Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Dzien dobry!

No u mnie cisnienie w normie :)

W ciazy mialam takiego lekarza prowadzacego, ze na mysl o wizycie u niego skakalo mi cisnienie, wiec w koncu wyslal mnie na nadcisnienie do szpitala :)

W szpitalu oczywiscie nadcisnienia nie stwierdzono :)

To sie nazywa syndrom bialego fartucha i moja mama to ma. Lekarz jej kazal mierzyc cisnienie w domu, bo jak on mierzy to zawsze ma 220/120. :o :o :o

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam takie samo cisnienie cale zycie, lekarze czasami sie dziwia, ze jeszcze zyje. Euthyrox na tarczyce troche mi podniosl dzieki Bogu i teraz mam tak ze 110/70, co jest rekordem swiata normalnie. Najbardziej to mnie smieszy, jak ktos mowi, ze nie moze pic kawy wieczorem, bo nie zasnie. Mnie sie najlepiej spi po kawie... :lol: :lol: :lol:

Tak miałam mniej więcej do 30 - ki, ale od kilku lat się cosik poprzestawiało i spać nie mogę jak kawę wypiję np.ok.17.00 :-? Starzeję się czy cuś :roll:

Monia procz tego ze mamy taki sam rozmiar syrki to takie samo cisnienie i ja tez jak po 17 wypije kawe to noc z glowy :roll:

witam wszystkie piekne panie

Ja mam takie samo cisnienie cale zycie, lekarze czasami sie dziwia, ze jeszcze zyje. Euthyrox na tarczyce troche mi podniosl dzieki Bogu i teraz mam tak ze 110/70, co jest rekordem swiata normalnie. Najbardziej to mnie smieszy, jak ktos mowi, ze nie moze pic kawy wieczorem, bo nie zasnie. Mnie sie najlepiej spi po kawie... :lol: :lol: :lol:

Tak miałam mniej więcej do 30 - ki, ale od kilku lat się cosik poprzestawiało i spać nie mogę jak kawę wypiję np.ok.17.00 :-? Starzeję się czy cuś :roll:

Monia procz tego ze mamy taki sam rozmiar syrki to takie samo cisnienie i ja tez jak po 17 wypije kawe to noc z glowy :roll:

witam wszystkie piekne panie

To moze Wam rosnie wieczorem... :roll:

Ja zauważyłam, że na mnie kawa jakoś "nie robi wrażenia" (chociaż bardzo ją lubię :) ). Ja w nocy śpię a w dzień funkcjonuję. Nogdy nie spałam dlużej niż do 9tej rano (nawet jak "balowałam" np do piętej). I zawsze zasypiam około 22 :oops: Natomiast NIGDY nie śpię w dzień -po prostu "nie umiem" :) Tak więc już wiecie dlaczego znikam z forum po 21ej... No to dobranoc :) !

jezdem już 8) :lol:

dziś mam fajny dzień za sobą 8)

udane zakupy z Monią (trzy róże znalazły właściciela....), jeszcze bardziej udane popołudnie...

z Monią..

:lol: :lol: :lol:

wieczorną, ładnie zorganizowaną mszę z okzazji 60tej rocznicy ślubu dziadków monsza i imprezkę z tej okazji...

:lol: :lol: :lol:

teraz muszę się zająć domkiem 8)

a...

muszę to napisać :roll:

Monia tak potrafi wciągnąć w swoje opowieści, że czas umyka za szybko :o

można jej słuchać i słuchać...

i słuchać :roll:

i zostaje w pamięci każde slowo, które powie 8)

a życie to ma tak ciekawe, że ja to bym na jej miejscu książkę napisała 8) :lol: :lol: :lol:

takie cuda nabyłam, tylko to z etu, moje duuuużo skromniejsze

FELLOWSHIP

http://i149.photobucket.com/albums/s54/crossofolivewood/FellowshipRose.jpg

ABRAHAM DARBY

http://www.hesleberg.no/images/Abraham%20Darby.jpg

SUTTERS GOLD

http://users.bigpond.net.au/cgumtree/sutters-gold-ht.jpg

już kocham wszystkie trzy 8)