malgos2 01.08.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 tak też pomyślałam, tylko muszę znaleźć Znajdz u mnie w komentarzach (albo ja podam jeszcze raz) proporcje na mojito i zrob wszystko tak samo tylko bez rumu. Moja mama pila to w knajpie w Krakowie (ona slabo pijaca jest) i bylo pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.08.2008 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Troche mleka troche rumu i polewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 dzien dobry wszystkim, ale u nas fajnie chlodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.08.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 U nas było cały dzień paskudnie, duszno i myślałam, że zdechnę (mój psiak też tak myślał o sobie ). Jakieś pół godziny temu zaczęło padać, z czego się nawet cieszę, bo nareszcie można złapać oddech. Korzyści też dla roślinek - nie trza podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.08.2008 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 dzień dobry ja właśnie kończę się kompotować... cały dzień z głowy, nawet nie sprzątałam, bo wszędzie pełno słoików, owoców, cukru, obierek...itd... już mnie krew zalewa jednym słowem co za dużo, to nie zdrowo, ale co poradzić, jak mam takich dobrych sąsiadów ( ), jeden jabłuszka, drugi śliweczki, trzeci węgierki... po całej torbie jeszcze zostały mi dwie duże reklamówy jabłek do obrania i przerobienia na przecier. Jak młody wstanie, teraz mam chwikę odpoczynku a jutro w nagrodę jedziemy na wycieczkę do zoo do Krakowa, robimy prezent (część) Dawidkowi na urodziny. W sumie my w końcu też na tym skorzystamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.08.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 a my sie wlasnie wybieramy do rynku, pospacerowac i pewnie zahaczymy o jakas knajpke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.08.2008 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 a u nas lać zaczęło i dziś skończy się na siedzeniu w domu, jak co sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.08.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 u nas przestalo padac, ale deszcz przydal sie roslinkom, szczegolnie tym nowowsadzonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.08.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 a u nas może też przestanie - właśnie pomiędzy kroplami deszczu zaczyna się przebijać słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.08.2008 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 oby, na jutro potrzebuję pogodę a u nas teraz, w tym kończącym się deszczu robią ocieplenie po niedzieli ruszy się sprawa z balkonem i tym krzyżakiem.. w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.08.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 U nas też chyba ekipa powróci z wojaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.08.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 naprawdę?i kiedy wkracza do akcji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.08.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Nie mam pojęcia Żona Pana Lucjana mówiła, że wraca dzisiaj, więc może w poniedziałek już u nas będzie. Na pewno jeszcze zadzwoni, to wtedy się dokładnie dowiem co i jak. Na razie cały czas analizuję to, co chcę zrobić, ale mam w związku z tym sporo dylematów i obliczeń, no i niestety żaden konstruktor nie chce się tego podjąć - podobno tak cząto bywa i forumowicze mówią, że w większości robili takie rozwiązanie na własne ryzyko. Ja już nie chcę ryzykować ... za dużo przeszliśmy kłopotów przy pierwszej ekipie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 02.08.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Zazdroszczę Wam tego deszczu, bo u nas cały dzień tak duszno, że trudno oddychać. Wieczorem mieliśmy wyjść na spacer, może na jakieś lody ale mój mąż wziął się za pieczenie strucli i dopiero ok 21 bedą wyjmowane z piekarnika i chyba nici ze spaceru, bo się późno zrobi za to sobie pewnie ucztę makową zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.08.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 dzien dobry, Aniu jak Twoje kompociki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 03.08.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Ani dziś nie ma...wycieczkę do Krakowa ma... A odnośnie tortu Ania to jak ubijasz śmietanę kremówkę to oprócz cukru dodajesz śmietan fix...to takie małe coś do utwardzania bitej śmietany... Jak się zdecydujesz to polecam pokroić np. brzoskwinie te z puszki i wymieszać do masy...dość że tort kolorowy to i pyszny... My często też robimy poprostu troszkę ga;laretki różnego koloru kroimy też w kosteczką i tesz mieszamy...Właśnie często taki tort robimy (szczególnie na jakąś dziecięcą okazję)Biszkopty przekładamy bita smietaną razem z brzoskwiniami i galaretkami...dość że pięknie wygląda to i pyszny jest... A a biszkopty my skraplamy wodą z cytryną...żeby takie nawilżone były...- jesli oczywiście spiryt nie bardzo pasuje...(a do dzieci i kobiet w ciąży - nie polecam... ) A śmietan fix wygląda tak: http://img379.imageshack.us/img379/7014/smietanfixou2.jpg http://img379.imageshack.us/img379/7014/smietanfixou2.c3c92ca2f4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Zazdroszczę Wam tego deszczu, bo u nas cały dzień tak duszno, że trudno oddychać. Wieczorem mieliśmy wyjść na spacer, może na jakieś lody ale mój mąż wziął się za pieczenie strucli i dopiero ok 21 bedą wyjmowane z piekarnika i chyba nici ze spaceru, bo się późno zrobi za to sobie pewnie ucztę makową zrobimy matko gdzie Ty taki model znalazłaś co ciasta piecze d.bry muszę nadrobić co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 03.08.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Zazdroszczę Wam tego deszczu, bo u nas cały dzień tak duszno, że trudno oddychać. Wieczorem mieliśmy wyjść na spacer, może na jakieś lody ale mój mąż wziął się za pieczenie strucli i dopiero ok 21 bedą wyjmowane z piekarnika i chyba nici ze spaceru, bo się późno zrobi za to sobie pewnie ucztę makową zrobimy matko gdzie Ty taki model znalazłaś co ciasta piecze d.bry muszę nadrobić co nieco piecze i lubi to, ale niestety rzadko ma na to czas, podobnie jak na gotowanie, nad czym ubolewa zwykle to ja zajmuję się kuchnią strucle wyszły pyszne, a o 21 jeszcze na krótki spacer i lody się jednak wybraliśmy, a dziś znów u nas duszno, choć rano zanosiło sie na deszcz, ale nic z tego, teraz znów przypieka i nie ma czym oddychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.08.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 moj to ewentualnie makaron ugotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.08.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 a mój to wszystko gotuje...i to codziennie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts