OK 17.08.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Albo znowu jakie góry przenosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 17.08.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 W to, że Ania odpoczywa nie uwierzymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Jakoś nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 17.08.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A może jakaś promocja na róże jest w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Tiaaaa, i na kopanie dołów potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 17.08.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Tiaaaa, i na kopanie dołów potem A na czym miałaby polegać promocja na kopanie dołów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Tiaaaa, i na kopanie dołów potem A na czym miałaby polegać promocja na kopanie dołów? Można se za darmo wykopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 17.08.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Tiaaaa, i na kopanie dołów potem A na czym miałaby polegać promocja na kopanie dołów? Można se za darmo wykopać Myślałam, że panowie ze sklepu przyjeżdżają i kopią w ramach promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Tiaaaa, i na kopanie dołów potem A na czym miałaby polegać promocja na kopanie dołów? Można se za darmo wykopać Myślałam, że panowie ze sklepu przyjeżdżają i kopią w ramach promocji To już byloby coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 17.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Ania nie odpoczywa...gości miała... Wprosiliśmy się do niej na kawe...jak zwykle pyszną... Kurcze - no nie moge się doczekać...kiedy dzidziol jej się urodzi...moja Kinia to taka duża będzie to takiego maleństwa...wszak jurto będzie miała 3 miesiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 17.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 No proszę, goście, na to nie wpadłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.08.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 no a teraz nic mi się nie chce leżem sobie, zmiana stylu bycia następuje powoli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.08.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 a wiecie co... dziś rano siem budzę... a tu 9ta dochodzi monsz siedzi przy kompie... no to ja już wark ale tak pod nosem, więc nie słyszał.. ale.. jak zobaczył, że oko podniosłam, to poleciał do kuchni.. a ja leżem, budzem się powoli i słucham odgłosów... słyszę garnki, lodówkę, czajnik... zebrałam się i idę obadać temat a tu... parówki w garnku się gotują, woda w czajniku dochodzi na herbatkę, chlebuś wyciągnięty, dziecko utulone co go ugryzło???? musiałam to zapisać... dzień dobroci dla żony chyba jakiś ku pamięci, bo miło mi było i cały dzień był milusi, no i tak myślę... przeskrobał coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Hhhhmmm, a może poczytał forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Pewnikiem poczytal... Tak trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.08.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Hhhhmmm, a może poczytał forum? O tym samym pomyślałam Teraz pewnie jak mnie zobaczy, to do Ani na kawusię nie wpuści, bo powie, że mu żonę psuję Zresztą niech czyta... może chłopak nie był świadomy, że bycie żoną i gospodynią to wcale nie takie proste zadanie jak się wydaje Aniu, cieszę się, że spotkała Cię taka miła niespodzianka ze strony połóweczki - pochwal Go za to bardzo - może to będzie motywacją na kolejne działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 pochaliłam, pochwaliłam ażtaka wredna żona to nie jestem forum nie czytał napewno, bo nawet nie mial kiedy, zresztą widzę na co zagląda jak już jest na necie, bo kompek stoi w naszej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 dzwoniłam do Rosarium.. co za ból zamówiłam tylko tą Cuba Dance, bo reszta dopiero na jesień, w doniczkach już wszystko poszło za to wrześniowe zamówienie objęło już 5 sztuk..... a jutro ma przyjść takie małe cudo http://www.rosarium.com.pl/srednie/Cuba-Dance1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 18.08.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 piękne Twoje kwiaty Ania...a mężuś się spisał widać, to on jednak nie pracuje od rana??? Może normalnie nie ma czasu na takie atrakcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 dzwoniłam do Rosarium.. co za ból zamówiłam tylko tą Cuba Dance, bo reszta dopiero na jesień, w doniczkach już wszystko poszło za to wrześniowe zamówienie objęło już 5 sztuk..... a jutro ma przyjść takie małe cudo http://www.rosarium.com.pl/srednie/Cuba-Dance1.jpg Nie szkodzi - ja wiosną kupowałam z odkrytym korzeniem i były w lepszym stanie niż ostatnie doniczkowe Opłacało Ci się zamawiać jedną różę? Przesyłka dość droga Ja zamawiam dopiero na wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts