nitubaga 05.08.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 hm....11 dni i Ty jeszcze w domciu?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 to jutro bedziemy mieli nowa forumowiczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 to jutro bedziemy mieli nowa forumowiczke Myslisz, ze juz jutro zacznie z nami plotkowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 to jutro bedziemy mieli nowa forumowiczke Myslisz, ze juz jutro zacznie z nami plotkowac? z mlekiem matki to wyssa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 jakby co, to jeszcze żyję ledwo.. wczoraj cały dzień kompoty, sprzątanko, gotowanko... dziś musiałam porobić ciasta, sałatkę, wyglancować chatę... i popołudniu goście... melduję tylko, że napewno nie rodzę jutro poprawinki, bo dziś była rodzinka a jutro ciotki (koleżanki moje się znaczy) się zjeżdżają pracowity tydzień, dopiero co się odrobiłam po dzisiejszej imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Najważniejsze, że jeszcze dychasz Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Aha, i ucałowania dla Dawidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Ania, nareszcie Już się martwiłam Dobrze, że wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 tak w skrócie... najbardziej Dawidek cieszył się z.... http://images29.fotosik.pl/260/67f8eb3f7f28a9a9med.jpg konika... taki tort się zrobił z moich kombinacji http://images32.fotosik.pl/335/9500bf172bebce54med.jpg orzechowy tu się pali świeczka i cuś... http://images29.fotosik.pl/260/573690538330716bmed.jpg dmuchanie jak zwykle z daleka, czyli przez rureczkę http://images28.fotosik.pl/261/b6759eb5c617225amed.jpg i... mała alkoholizacja pół szampana, jak widać wylądowało na podłodze, z czego młody miał radochę http://images29.fotosik.pl/260/7d048614b6e57b55med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Najważniejsze, że jeszcze dychasz Cześć cieszę się, że już wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Najważniejsze, że jeszcze dychasz Cześć cieszę się, że już wróciłaś Jestem, jestem Stęskniłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Ania, nareszcie Już się martwiłam Dobrze, że wszystko OK. naprawdę, nie miałam kiedy siąść na spokojnie przy kompie na dodatek powoli robimy balkon i co chwilę jestem wzywana do pomocy, bo tata monsza robi sam (póki co listwy spawa ze słupkami) i nie ma mu kto pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Najważniejsze, że jeszcze dychasz Cześć cieszę się, że już wróciłaś Jestem, jestem Stęskniłam się taaak.... no w końcu to musiało nastąpić muszę iść poleżeć, bo juz boli mnie wszystko co tylko możliwe, wczoraj w nocy tak mnie ciupał kręgosłup, że w nocy wymiotowłam i czuję, że dziś ból już zaczyna się nasilać od nowa, pora kości rozprostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.08.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Aniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten tort dla Dawidka to taki cudny Ci wyszedł, że szok!!!! PIĘKNY i na pewno - SMACZNY !!!!!!!!!!!! Oj, mniam, mniam, aż mi ślinka cieknie A teraz szoruj do łóżka, już !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czas odpocząć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Kładź się natychmiast i odpocznij Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Pod nieobecność włascicielki wątku, wtrącę małą prywatę Nadal nie urodziłam, ale za to wiem, że to Dziewuszka Strasznie się cieszę no taka prywata to zawsze mile widziana.... a tak spytam - bo ja nie w temacie - długo juz po terminie...? 11 dni ale dali czas do jutra jutro już bedą wywoływać trzymam mocno kciuki, daj znać jak tylko będziesz mogła a ja już myślałam, że w końcu jakiś chłopczyk się urodzi... jesteś 10tą moją znajomą (poniekąd), która w tym roku rodzi... dziewczynkę kuzynka, która ma miesiąc po mnie termin też ma mieć dziewczynkę... Nadię na dodatek, co mnie najbardziej boli (ona jest pewna bo po usg 3D), więc imię już zajęte i czy ja będe mieć córkę?? chyba za dużo tych dziewczynek by było większość mówi w sumie, że syn, bo się ponoć dużo nie zmieniłam (wcale, tylko się czuję jak potwór )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Aniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten tort dla Dawidka to taki cudny Ci wyszedł, że szok!!!! PIĘKNY i na pewno - SMACZNY !!!!!!!!!!!! Oj, mniam, mniam, aż mi ślinka cieknie A teraz szoruj do łóżka, już !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czas odpocząć !!! idę, idę .. dobranoc jak ja Was kocham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.08.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Tak, czas poodpoczywać I odstaw te roboty na bok !!!!!! Daj sobie na luz Dawidek pięknego torta miał - daj solenizantowi buziaka od cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.08.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 wpadlam na urodzinowego torta do DAwidkapychota, czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Bry!! Torcik wyszedl super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts