Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiecie co, z imionami to bywa różnie, można planowac a wychodzi inaczej,

my dla syna wymyśliliśmy imie dopiero po urodzeniu bo wcześniej nie było "pewniaka". A potem samo się "znalazło" - Mateusz :D

Tak samo było z córcią, mieliśmy jakieś "typy" ale ostatecznie zdecydował syn (7 lat starszy), był tak zaangażowany w to co się dzieje, przejęty sytuacją i przekonany że to jest Dominika... i tak zostało :wink:

trzymam kciuki za "ciężarówki" i... zwolnijcie trochę :lol: jeszcze się nalatacie

ja też co chwilę zmieniam typy...

Ala wchodziła w grę, ale to po mojej mamie, więc może jednak będzie na drugie................

A teraz pomimo boleści robię, co się da, bo potem...

chyba, że cyca w domu zostawię i będzie luz :lol: ...........:wink:

u nas własnie trwa odstawianie od cyca - oj po nocach nie mogę spać bo tylko słyszę "mama daj" no i mama daje tylko, że "cycuś chory" bo nasmarowany cytryną i Kuba w płacz, oj dzieje się dzieje

U nas odstawianie cyca poszlo dosc bezstresowo.

Tzn pierwsze noce maz spal z dzieckiem, mnie nie bylo w pokoju w ogole. Wybieralismy do tego weekend, wlasciwie 2 noc byla juz bez placzu a i pierwsza nie jakos strasznie.

Przy pobudkach w nocy maz bral dziecko tulil i odkladal jak sie uspokoil tak jak szkolila Tracy Hogg :)

Tak odstawialam 2 dzieci :)

muszę jechać z Dawidkiem i ze sobą na badania, obojętne w który dzień :wink:

mogę dostosować sie do Ciebie :wink:

ja tez za bardzo nie mam z czym, ale coś zawsze uskubię...

:lol: :lol: :lol:

czas mnie nagli..

jak pomyślę ile mi jeszcze wolności zostało..

a potem to już ciężko będzie z domu wyjść :roll:

Aniu, może czwartek lub piątek. Nawet chyba bardziej w czwartek, ale jutro potwierdzę.

U nas odstawianie cyca poszlo dosc bezstresowo.

Tzn pierwsze noce maz spal z dzieckiem, mnie nie bylo w pokoju w ogole. Wybieralismy do tego weekend, wlasciwie 2 noc byla juz bez placzu a i pierwsza nie jakos strasznie.

Przy pobudkach w nocy maz bral dziecko tulil i odkladal jak sie uspokoil tak jak szkolila Tracy Hogg :)

Tak odstawialam 2 dzieci :)

no to u nas pierwsza noc była też w miarę spokojna łapnął butlę i wypił jakąś herbatkę i było ok, ale ta noc to nie była taka miła, ale nie było też tak źle bo tylko raz zrobił rewoltę taką dłuższą więc może i będzie ok, zobaczymy co będzie dzisiejszej nocy

Hmm no to faktycznie ciezko bedzie znalezc inny :)

Szkoda bo ponoc lepiej odstawia sie jak mleka nie ma w poblizu :)

on tego mleka szuka i tak na pół śpiąco z przyzwyczajenia bo zawsze koło niego było więc dlaczego teraz nie ma być

zona próbowała sposobu z cytryną, ale skubany troszkę się krzywił, ale wylizał cytrynkę i ogień mleczko doił