malgos2 21.08.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Dzien dobry! No u mnie cisnienie w normie W ciazy mialam takiego lekarza prowadzacego, ze na mysl o wizycie u niego skakalo mi cisnienie, wiec w koncu wyslal mnie na nadcisnienie do szpitala W szpitalu oczywiscie nadcisnienia nie stwierdzono To sie nazywa syndrom bialego fartucha i moja mama to ma. Lekarz jej kazal mierzyc cisnienie w domu, bo jak on mierzy to zawsze ma 220/120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.08.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ale ja mialam ten sydnrom tylko przy tamtym lekarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 To mialas syndrom jednego bialego fartucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.08.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja mam takie samo cisnienie cale zycie, lekarze czasami sie dziwia, ze jeszcze zyje. Euthyrox na tarczyce troche mi podniosl dzieki Bogu i teraz mam tak ze 110/70, co jest rekordem swiata normalnie. Najbardziej to mnie smieszy, jak ktos mowi, ze nie moze pic kawy wieczorem, bo nie zasnie. Mnie sie najlepiej spi po kawie... Tak miałam mniej więcej do 30 - ki, ale od kilku lat się cosik poprzestawiało i spać nie mogę jak kawę wypiję np.ok.17.00 Starzeję się czy cuś Monia procz tego ze mamy taki sam rozmiar syrki to takie samo cisnienie i ja tez jak po 17 wypije kawe to noc z glowy witam wszystkie piekne panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja mam takie samo cisnienie cale zycie, lekarze czasami sie dziwia, ze jeszcze zyje. Euthyrox na tarczyce troche mi podniosl dzieki Bogu i teraz mam tak ze 110/70, co jest rekordem swiata normalnie. Najbardziej to mnie smieszy, jak ktos mowi, ze nie moze pic kawy wieczorem, bo nie zasnie. Mnie sie najlepiej spi po kawie... Tak miałam mniej więcej do 30 - ki, ale od kilku lat się cosik poprzestawiało i spać nie mogę jak kawę wypiję np.ok.17.00 Starzeję się czy cuś Monia procz tego ze mamy taki sam rozmiar syrki to takie samo cisnienie i ja tez jak po 17 wypije kawe to noc z glowy witam wszystkie piekne panie To moze Wam rosnie wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.08.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja zauważyłam, że na mnie kawa jakoś "nie robi wrażenia" (chociaż bardzo ją lubię ). Ja w nocy śpię a w dzień funkcjonuję. Nogdy nie spałam dlużej niż do 9tej rano (nawet jak "balowałam" np do piętej). I zawsze zasypiam około 22 Natomiast NIGDY nie śpię w dzień -po prostu "nie umiem" Tak więc już wiecie dlaczego znikam z forum po 21ej... No to dobranoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 ja tez juz w lozeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Niedobre kolezanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 21.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 a co Wy tak wcześnie??? JA w sumie tez się wybieram, tak mnie jakoś naszło dziś wcześniej... Może by tak jakiś film w łóżeczku obejrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.08.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 jezdem już dziś mam fajny dzień za sobą udane zakupy z Monią (trzy róże znalazły właściciela....), jeszcze bardziej udane popołudnie... z Monią.. wieczorną, ładnie zorganizowaną mszę z okzazji 60tej rocznicy ślubu dziadków monsza i imprezkę z tej okazji... teraz muszę się zająć domkiem a... muszę to napisać Monia tak potrafi wciągnąć w swoje opowieści, że czas umyka za szybko można jej słuchać i słuchać... i słuchać i zostaje w pamięci każde slowo, które powie a życie to ma tak ciekawe, że ja to bym na jej miejscu książkę napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Dobry wieczór Nie ma już nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.08.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 jestem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Super Gratuluję nowych nabytków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.08.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 dzięki radość mnie przepełnia na samą myśl, że coś tam czeka na mnie za domem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Wyobrażam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.08.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 takie cuda nabyłam, tylko to z etu, moje duuuużo skromniejsze FELLOWSHIP http://i149.photobucket.com/albums/s54/crossofolivewood/FellowshipRose.jpg ABRAHAM DARBY http://www.hesleberg.no/images/Abraham%20Darby.jpg SUTTERS GOLD http://users.bigpond.net.au/cgumtree/sutters-gold-ht.jpg już kocham wszystkie trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Prześliczne Kolor tej pierwszej jest niewiarygodny Gratuluję jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.08.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 no, na tych zdjęciach to wszystkie się prezentuą wspaniale ale moje to jednak nie aż tak bardzo... ale mam nadzieję, że w przyszłym roku już będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Aniu, u Ciebie za rok to będą takie, że te foty wysiądą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.08.2008 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 będę pamiętać Twoje słowa a Ty zazwyczaj rację masz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts