Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czy mamy tu jakąś Martę, która dziś świętuje???

Markotko, a Ty??

ja się zgłąszam. Z ym ,że ja więtuję już od wczoraj (rocznica ślubu) i jeszcze w piątek (urodzinki)

W międzyczasie sprzątam , oooczywiśćie. NA forum nie mialam czasu zaglądać, ale jak już skońćze ... ;)

czy mamy tu jakąś Martę, która dziś świętuje???

Markotko, a Ty??

ja się zgłąszam. Z ym ,że ja więtuję już od wczoraj (rocznica ślubu) i jeszcze w piątek (urodzinki)

W międzyczasie sprzątam , oooczywiśćie. NA forum nie mialam czasu zaglądać, ale jak już skońćze ... ;)

no, to takie potrójne śwęto...

i nic się nie chwalisz kobieto??? :roll:

Sto lat, sto lat :p

kwiatki idę Ci dać u Ciebie :wink:

U mnie jak zwykle popijawa, wiec na dobranoc / dzien dobry przynioslam komus ciasteczka kokosowe. :wink:

http://images32.fotosik.pl/328/414c8141f77a8e07.jpg

:p :p :p :p :p :p

Małgosiu moja....

wiesz co lubię 8)

Hej. I jak? Dobre byly? :roll: :roll: :roll: Normalnie taka jestem wykonczona, ze ledwo zyje. Monsz mi latal po chalupie prawie cala noc, probki robil na robote. Kurna takie glupie drewno, ze caly dzien i pol nocy kombinowalismy jak je namalowac. A teraz jeszcze taki nudny uczen. :x Mam nadzieje, ze nie zaczne chrapac w czasie lekcji. :oops:

U mnie jak zwykle popijawa, wiec na dobranoc / dzien dobry przynioslam komus ciasteczka kokosowe. :wink:

http://images32.fotosik.pl/328/414c8141f77a8e07.jpg

:p :p :p :p :p :p

Małgosiu moja....

wiesz co lubię 8)

Hej. I jak? Dobre byly? :roll: :roll: :roll: Normalnie taka jestem wykonczona, ze ledwo zyje. Monsz mi latal po chalupie prawie cala noc, probki robil na robote. Kurna takie glupie drewno, ze caly dzien i pol nocy kombinowalismy jak je namalowac. A teraz jeszcze taki nudny uczen. :x Mam nadzieje, ze nie zaczne chrapac w czasie lekcji. :oops:

kokoski zawsze są dobre :p :wink:

a długo będziesz uczyć?

To może trzeba coś na wzmocnienie... :wink: