malgos2 18.08.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dobrze, ze kazdemu mowia inaczej, bo bysmy sie nie polapaly, o kogo chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Tzn nie mi to piosenka o Tobie miala byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 No domyslilam sie, ze Tobie mowia inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.08.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 moja siostra każe na siebie mówić Kaśka za Kasię zabija wzrokiem tylko tata z życiem uchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Tata jest zawsze na specjalnych prawach. Zreszta te upodobania do zdrobnien sie zmieniaja z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 18.08.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 wiecie co, z imionami to bywa różnie, można planowac a wychodzi inaczej, my dla syna wymyśliliśmy imie dopiero po urodzeniu bo wcześniej nie było "pewniaka". A potem samo się "znalazło" - Mateusz Tak samo było z córcią, mieliśmy jakieś "typy" ale ostatecznie zdecydował syn (7 lat starszy), był tak zaangażowany w to co się dzieje, przejęty sytuacją i przekonany że to jest Dominika... i tak zostało trzymam kciuki za "ciężarówki" i... zwolnijcie trochę jeszcze się nalatacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Nocne witanko Z imion dla dziewczynek to bardzo mi się Amelka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Mi tez Ale ostatnio moje dziecie lat 5 przebakiwalo, ze chcialoby miec na imie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 19.08.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ja też co chwilę zmieniam typy... Ala wchodziła w grę, ale to po mojej mamie, więc może jednak będzie na drugie................ A teraz pomimo boleści robię, co się da, bo potem... chyba, że cyca w domu zostawię i będzie luz ........... u nas własnie trwa odstawianie od cyca - oj po nocach nie mogę spać bo tylko słyszę "mama daj" no i mama daje tylko, że "cycuś chory" bo nasmarowany cytryną i Kuba w płacz, oj dzieje się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 U nas odstawianie cyca poszlo dosc bezstresowo. Tzn pierwsze noce maz spal z dzieckiem, mnie nie bylo w pokoju w ogole. Wybieralismy do tego weekend, wlasciwie 2 noc byla juz bez placzu a i pierwsza nie jakos strasznie. Przy pobudkach w nocy maz bral dziecko tulil i odkladal jak sie uspokoil tak jak szkolila Tracy Hogg Tak odstawialam 2 dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.08.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 muszę jechać z Dawidkiem i ze sobą na badania, obojętne w który dzień mogę dostosować sie do Ciebie ja tez za bardzo nie mam z czym, ale coś zawsze uskubię... czas mnie nagli.. jak pomyślę ile mi jeszcze wolności zostało.. a potem to już ciężko będzie z domu wyjść Aniu, może czwartek lub piątek. Nawet chyba bardziej w czwartek, ale jutro potwierdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 19.08.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 U nas odstawianie cyca poszlo dosc bezstresowo. Tzn pierwsze noce maz spal z dzieckiem, mnie nie bylo w pokoju w ogole. Wybieralismy do tego weekend, wlasciwie 2 noc byla juz bez placzu a i pierwsza nie jakos strasznie. Przy pobudkach w nocy maz bral dziecko tulil i odkladal jak sie uspokoil tak jak szkolila Tracy Hogg Tak odstawialam 2 dzieci no to u nas pierwsza noc była też w miarę spokojna łapnął butlę i wypił jakąś herbatkę i było ok, ale ta noc to nie była taka miła, ale nie było też tak źle bo tylko raz zrobił rewoltę taką dłuższą więc może i będzie ok, zobaczymy co będzie dzisiejszej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A jestes w tym samym pokoju w nocy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 19.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A jestes w tym samym pokoju w nocy?? tak, bo narazie to mu wogóle mamy tylko jeden pokój więc tak czy inaczej muszę być narazie w tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Hmm no to faktycznie ciezko bedzie znalezc inny Szkoda bo ponoc lepiej odstawia sie jak mleka nie ma w poblizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 19.08.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Hmm no to faktycznie ciezko bedzie znalezc inny Szkoda bo ponoc lepiej odstawia sie jak mleka nie ma w poblizu on tego mleka szuka i tak na pół śpiąco z przyzwyczajenia bo zawsze koło niego było więc dlaczego teraz nie ma być zona próbowała sposobu z cytryną, ale skubany troszkę się krzywił, ale wylizał cytrynkę i ogień mleczko doił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 No slyszalam o roznych sposobach odstraszania od cycka ale dosc malo skuteczne skoro mleczko kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.08.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ja tu tak się wtrącę z prośba - zajrzyjcie do mojego wąteczku w sprawie szafy sypialniowej - drzwi suwane. Na aktualne tematy dziecięco cyckowe niestety nic nie mogę dopowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 jeżu cycki cytryna posmarowane, nie moge swiat na glowie staje ale sprawy odstawiania od cycka tez sa mi obce pozdrawiam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Perwersja na calego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts