DarioAS 24.09.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 nooooo. Laska taka, że mucha nie siada . Tylko fotograf jak zobaczył co ma w kadrze, to o mało nie uciekł Aka wiem, że tam byłaś i tak sobie właśnie o Tobie pomyślałam, jak chodziliśmy sobie po zaporze w tej Niedzicy Z tą lodówką... Już mi łeb pęka. W każdym sklepie mają akurat inny model, a oprócz ceny to prawie żadnych różnic między nimi nie ma. Nawet wizualnie niczym się nie różnią. To kupimy tam, gdzie najtaniej . Jeszcze chyba w tym tygodniu. A jutro idę na szczepienie z Dawidkiem i potem po mebelki do jego pokoju. Tylko odbiór zamawiam za dwa tygodnie, bo na razie to jeszcze są mi nie potrzebne. I wiecie co? Lampa do pokoju Dawidka nie przyszła!! I nie przyjdzie Firma ponoć wycofała ją z produkcji . I co teraz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.09.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 nooooo. Laska taka, że mucha nie siada . Tylko fotograf jak zobaczył co ma w kadrze, to o mało nie uciekł Aka wiem, że tam byłaś i tak sobie właśnie o Tobie pomyślałam, jak chodziliśmy sobie po zaporze w tej Niedzicy [/b] ja pierdziele ja na taką lasencję bym zamarła ale jak mi miło. że o mnie pomyślałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 25.09.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Fajny mieliście weekend, miła odskocznia:) I pogoda dopisała:) Dario, w Leroy Merlin widzialam fajne lampy pasujące do fototapety - z Kubusiem Puchatkiem:) Takie okrągłe z rysunkami postaci z bajki. Mnie się podobały. P.S. Nie kojarzę lampy którą wybrałaś? A może jest jeszcze gdzieś w marketach, albo zostały jakieś zapasy w sklepach internetowych. Szukaj, ja tak miałam ze zmywarką (meble się "już robiły"), nawet nie zliczę ile tel. wykonałam i znalazłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Taka wycieczka to bardzo fajny pomysł, nawet jeśli fizycznie nie odpoczęliście to chociaż nie rozmawialiscie o domu , a to już mega wypoczynek dla naszych zszarganych główek Jeśli chodzi o lodówki whirpool to ja dzis mam dostawę ze sklepu http://www.mixmedia.pl (sklep w Rydułtowach) nie wiem jak wolnostojące, ale moja jest o 500 zł tansza niz np w http://www.megamedia.pl Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 25.09.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 ale pędzicie, dawno nie byłam na forum a tu nie dośc że załozyłaś swój wątek to juz tyyyyle zrobione super, swietne kolorki, piekna fototapeta, rewelacyjnego masz synka, i w ogóle bardzo miło mi sie czytało, na pewno będe wpadac regularnie, bo jestem ciekawa jak wyjdzie całość, trzymam kciuki żeby wszystko było tak jak chcecie, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 25.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witaj Aniu, jakiś rok temu wyprowadziłam się z Trzebini i własnie zauważyłam,że to właśnie z tej Twojej Wyniosłam się niedaleko bo do ciasnego ale własnego domku pod Lipowiecki zamek. Pokrótce przejrzałam początkowe zdjęcia w Twoim wątku i dopiero zabieram się za poważną lekturę. Oczywiście będę kibicować i chętnie obejrzę poddasze na żywo, jeśli to możliwe oczywiście. pozdrawiam cieplutko Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Cześć DarioAs No parę słówek muszę, bo nie wyrobię. Tapeta u Dawidka świetna Dobrze, że zrezygnowałaś z tamtych obrazów, bo faktycznie przytłaczające były. Zawsze powtarzam: jeśli nie wiesz co powiesić na ścianie, to sójrz jaką masz piękną rodzinę Uwiecznij to i pochwal się wszystkim wkoło A lampki szkoda Może znajdzie się jeszcze gdzieś coś w tym stylu? Pozdrawiam serdecznie i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.09.2007 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam serdecznie nowych gości . I nie nowych też oczywiście . Zacznę od lampy, którą zamówiłam juz dość dawno temu. Po dwóch tygodniach od zamówienia zadzwonił właściciel sklepu (internetowego, bo zazwyczaj tak robię zakupy- największy wybór). I poinformował mnie, że tej lampy już nie produkują. No to przegrzebałam internet w poszukiwaniach tej lampy gdzie indziej. Ale w każdym sklepie pomimo tego, że jest w ofercie, to jak się okazało nie ma na stanie . Zamówiłam inną, z tej samej serii, ale wcale mi nie pasuje tak jak tamta . Jednak chodząc po sklepach i okolicznych i po marketach stwierdzam, że dla dzieci prawie nic nie ma. Porażka. Mikita widziałam te lampy w LM, ale mąż jest przeciwny pojedyńczemu oświetleniu. Jest zwolennikiem jasności Lampa , która miała być http://www.swiatlo24.pl/images/detailed_images/klaudia_III_plafon.jpg a będzie taka http://www.swiatlo24.pl/images/detailed_images/klaudia_IV_spirala.jpg kinkiet został, jego na całe szczęście robią dalej http://www.swiatlo24.pl/images/detailed_images/klaudia_I_kinkiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.09.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Malmuc a jaką będziesz miała tą lodówkę? Też Whirpoola? Braza, jak miło, że wpadłaś . Muszę to napisać- Twój wątek i Malmuca to normalnie czyta się jednym tchem . Ja nie wiem, normalnie chyba trzeba by zmienić profesję... Może zaczniecie coś pisać? Książki to szłyby jak ciepłe bułeczki. To co się tam naśmieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.09.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Asia, może się znamy? Jak jesteś z Trzebini, to możesz znać mojego męża, bo on jeździ busem na Gaju. A z której okolicy jesteś? Tam chyba się się super mieszka, Lipowiec to piękne miejsce. Właśnie to zdjęcie portretowe było robione w Wygiełzowie, czyli pod zamkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.09.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Bardzo fajne te lampy, ta której już nie produkują rzeczywiście ładniejsza, ale ta druga też bardzo ciekawa. Myślę, że idelane do pokoju chłopczyka i do tych niebieskich ścian. Pozdrawiam i kibicuję. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.09.2007 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dzięki Madzia. Ja mam ciągle wątpliwości co do tej lampy, dopiero jak przyjdzie to pewnie mi przejdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.09.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dostałam pozwolenie, więc wklejam. Seterka jednej z forumowiczek- Gabrysia . Piękna psinka, ja to się na tą sierść napatrzeć nie mogę. I kolor i błysk. No poprostu brakło mi słów. http://pb.labfoto.pl/photos/p/b/c/bca2b770451a409d420682121c7d419b-1499598.jpg Aka pozdrawiam. Psinka the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Braza, jak miło, że wpadłaś . Muszę to napisać- Twój wątek i Malmuca to normalnie czyta się jednym tchem . Ja nie wiem, normalnie chyba trzeba by zmienić profesję... Może zaczniecie coś pisać? Książki to szłyby jak ciepłe bułeczki. To co się tam naśmieję... Wpadam, wpadam! Zaglądam bezczelnie bardzo często DarioAS Dziękuję za komplement, sympatycznie mi się zrobiło. Tak mi się jednak zdaje, że tym pisaniem książek to na chleb raczej bym nie zarobiła Ładne te lampy, powiem nawet, że ta druga bardziej mi się podoba, jest spokojniejsza, nie narzucająca się otoczeniu. A czy lampa ze smokiem jest aktualna, czy z jakiegoś powodu odpadła? Jeśli pisałaś o tym, to wybacz głupie pytanie, ale ja chciałam wszystko jak najszybciej przeczytać i może mi umknęło. Ten smok jest ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.09.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 no, jak dla mnie smok był zaj.. Tylko, że jakoś mi tak nie pasował do tej tapety z puchatkiem. Inna bajka... Oczywiście, to moja osobista interpretacja. Chciałabym, żeby po skończeniu tego pokoju całość wystroju pasowała do siebie. Lodówka wybrana. Będzie takahttp://www.topmarket.pl/pict/WHIRLPOOL%20ART%20471.jpgWhirpool ART 471Dostaliśmy na nią korzystną ofertę, więc jutro ją zamawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.09.2007 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 a... i pierwsze kontakty kupione. Do salonu i kuchni. Ospel, seria Ton Metalic http://www.ospel.com.pl/gfx/produkty/satyna_miedz.jpg Wiem, wiem. To taka drobnostka. Ale tylko tak sie wydaje. Bo juz drobnostka wyszla nas 200 zl A to tylko dwa pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.09.2007 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 gniazdko, jak wygląda nie wkleiłam bo na stronce producenta nie ma zdjęcia. Gniazdko, jak gniazdko, wygląda normalnie, kolor taki jak włącznik światła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 27.09.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A z lampą to mnie zaskoczyłaś, bo zamówilam tą samą. Byłam w Technoluxie (czyli u producenta) i nic nie mówili, że już nie produkują, nie kupilam u nich, bo nie prowadzą sprzedaży detalicznej. Zamówiłam w sklepie, gdzie wszystko do tej pory kupiłam i mówili, że na hali u producenta nie ma, ale do końca tygodnia mają być. No nic, poczekamy zobaczymy, najgorzej, że być może czekam na darmo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.09.2007 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A z lampą to mnie zaskoczyłaś, bo zamówilam tą samą. Byłam w Technoluxie (czyli u producenta) i nic nie mówili, że już nie produkują, nie kupilam u nich, bo nie prowadzą sprzedaży detalicznej. Zamówiłam w sklepie, gdzie wszystko do tej pory kupiłam i mówili, że na hali u producenta nie ma, ale do końca tygodnia mają być. No nic, poczekamy zobaczymy, najgorzej, że być może czekam na darmo:( To daj znać. Jak tak się okaże, że ją mają, to normalnie powieszę tego gościa za ja... do tej lampy To czekam z Tobą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.09.2007 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 następny nabytek... bateria Deante z wyciąganą wylewką. http://www.feni.pl/wspolne/images/prods/medium/bpu771m_1.jpg teraz w końcu zlew jest kompletny A wieczorkiem jadę obadać płytki na przedpokój. Tylko... Już wcale nie mam chęci, ani żadnej koncepcji. Nic!! I pewnie znów wrócimy bez niczego . Jakoś ten przedpokój mi nie idzie. Nie wiem jaka kolorystyka, jakie te płytki, jak co z czym połączyć . Jak w końcu dojdę do jakiejkolwiek wizji, a może jeszcze lepiej- jak kupię te płytki to normalnie pifko z soczkiem wieczorem jak nic . Trza będzie oblać decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts