies 24 posty wedlug moich obliczen ale Ci fajnie ja ze swoim nie gadam Dzielna jesteś Mój też mnie dzisiaj wkurzył i właśnie też już nie gadam do Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 jeszcze jakies 24 posty wedlug moich obliczen ale Ci fajnie ja ze swoim nie gadam Dzielna jesteś Mój też mnie dzisiaj wkurzył i właśnie też już nie gadam do Niego ech faceci, moj polegl i spi na razie jestem twardziel bo sie nie odzywam, ciekawe jak dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ja co jakiś czas też z moim nie gadam, wszystko w normie.. jutro Wam pokażę jakiego mi kwiata kupił.... szukał róży jakiejkolwiek w doniczce ( ), ale nie było, więc poszedł w 100% na oryginalność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ania umieram z ciekawosci, zmiluj sie i dawaj fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts