malgos2 30.07.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 a czego Ty uczysz Malgos? robienia drinkow? Tez. Jedno z pierwszych zdan moich uczniow to: prosze duze piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.07.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 to bardzo ważne zdanie, zwłaszcza w taki upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 30.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 hejka dziewczyny! Dzisiaj i ja piję Aniu, nie pisałam wczesniej, ale podglądam, oglądam i zachwycam się różami. Piękne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.07.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 TomKa, a czemu pijesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 30.07.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 hihii chyba dół mnie dopadł i to na wszystkich frontach Aniu, jak Ty dajesz radę z tym skalniakiem w taki upał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2008 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 To zdaje sie nie tylko Ty Tomka masz dola... Cos tu tych zdolowanych coraz wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.07.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 ja doła nie mam tylko mi się spać chce zapałam dzisiaj witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.07.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Ja o swoich pisać nie będę, bo u mnie to wciąż jeden wielki dół , ale chciałam napisać, że podziwiam róże i zrobiłaś mi Aniu taki na nie apetyt, że muszę ten temat poważnie rozważyć . A będą jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.07.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 dzień dobry.... przyszłam się przywitam i pogratulowac różanych zakupów.....ale fotki mile widziane - oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.07.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 ja tez mam doladzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Nie dolujcie sie dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.07.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Dzień dobry. Mnie też ostatnio wszystko wkurza i przygnębia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 31.07.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Hej dziewczyny!! Co jest?! Co takie smutne buzki? Pamietajcie tylko optymistyczni ludzie zyja dluzej nooo a nam kobietka zlosc szkodzi, nie wiecie o tym? Hmmm... mysle gdzie moglabym was zabrac aby sie wsze nastroje poprawily? Wiem!! Zabieram Was do Ogrodu Rozanego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.07.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Hej dziewczyny!! Co jest?! Co takie smutne buzki? Pamietajcie tylko optymistyczni ludzie zyja dluzej nooo a nam kobietka zlosc szkodzi, nie wiecie o tym? Hmmm... mysle gdzie moglabym was zabrac aby sie wsze nastroje poprawily? Wiem!! Zabieram Was do Ogrodu Rozanego! od razu lepiej Czy chodziło moze o ten ogród? Tutaj znakomicie się czuję http://www.justourpictures.com/roses/AEroses.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.07.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 cały dzień z głowy... pół dnia w Chrzanowie potem szybkie sprzątanko i goście... padam co Wy się tak dołujecie?? Kobiety, przecież zawsze po złym jest dobre, dziś pod a jutro z górki Co to... jakieś przesilenie wiosenne ?? Przecież wiosna za nami słuchajcie, która zna dobry przepis na masę do torta?? Żeby sie nie ścięła, nie była za słodka ani za mdła. Może być z alkoholem, albo orzechami czy kokosem... Dajcie jakiś przepis, bo juz mi włosy siwieją od myślenia Do torta na urodziny Dawidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 dobry wieczór..... przyszłam się powitać...jest tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 dobry wieczor, a ile przystojniak konczy lat? ja niestety nie znam w zyciu jedno tylko ciasto upieklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.07.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 we wtorek będzie miał swoje drugie święto chciałabym, zeby smaku tego torta rodzina tak łatwo nie zapomniała... muszę iść się rozciągnąć, bo dziś to przegięłam, w dodatku ta pogoda... cały dzień na nogach dał sie we znaki boli nie kręgosłup i dzidzia tak się na dodatek dziś rozpycha, że wątroba i żebra znać dają o sobie... o pęcherzu nie wspomnę aż mnie na wymioty z bólu zbiera ale czekam na przepisy jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.07.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 a... i jeszcze czy z papierówek można zrobić jakieś przetwory?? kompotów chyba się nie da, bo się rozgotują, ale może jakąś marmoladę czy cuś... ktoś się na tym zna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.07.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Aniu lec sie polozyc, ja zapytam mamy o torta.buzkadobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts