monia i marek 11.08.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Aniu, jeszcze miesiąc został, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Stanisław.. Szymon.. Szczepan... Sławomir... Sebastian.. cześć Kasiu, miło Cię widzieć po pracowitym dniu.. zanim padnę.. otom jest wczoraj padłam normalnie, zanim mi się fotosik otworzył... dalej pudło dziś już też padam, do jutra a wy tu myślcie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no, to.. zgadujcie gdzie byliśmy http://images31.fotosik.pl/348/beb66a285bbd01a6med.jpg http://images24.fotosik.pl/264/7799bd5659ff0dbamed.jpg http://images26.fotosik.pl/263/745cc5e577fa1ba4med.jpg rodzinnie młody tyle co wstał (przespał pół wycieczki) http://images25.fotosik.pl/262/d0047e252978c3b2med.jpg jak zwykle... http://images33.fotosik.pl/349/9764a1dccc3e3c66med.jpg wodospad http://images29.fotosik.pl/263/0ede7f88f75b8a1dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Aniu, jeszcze miesiąc został, prawda?? nio i tydzień właśnie się dziś zaczął 35 tydzień jeszcze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Stanisław.. Szymon.. Szczepan... Sławomir... Sebastian.. cześć Kasiu, miło Cię widzieć po pracowitym dniu.. zanim padnę.. otom jest wczoraj padłam normalnie, zanim mi się fotosik otworzył... dalej pudło dziś już też padam, do jutra a wy tu myślcie dalej no nie mów... bo całą stronę z imionami na S wkleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.08.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Aniu, śliczne fotki - bardzo ładnie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam witam... Jeśli o imię chodzi...to Nadia mi się bardzo podoba i Kaja też super.... A że Małgosie to fajne dziewczyny to podpisuje się dwiema ręcoma... nieprzeczę co potwierdza fakt, że Małgosi mam najwięcej wśród dobrych koleżanek Gosia przyjedź na kawkę, barierka skończona dziś trzeci raz malowałam (już zamonotwany płotek), jeszcze płytek brakuje, ale to napewno nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Cholera, to drugie jest pogańskei?? Bo ja nie wiem, czy na drugie mam pogańskei Na trzecie święte i na pierwsze święte, a na drugie chorera wie Czy był taki święty/a?? I co ja mam teraz zrobić? Wytrzeźwieć?! Czy pić dalej?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Aniu, śliczne fotki - bardzo ładnie wyglądasz dzięki śliczne Wy to zawsze coś miłego rzucicie, nie to co faceci (monsza mam na myśli ) brzuchacz mi juz przeszkadza, w nic się nie mieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 11.08.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 O jakie pikne zdjęcia...a brzuszolek najpięknieszy... Ale ja nie wiem gdzie to jest...no mów szybciutko to w przyszłym roku odwiedzimy...może wspólnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jaki brzuchacz Taka szczuplutka jesteś i wyglądasz jakbyś małą piłeczkę pod bluzkę wsadziła - to oznacza, że szybko wrócisz do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 11.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam witam... Jeśli o imię chodzi...to Nadia mi się bardzo podoba i Kaja też super.... A że Małgosie to fajne dziewczyny to podpisuje się dwiema ręcoma... nieprzeczę co potwierdza fakt, że Małgosi mam najwięcej wśród dobrych koleżanek Gosia przyjedź na kawkę, barierka skończona dziś trzeci raz malowałam (już zamonotwany płotek), jeszcze płytek brakuje, ale to napewno nie teraz płytki to nie problem...bez płytek też może być... A przyjadę przyjadę...tylko nie wim kiedy - juto do Krakowa się wybieramy z małą...niestety nie w celach zwiedzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No sorki, że tak jak przygłup wpadłam, ale zdjęcia będę oglądać jutro Dziś i tak nic nie widzę, sabat był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 11.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jaki brzuchacz Taka szczuplutka jesteś i wyglądasz jakbyś małą piłeczkę pod bluzkę wsadziła - to oznacza, że szybko wrócisz do formy No...a ja niesty dalej walczę z tymi kilogramami...a cyce mam normalnie jak betoniarka - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 11.08.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Aniu, jeszcze miesiąc został, prawda?? nio i tydzień właśnie się dziś zaczął 35 tydzień jeszcze 5 Matko ale to leci...a moja gwiazda za tydzień 3 miesiące będzie miała Już garderobe jej zmieniałam bo się w nic nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.08.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jaki brzuchacz Taka szczuplutka jesteś i wyglądasz jakbyś małą piłeczkę pod bluzkę wsadziła - to oznacza, że szybko wrócisz do formy No...a ja niesty dalej walczę z tymi kilogramami...a cyce mam normalnie jak betoniarka - Chorrera, tyle czasu człowiek się męczy na tym świecie, a betoniary z cycami jeszcze nie widziałam Wkleisz fote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jaki brzuchacz Taka szczuplutka jesteś i wyglądasz jakbyś małą piłeczkę pod bluzkę wsadziła - to oznacza, że szybko wrócisz do formy No...a ja niesty dalej walczę z tymi kilogramami...a cyce mam normalnie jak betoniarka - Chorrera, tyle czasu człowiek się męczy na tym świecie, a betoniary z cycami jeszcze nie widziałam Wkleisz fote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Eh, ja pamiętam jak na sali pytają się jak ma mieć dziecko na imię, a u mnie w głowie ciągle wątpliwości:) Mnie się Natalia podoba (ja bym się nie przejmowała , że koleżanka też ma Natalkę). Fajne są imiona, których nie można "brzydko" zdrobnić. Przykładowo, mnie się zawsze podobało imię Karolina, ale... Karolcia już nie zabardzo:( Jeszcze Amelia bardzo mi się podoba. P.S. Ja lubię imiona krótkie, proste i tradycyjne - taikie, kóre nigdy nie brzmią źle. P.S.S. Bardzo ładny balkon wyszedł Amelia jak dla mnie ślicznie, ale babcia tak się zowie. Żyjąca A druga ma na imię Aniela, też żyjąca. I więcej dla nas dobrego robi Bo tamta nic... Byłby niepotrzebny żal rodzinny albo co Nie ryzykujemy, nie będziemy się tłumaczyć i nie chcemy konfliktu i wolimy bardziej coś nowszego a jeśli chodzi o świętości... Święta Nadzieja (Nadia) Była córką św. Zofii i siostrą św. Wiary i św. Miłości. Żyła prawdopodobnie w I wieku. Po śmierci ojca wraz z matką i siostrami udała się do Rzymu. Gdy wybuchło jedno z prześladowań, namiestnik Antioch, nakazał matce złożyć ofiarę kadzidła na ołtarzu Diany. Gdy matka odmówiła, wtedy jej córki poddano wyszukanym torturom, które zakończyły się męczeńską śmiercią. Zofia, cierpiąc strasznie, zachęcała jednak swoje córki do wytrwania w wierze. Według jednej z wersji legendy po śmierci córek zabito również Zofię. Według innej wersji namiestnik Antioch, zdumiony męstwem Zofii, miał ją zostawić przy życiu. Jednak Zofia zmarła z bólu na grobie córek trzy dni później. też święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 11.08.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jaki brzuchacz Taka szczuplutka jesteś i wyglądasz jakbyś małą piłeczkę pod bluzkę wsadziła - to oznacza, że szybko wrócisz do formy No...a ja niesty dalej walczę z tymi kilogramami...a cyce mam normalnie jak betoniarka - Chorrera, tyle czasu człowiek się męczy na tym świecie, a betoniary z cycami jeszcze nie widziałam Wkleisz fote? A wkleję wkleję tylko jakos na każdym córa zasłania najważniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No sorki, że tak jak przygłup wpadłam, ale zdjęcia będę oglądać jutro Dziś i tak nic nie widzę, sabat był wywnioskowałam to po poprzednim poście Olga, ale Ty to zawsze mi uśmiech wywołasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts