malgos2 20.08.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Na podniesienie cisnienia w ciazy to nie bardzo... Chyba, ze Anie jakis kotopies albo monz wkurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.08.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 jak będę rodzić, to napewno nie dam znać, tylko albo w drodze do Krakowa albo juz po porodzie... w trakcie raczej o tym nie pomyślę a czemu nie? myślę że urodzilabyś wtedy prawie niezauważalnie jakbyś się na SMSach skupiła a najlepiej to laptopka weź i klikaj z nami w trakcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 wiesz, mi tak nie przeszkadza ten upał, tylko ciśnienie ostatnio jak byłam na badaniach miałam 90/60, no i czułam się tylko ciut słabiej niż zwykle, a teraz to chyba nawet tyle nie mam, bo się wcale nie czuję... U mnie podobnie,a w zasadzie niżej - 90/50 i to po kawie. Na dodatek puls przy takim ciśnieniu mam okropnie wysoki i to jest bardziej niepokojące, bo mam najczęściej 96-100, a powinien być chyba w okolicach 65-70. Mam przez to ciągłe dygotanie serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 może jutro będzie lepiej co chwilę zasypiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 jak będę rodzić, to napewno nie dam znać, tylko albo w drodze do Krakowa albo juz po porodzie... w trakcie raczej o tym nie pomyślę a czemu nie? myślę że urodzilabyś wtedy prawie niezauważalnie jakbyś się na SMSach skupiła a najlepiej to laptopka weź i klikaj z nami w trakcie ! laptopka nie mam a jak sobie przypomnę poprzedni poród, te skurcze przez 20 godzin co 2 minuty, ciągłe parcie na pęcherz (choć nie miało co przeć) i ciągle cieknącą krew... ciekawe czy Ty się skupisz na smsach, jak będziesz na porodówce mi skurcze pod koniec nawet myslec nie dawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Na podniesienie cisnienia w ciazy to nie bardzo... Chyba, ze Anie jakis kotopies albo monz wkurzy. ooo... to wtedy aż sie buraczkowa robię... kika razy dziennie, ale to szybko mija Monia i co z jutrem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No nie powiem wspomnien z porodu to nie masz za fajnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Na podniesienie cisnienia w ciazy to nie bardzo... Chyba, ze Anie jakis kotopies albo monz wkurzy. ooo... to wtedy aż sie buraczkowa robię... kika razy dziennie, ale to szybko mija Monia i co z jutrem?? Jutro jedziemy do ogrodniczego oglądać róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 bardzo mnie cieszy ta wiadomość a o której dasz radę?? Ja będę wolna już gdzieś przed 11tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No nie powiem wspomnien z porodu to nie masz za fajnych no nie ale teraz powinno być lżej, jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dobry wieczór!Oj, poogladałabym z Wami te róże ...Może bym coś zakupiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 bardzo mnie cieszy ta wiadomość a o której dasz radę?? Ja będę wolna już gdzieś przed 11tą Może być 11.00. Będziesz z Dawidkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dobry wieczór! Oj, poogladałabym z Wami te róże ... Może bym coś zakupiła? powiem Ci, że to byłoby nieuniknione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 bardzo mnie cieszy ta wiadomość a o której dasz radę?? Ja będę wolna już gdzieś przed 11tą Może być 11.00. Będziesz z Dawidkiem? z Dawidkiem, jak zawsze teraz trochę się urwis z niego zrobił, ale nie mam go z kim zostawić za to wszystko szybciej załatwiam, jak go panie urzędniczki widzą to odrazu miło obsługują byle by mieć nas z głowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 OK, w takim razie będę o 11.00 koło ogrodniczego na Kościuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 czekaj, czekaj... to tam co ostatnio?? Przy Diabecie? Bo znow pobłądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 wiesz, mi tak nie przeszkadza ten upał, tylko ciśnienie ostatnio jak byłam na badaniach miałam 90/60, no i czułam się tylko ciut słabiej niż zwykle, a teraz to chyba nawet tyle nie mam, bo się wcale nie czuję... U mnie podobnie,a w zasadzie niżej - 90/50 i to po kawie. Na dodatek puls przy takim ciśnieniu mam okropnie wysoki i to jest bardziej niepokojące, bo mam najczęściej 96-100, a powinien być chyba w okolicach 65-70. Mam przez to ciągłe dygotanie serca Monia, to upierdliwe, ale całkiem naturalne Jak ciśnienie niskie, to organizm usiłuje nadrobić tętnem Męczące, ale niczym nie grozi Przy takim ciśnieniu to się nie ma co wysilać, bo to podnosi tetno, nie ciśnienie. Tylko i wyłącznie taką mam radę Jako stary niskociśnienioweic Mnie doprowadza do szału jeszcze co innego. Mam przez tydzień 90/60, a potem w ciągu 15 minut mi skacze do 120/80. Niby oba dobre, ale jak komu z wysokim ciśnienie skoczy o 30 mmHg w górę, to go wiozą do szpitala - a ty se człowieku radź, w końcu masz w normie I tak przez tydzień chodzę i się rzęsą podpieram, a potem jakby mi kto w łeb dał i też nie wiem, o co chodzi Ku^(*&^%@#!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Ja mam takie samo cisnienie cale zycie, lekarze czasami sie dziwia, ze jeszcze zyje. Euthyrox na tarczyce troche mi podniosl dzieki Bogu i teraz mam tak ze 110/70, co jest rekordem swiata normalnie. Najbardziej to mnie smieszy, jak ktos mowi, ze nie moze pic kawy wieczorem, bo nie zasnie. Mnie sie najlepiej spi po kawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Tak, znam to... i od razu mi w skroniach pulsuje tak, jakby mi chciało wystrzelić A z powodu tego ciśnienia i tętna miałam w 7 i 8 klasie zwolnienie z wf ... A mówią, że wysokie takie niedobre Ja tam jak w ciąży byłam, to jeszcze mi spadło i pielęgniarki nie mogły uwierzyć, że ja chodzę i żyję z takim ciśnieniem - mierzyły po kilka razy z niedowierzania Niestety bardzo źle na mnie działają zmiany pogodowe - okropnie mnie boli wtedy głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts