monia i marek 25.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Ja chyba też będę chora, bo dzisiaj jak siedziałam u fryzjera to wyłączyli prąd na kilka godzin. Moja fryzjerka chcąc, żebym wyszła z włosami, a nie bez, musiała mi zmyć włosy lodowatą wodą Myślałam, że mi mózg wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 bardzo mozliwe, że po takim zimnym prysznicu, zwlaszcza na głowę może Cię coś dorwać a lepiej, żebyś na początek roku zdrowa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Lepiej, żebym chociaż jutra dożyła Dzisiaj xxxxxx powiedział, że mnie na listę IPN dopiszą ... do listy prześladowanych (wiesz o co chodzi... nadal im to leży na sumieniu i próbują naprawić sytuację ). Rozbawiło mnie to, nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 teraz jesteś na lepszej pozycji dobrze, będziesz mieć mniej stresów następnym razem drugi raz tego błędu nie popełnią, a nawet będą bardziej za Tobą niz do tej pory, żeby sie znów nie zbłaźnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.08.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Oni to tak - niby są "za", a z drugiej strony, to jak się to mówi ... żal im doopę ściska tylko to bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.08.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 A jutro to trzymaj kciuki rano od 8.00, żebym tam trupem nie padła na tej sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 25.08.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a ja znów przyszłam, jak wszyscy poszli spać dobrze, że przepisy na sałatki zostały ... nawet dwie przepisałam i może zrobię pozdrawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.08.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dzien dobry!! A co to za szeptanie do uszka w towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.08.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 26.08.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 cześć Martynka bardzo ładnie:) Ja się ciągle do lasu po szyszki wybieram:) Ale tyle teraz kleszczy i żmij, że się odechciewa. A aż mi żal, bo takie fajne ścieżki rowerowe porobili, a Pawełek w końcu przekonał się do rowerka. Z sałatek ja polecam takie: Pieczarkowa: Ugotowane pieczarki, jajka, majonez:) Można dodać dla zaostrzenia grzybki/pieczarki marynowane a także kukurydzę, ale ja najbardziej lubię wersję podstawową Pieczarkowa II (jedna z moich ulubionych): 1kg ugotowanych pieczarek 0.5kg obranych i pokrojonych w kostkę ziemniaków (ugotować, ja od razu wrzucam na wrzącą wodę) 1-2 pęczki szczypiorku jogurt naturalny sól, pieprz można dodać łyżkę majonezu Gyros (już trochę stara, ale mnie cały czas smakuje) Jest to sałatka warstowa: Piersi z kurczaka pokrojone w paseczki obsypane przyprawą do gyrosa (ja kupuję Kamisa) obsmażone króciutko na bardzo gorącym oleju Cebula w kosteczkę (ja daję zawsze czerwoną) Ogórek konserwowy w kosteczkę Ketchup Kukurydza z puszki Majonez Poszatkowana drobno kapusta pekińska (na samą górę, aby zachowała świeżość) Ja dodatkowo daję poszatkowaną surową kapustę czerwoną (bo bardzo lubię) Ta sałatka jest przepyszna, wszyscy moi znajomi robili, aż im się przejadła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 26.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeszcze raz ja:) Nie zazdroszczę przygody u fryzjera:( a w końcu problemu z prądem się skończyły, czy musiałaś iść do domu z mokrą głową? Sałatka z tortelli jest pyszna, jadłam kiedyś na imprezie i bardzo mi smakowała, ale zapomniałam składników:( Tak samo jak nie przepadam za sałatkami z ryżu tak ostatnio jadłam z ryżu i tuńczyka (niby w domu zrobiłam podobną - z zapamiętanym składników, ale mi nie wyszła) Jeszcze jedna sałatka (prosta i smaczna, aż się sama zdziwiałam) Tuńczyk z puszki (w przepisie był w sosie własnym, ja miałam tylko w oleju) Fasola (może być z puszki czerwona lub biała, może być biała gotowana) Czerwona cebula (ja trochę wcześniej nasoliłam, aby zmiękła) Oliwa, sól pieprz Jeszcze prosta przekąska: Namoczyć suszone śliwki Pojedyncze śliwki zawijać w cieniutki plasterki boczku Piec w piekarniku ok. 20min. Pyszne, na ciepło i na zimno (Piszę to ja, osoba co nie lubi ani boczku, ani suszonych śliwek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.08.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Nie, na szczęście później włączyli ten piekielny prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Monia jaka trauma z tym fryzjerem czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.08.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jakoś przeżyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 mam nadzieje ze wszystko z wlosami ok ja Wam powiem jaka ja mialam przygode u fryzjera zawsze chodzilam do najlepszego i najdrozszego fryzjera zostawialam ca. 500 zł za sciecie, balejaz jakiesz czary mary w postaci masazu, do tego dawalam sie naciegac na drogi szampon lub odzywke i zawsze 50 zl napiwku zostawialam ktoregos razu caly ten rytual powtorzylam, na koniec zostawilam napiwek i poszlam do domu. mam manie mycia wlosow po fryzjerze, wiec myje a moje wlosy i jakies takie dziwne, ciagnely sie jak guma do zucia. wyobrazcie sobie ze panna popalila mi wlosy i nic nie powiedziala, przeciez widziala jak splukiwala farbe ze cos jest nie tak i sie wyleczylam z drogich fryzjerow nie zawsze drogie znaczy dobrze wlosy musialam sciac na krotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.08.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Manię mycia włosów po fryzjerze mam identycznie Płacę też niemało, bo robię właśnie baleyage, do tego szampon, odżywki, maseczki itp., ale nie jest aż tak drogo jak u Ciebie i nigdy (a robię baleyage już 11 lat, z czego 10 lat w tym samym salonie fr. ) nie zdarzyło mi się mieć coś nie tak Pierwszy raz miałam taką przygodę, ale to nie z winy fryzjera , a przy tym wesoło było, bo powiedziałam szefowej,żeby nie odmawiała klientek, tylko mówiła, że najnowszy trynd to mokra włoszka No a dzisiaj pikna już jestem i co tam zimna woda było trochę fresh i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 teraz najczesciej kupuje farbe za 30zł bardzo jasny popielaty blond i mama mi naklada, do fryzjera chodze podciac koncowki i tyle, ,mam wstret. moja psiapsiola jest fryzjerka ale obecnie pracuje w Anglii w kasynie a mokra wloszka w wesji fresz jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam wszystkich, współczuję Wam tych nieprzyjemnych przeżyć z fryzjerem. Ja może takich nie miałam, ale od fryzjera chyba nigdy nie wyszłam zadowolona Do tej pory nawet nie mam jakiegoś stałego, zaufanego, sprawdzonego. Nikt mi jeszcze nie dogodził. Od kilku lat próbuję zapuścić włosy i permanentnie mam krótkie włosy, bo ciągle mnie za krótko ścinają. W tym roku dałam już sobie spokój z fryzjerami. Podcina mnie mąż A jeżeli chodzi o farbę, to robię tak jak Ania; kupuję za 30 zł i sama sobie robię i kolor jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja bym się sama nie odważyła Taki eksperyment zrobiłam tylko raz jakieś 15 lat temu i więcej nie powtórzę chyba, że przy tej budowie tak mnie przyciśnie, że nabiorę kredytów i później na ratę nie będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 ja tez sie balam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts