Magda 34 26.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 No co Wy, dziewczyny; nie ma się czego bać....w razie czego zawsze można szukać ratunku u fryzjera Zauważyłam, że jak nie robi się drastycznych zmian w zmianie koloru tylko idzie się w kierunku podobnego na głowie to wszystko jest OK. No ...bałabym się z jasnego na ciemny, albo odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja bym tam nie eksperymentowała Tylko raz skusiła mnie fryzjerka na obcięcie włosów na krótsze - nie tak dawno zresztą, jakiś rok temu chyba. Mam gdzieś nawet fotki, ale jeszcze byście uciekły od kompa, wystraszyć się można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja zafarbowałam włosy w tamtym tygodniu na bardzo jasny popielaty blond. Wyszło super. Naprawdę. Moja mama to aż mi zazdrości takiego koloru Ale ja nie namawiam Was, dziewczęta do samodzielnego farbowania. Broń Boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Monika, ładnej kobiecie, to we wszytkim dobrze także chyba bym nie uciekła od kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witanko Ja się tylko raz zabrałam za samodzielne farbowanie Młoda i głupia byłam Ja to jeszcze wyglądałam całkiem nieźle Ale łazienka do remontu Kładłam czarną farbę na długie włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Teraz to czysta robota, że tak powiem. Ja robię to takim specjalnym aplikatorem, który jest w pudełku. Czysto, nic nie spływa po włosach. Po prostu rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Tiaaaa, jeszcze jak się ma wprawę, to już całkiem mały pikuś Ale ja wpadłam na genialny pomysł, żeby je w trakcie nakladania farby rozczesywać grzebieniem Od tamtej pory - nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 26.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja to chyba jakaś zacofana jestem, bo nie farbuję niewiele mam siwych na razie - pojedyncze, lubię swój kolor i jakoś mi szkoda palić włosy farbą, przez jakiś czas malowałam i nawet balejaż robiłam ziołowymi farbami, które się szybko zmywały, ale od roku i tego zaniechałam tyle że po wakacjach troszkę mi spłowiały i chyba trochę przytnę niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.08.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 jestem chwilowo no więc.. wątek akurat w dobrym momencie się rozwinął właśnie dziś też sobie sama kupiłam farbę i nałożyłam tak mi zlazł ten rudy, że zrobił się obleśny.. a do fryzjera póki co się nie wybieram, bo już mi się nic nie chce.. ale żeby się już nie straszyć w lustrze, to dziś se kupiłam i rzuciłam na włosy, jakiś tam średni blond.. i dobrze jest, najważniejsze, że odrostów nie widać na porządne farbowanie wybieram się dopiero po porodzie, a teraz tylko tak, żeby nie być już taką całkiem zaniedbaną babą w ciąży jutro muszę jeszcze hennę kupić i zrobić, paznokcie by się też przydało.. a tak wogóle, to nie wiem, czy wiecie, że moje dolegliwości od niedzieli się pogłębiły, no i w dodatku się przeziębiłam.. meksyk smarczę cały dzień, słaba jestem jak.. a dziś popołudniu.. pojawiły się pierwsze poważniejsze skurcze a ja jeszcze nie mam co do torby do szpitala wsadzić dziś byłam na zakupach, ale kupiłam tylko koszulę, za nic nie ma nigdzie zwykłych japonek pod prysznic i pora sobie o podpaskach chyba przypomnieć.. a tak fajnie było do lekarza jakoś dokuśtykałam z rana, wyniki Dawidka są wporządku, to co ma powyżej normy- dzieci mają do 4go roku życia a będąc w Chrzanowie na zakupach spotkałam takie piękne różyczki miniaturki... zdjęcie zrobię jutro, już jest wkopana ledwo za płotek przelazłam przez tą bolącą nogę, ale dołek wykopałam i kwiatuszek posadzony kuśtykam jak babuszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 26.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Aniu, ta pasja różana silniejsza od bólu nawet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.08.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja zafarbowałam włosy w tamtym tygodniu na bardzo jasny popielaty blond. Wyszło super. Naprawdę. Moja mama to aż mi zazdrości takiego koloru Ale ja nie namawiam Was, dziewczęta do samodzielnego farbowania. Broń Boże jasny popielaty blond baaardzo dlugo stosowałam z Welli, ale jakieś cztery lata temu prawie biała byłam na tym portrecie ślubnym (niektórzy chyba go pamiętają) mam właśnie taki kolor. Zaniechałam tej czynności, gdy moje włosy stały się gorze niż siano.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Aniu, krzywdę sobie zrobisz, albo dziecku Mogłaś sobie szaleć, dopóki się dobrze czułaś, teraz to już odpuść te kwiatki Monia, ja Cię bardzo proszę, przypilnuj ją troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ania, a to dobry pomysł z tym farbowaniem w trakcie ciąży. Słyszałam, ze to nie jest wskazane No i weź się kobieto już uspokuj z tym ogródkiem. Skurcze już ma a jeszcze kopie Jeszcze będziesz miała czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.08.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Aniu, ta pasja różana silniejsza od bólu nawet? nio... wiesz ile mam radości, jak widzę następnego pączusia czy listka.. i tylko chodzę potem co chwilkę na balkon i patrzę sobie z góry na różyczki.. i cieszę się, że są moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.08.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Aniu, krzywdę sobie zrobisz, albo dziecku Mogłaś sobie szaleć, dopóki się dobrze czułaś, teraz to już odpuść te kwiatki Monia, ja Cię bardzo proszę, przypilnuj ją troszeczkę krzywdy już nie zrobię ani sobie ani dziecku, już jestem w trakcie ciąży donoszonej, spokojnie już mogę rodzić, jakby kto pytał a tak czy siak, to jest nieuniknione, więc nie ma znaczenia czy dwa tygodnie w tą czy w tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.08.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ania, a to dobry pomysł z tym farbowaniem w trakcie ciąży. Słyszałam, ze to nie jest wskazane No i weź się kobieto już uspokuj z tym ogródkiem. Skurcze już ma a jeszcze kopie Jeszcze będziesz miała czas z racji mojego zawodu wiem, że farbowanie w żadnym wypadku nie szkodzi włos jest martwy, tak jak i paznokieć, a paznkocie się przecież też maluje. Gdyby był żywy, to napewno by się go nie dało ani uciąć, ani złamać, bo byłby ból a farba przez skórę nie przenika, w końcu nawet gruba warstwa kremu nie przeniknie, czy inne paści typu kwasy czy mikrodermabrazja.. działają tylko na powierzchniowe warstwy a nie na głębsze. Dlatego walka ze zmarszczkami nigdy nie da takiego rezultatu jakiego się człowiek spodziewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Aniu normalnie ciary mnie przechodza po plecach jak slysze jak Ty cierpisz, matko a ja chce w ciaze zajsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Rozmiem. No to dobrze Ale i tak uważaj na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a propos bialych wlosow to ja http://big.photos.nasza-klasa.pl/206185/3/other/std/adbe5e5b26.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Aniu normalnie ciary mnie przechodza po plecach jak slysze jak Ty cierpisz, matko a ja chce w ciaze zajsc Ania, tzn., że chciałabyś tak cierpieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts