Maluszek 08.08.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Moze wreszcie odpoczywa?? niech odpoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.08.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Moze wreszcie odpoczywa?? niech odpoczywa zabrzmialo jak niech odpoczywa w pokoju ale na chwile to moglaby nas odwiedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 08.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No wlasnie. Trzeba by tego Darka w obroty na rozmowe wziac. Tak nie moze byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.08.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 donoszę uprzejmie, że zyję jestem zabiegana, robimy ten balkon, wczoraj i dziś malowałam płotek , teraz tyle co wyszli spóźnieni goście moi i Dawidka... i siedzę właśnie na googlach... szukam imienia.. dziś dla dziewczynki, bo w końcu trzeba się na coś zdecydwować jeszcze 5 tygodni a my nie mamy imienia o chłopcu to już nie wspomnę... jak coś dziś wygrzebię, to jutro Wam napiszę, pomożecie w decyzji dziękuje bardzo za wsparcie, muszę to dac monszowi do przeczytania, może sie cos zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.08.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Magi nie daje znać, czyli pewnie jest na porodówce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Cześć Dobrze, że żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.08.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 no skoro to już tylko 5 tygodni, to chyba czas już ....odpuścić takie manewry jak malowanie ogrodzenia, co? ale przyznaję, że dzielna z Ciebie kobitka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.08.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Aniu ja tez podziwiam, ja to pare miesiecy przed zajciem w ciaze bede sie kazala mezowi na rekach nosic. no przeciez musze sie przygotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Taaaaaaa. Macica sie musi ulezec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.08.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Małgoś że ja Ciebie nie znałam przed moimi ciążami dzień dobry....dziś mnie zerwało jakoś wcześniej zupełnie nie wiem dlaczego....tzn wiem....ktoś włączył TV by oglądać olimpiadę i ....zasnął...a TV darł gębę.... ech... no i tak wogóle to wstałyście już?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ja!!!! Ja już wstałam Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 ja tez sie melduje, wstalam a jak,dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.08.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Aniu ja tez podziwiam, ja to pare miesiecy przed zajciem w ciaze bede sie kazala mezowi na rekach nosic. no przeciez musze sie przygotowac czyli już należy zacząć Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Aniu ja tez podziwiam, ja to pare miesiecy przed zajciem w ciaze bede sie kazala mezowi na rekach nosic. no przeciez musze sie przygotowac czyli już należy zacząć Dzień dobry he he no w sumie tak, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Taaaaaaa. Macica sie musi ulezec... czemu ja na to nie wpadłam... genialne dzień dobry wszystkim, ale u nas leje balkon musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 siedziałam wczoraj nad tymi imionami do 1-wszej w nocy no, to piszę, co mi się podoba, jeśli chodzi o dziewczynkę, na chłopca jeszcze nie patrzyłam Alicja (po mamie) Dagmara Daria Diana Dominika Elena Estera Kaja Olga Laura Liliana (Lila) Luiza Marika Martyna Nadia Natasza Nikola Nina Roksana Sara dla chłopca będzie problem, bo nic mi nie leży, względnie Patryk i Nataniel póki co ale jeszcze nie przeglądałąm neta w tej kwestii i co się Wam podoba?? Może jeszcze coś wynajdziecie?? Często co miejscowość to jest jakiś trend, u nas króluje Wiktoria, Weronika, Oliwia, Klaudia.. już mi się przejadły strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 ja glosuje za Alicja. ja tez planuje po mamie dac corce (Ela) ja mam po babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 U mnie w rodzinie pierwsze jest dowolne, na drugie się daje po mamie/tacie Po babci to bym była Stanisława Albo Danusia Ja tam głosuję na Olgę, oczywiście Po cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts