Rom 25.08.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Muszę sobie obejrzećA jest jakiś sposób żeby od razu przeskoczyć na tą stronkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 ale zgłodniałąm nadrabiając ale to w końcu pora obiadowa martynka bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.08.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dzień dobry Jestem i zaraz znikam. Aniu, tortellini , nie tortilla - małe sprostowanie, zeby Ci inne danie nie wyszło Wpadłam tylko jakiś jogurt zakąsić i uciekam. Do wieczora, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 25.08.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 mi nie w robocie dziwną pogodę mamy, ni w tą ni w tamtą dziewczynki, doszło nowe imię.. po wczorajszej konsultacji mojej, monsza i kuzynki.. do Darii, Nikoli i Nadii dołączyła.. Martyna A Nadia jednak nie przejdzie Monsz ma ostry sprzeciw i nic go nie przekona. Chłopięce bez zmian.. Martyna, ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.08.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Martyna bardzo mi się podoba Moja córcia ma podobnie - Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 to widzę, że tym razem jest więcej zgodności niż poprzednio do pozostałych imion bardzo mnie to cieszy, bo to tak upewnia w przekonaniu ... Marta też mi się podoba, ale mam sporo koleżanek o tym imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 yyyyyyyy a po co Ci szyszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 czekaj, czekaj, bo ja dziś słaby konkakt mam... jakie szyszki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 25.08.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu, mówiłaś że do lasu to tylko po szyszki chodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a.. mówiłam ja normalnie... od kilku dni, to nie wiem co się ze mna dzieje , chyba już czuję przesilenie ciążowe... stąd te moje wszystkie dziwne zaskoczki... szyszki rzucam pod iglaki, wcześniej kupowałam korę, ale tania nie jest, a ciągle ubywa i ubywa i się trochę rozwiewa.. szyszki mam za darmo, ładnie wyglądaja i nie latają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 25.08.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a.. mówiłam ja normalnie... od kilku dni, to nie wiem co się ze mna dzieje , chyba już czuję przesilenie ciążowe... stąd te moje wszystkie dziwne zaskoczki... szyszki rzucam pod iglaki, wcześniej kupowałam korę, ale tania nie jest, a ciągle ubywa i ubywa i się trochę rozwiewa.. szyszki mam za darmo, ładnie wyglądaja i nie latają.. i sprawdzają się? chwast ich nie przebije chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 chwastów prawie brak, ale pod spodem jest kora czasem się pojawi jakiś pojedyńczy ale łatwo się go usuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 słyszałam, ze kamyczki robią to samo.. tylko trzeba pod nimi grunt utwardzić czy uszczelnić - np agrowłókniną, bo się zakopują w ziemię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 25.08.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 i pomyśleć, że dawniej po prostu plewiło się chwast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 i opalało plecki przy okazji... ale teraz chce się mieć piękniste ogródki i na leżaczku opalanko a nie motyka i motyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 kamyczki też mam i właśnie pod nimi agrowłókninę święty spokój.. ale zwykłą rabatę też posiadam i z chęcią jaą plewię, pewnie dlatego, że jest nieduża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.08.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Co do imienia to mi się ostatnio podoba Emilka Co do szyszek i ogrodu -nie wypowiadam się, chociaż ten temat czeka mnie zapewne od wiosny -na razie jest plac boju i aż mnie przerażenie ogarnia jak się za to zabrać Jakoś nie mam "zapędów" ogrodniczych.... Chyba kupię leżaczek i bedę patrzyła -co zrobi sama "matka natura" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.08.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Szyszki u Ani widziałam - ciekawy i tani pomysł na ściółkowanie rabat , tylko jeszcze las iglasty trzeba mieć blisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 25.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 kamyczki też mam i właśnie pod nimi agrowłókninę święty spokój.. ale zwykłą rabatę też posiadam i z chęcią jaą plewię, pewnie dlatego, że jest nieduża u Ciebie w ogródku można lekcje pokazowe robić - wszelkie wersje zagospodarowania rabatek masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Szyszki u Ani widziałam - ciekawy i tani pomysł na ściółkowanie rabat , tylko jeszcze las iglasty trzeba mieć blisko . nio.. ja mam z każdej strony ale mnie rozbiera to przeziębienie.. sama nie wiem, gdzie sie tak załatwiłam w dodatku te bóle od krzyża promieniujące na nogę i pośladka powodują, że chodzić nie mogę większość dnia dziś przeleżałam, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. A może ten ból, to też od przeziębienia?? Trudno wyczuć Nawet Apap dużo nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts