markoto 01.08.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ja zawsze jedna warstwe smaruje jakas kwaskowata konfitura np z czarnej porzeczki o ile nie przekladam go owocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a na drugą alkohola jakiegoś???? Dziecko bedziesz alkoholizowac? I siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 biszkopt mozna nasaczyc mocnym wywarem z kawy ze spirytusem, (tylko chyba nie do torta owocowego) a Ani troche tego szczescia nie zaszkodzi wlasnie pije dzin z tonikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.08.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Możesz pokroić w kostkę i zalać zelującym cukrem - Dawidkowi powinno smakować (można zrobić weki, a później korzystać zimą jako dodatek do ciast, naleśników, omletów i deserów). Monia, szczegóły proszę cukier żelujący czy żelfix?? Bo to ponoć coś inego i papierówki sie nadają do tego?? ja tak tu doskakuję pomiędzy robieniem kompotów, obiadu i kompotów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 My nasaczamy mlekiem z rumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 biszkopt mozna nasaczyc mocnym wywarem z kawy ze spirytusem, (tylko chyba nie do torta owocowego) a Ani troche tego szczescia nie zaszkodzi wlasnie pije dzin z tonikiem A mnie moj kochany maz przytargal miete do domu i limonki. Bedziemy sie mojitowac dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.08.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 My nasaczamy mlekiem z rumem a możesz bardziej szczegółowo?? bo ja jeszcze w pieczystych to tak średnio się czuję... i dużo nie wiem biszkopta będe piekła w poniedziałek, a przekładać masa rano we wtorek.. to kiedy go nasączyć?? Za pomocą czego i ile?? Łyżeczką polewać? Małgoś, jak ja przyjadę do Was na tą parapetówę ... to musisz mi koniecznie zrobić to mojtito bo mi smaka narobiłaś takiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.08.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 My nasaczamy mlekiem z rumem a możesz bardziej szczegółowo?? bo ja jeszcze w pieczystych to tak średnio się czuję... i dużo nie wiem biszkopta będe piekła w poniedziałek, a przekładać masa rano we wtorek.. to kiedy go nasączyć?? Za pomocą czego i ile?? Łyżeczką polewać? Małgoś, jak ja przyjadę do Was na tą parapetówę ... to musisz mi koniecznie zrobić to mojtito bo mi smaka narobiłaś takiego.... eeee ja też chcę.....tego no........ jak to się tam nazywa......... mojtito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ja tez bym chetnie chlapnela Nasaczasz tuz przed nakladaniem kremu, jesli masz taki pedzelek to pedzelkiem jesli nie to polewasz lyzeczka Polewasz tak troszke tylko zeby lekko zmiekl ale nie zeby sie rozplynal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam po urlopie Aniu, przyjmij spóźnione życzenia imieninowe - żeby w Twoim życiu wszystko, co zaplanujesz kwitło i rozwijało się jak Twój ogródek Nie wiem czy dam radę nadrobić zaległości w czytaniu, widzę, że się tu słodko zrobiło Z dojrzałych papierówek zrobiłyśmy kiedyś z mamą sok, tylko trzeba mieć sokownik Sok był pyszny, lepszy nawet niż kubusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ania, mojito mozna zrobic bez rumu, z tonikiem. Jesli tylko masz miete - dzialaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 jak to mojito bez rumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Sie nazywa Mojito Virgin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.08.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ania, mojito mozna zrobic bez rumu, z tonikiem. Jesli tylko masz miete - dzialaj. nie mam nawet mięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ania, mojito mozna zrobic bez rumu, z tonikiem. Jesli tylko masz miete - dzialaj. nie mam nawet mięty To sobie zasadz w ogrodku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.08.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ja tez bym chetnie chlapnela Nasaczasz tuz przed nakladaniem kremu, jesli masz taki pedzelek to pedzelkiem jesli nie to polewasz lyzeczka Polewasz tak troszke tylko zeby lekko zmiekl ale nie zeby sie rozplynal no.. ale ja polewam samym rumem zawsze, a nie wiem co z tym mlekiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.08.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ania, mojito mozna zrobic bez rumu, z tonikiem. Jesli tylko masz miete - dzialaj. nie mam nawet mięty To sobie zasadz w ogrodku! już nie zdąży wyrosnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.08.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam po urlopie Aniu, przyjmij spóźnione życzenia imieninowe - żeby w Twoim życiu wszystko, co zaplanujesz kwitło i rozwijało się jak Twój ogródek Nie wiem czy dam radę nadrobić zaległości w czytaniu, widzę, że się tu słodko zrobiło Z dojrzałych papierówek zrobiłyśmy kiedyś z mamą sok, tylko trzeba mieć sokownik Sok był pyszny, lepszy nawet niż kubusie Andulka, już wróciłaś?? Jak było? bardzo dziękuję za życzonka trzeba mieć sokownik... a tak po za tym, to gotuje mi się kolejna partia kompotów ze śliwek... jutro jeszcze wiadro śliw i 4 duuuże reklamówki papierówek do przerobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ania, mojito mozna zrobic bez rumu, z tonikiem. Jesli tylko masz miete - dzialaj. nie mam nawet mięty To sobie zasadz w ogrodku! już nie zdąży wyrosnąć... To kup w doniczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.08.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 tak też pomyślałam, tylko muszę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts