DarioAS 05.10.2007 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 upatrzyłam meble do salonu (czyt.pokój dzienny, ale to dłużej się pisze ) http://www.redapple.pl/gfx/pictures/lr3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.10.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jak dla mnie przedpokój jest miodzio, ogólnie wszystko pięknie coraz piękniej. Mam nadzieję, że u mnie też tak będzie, bo trzeba nadrabiać stracony czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 05.10.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Hej! ty chyba moja młodsza siostra bliźniaczka jesteś ja właśnie zamówiłam baaaardzo podobne Ja wybrałam Largo z Black Red White.ale kurde nie da sie skopiować zdjęć z ich strony pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 05.10.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kolorek mi sie podoba w przedpokoju , ale możliwe że to sprawa gustu. Poza tym mebelki suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Hej! ty chyba moja młodsza siostra bliźniaczka jesteś ja właśnie zamówiłam baaaardzo podobne Ja wybrałam Largo z Black Red White.ale kurde nie da sie skopiować zdjęć z ich strony pzdr cyla Wiem Cyla, wiem Wszystko mamy podobne a co zamówiłaś? Właśnie się nad tym systemem zastanawiałam, ale mają mały wybór. Re set ma więcej. A te, co ja tu wkleiłam są z Red Apple. I jeszcze nie wiem, na które się zdecydować . Ja ściągam ich meble przez google. Wpisz nazwę serii i poszukaj tego, co kupiłaś. Przykład http://www.caromeble.pl/images/largo/prtv2s_4_15.jpg http://www.caromeble.pl/images/largo/preg4d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kolorek mi sie podoba w przedpokoju , ale możliwe że to sprawa gustu. Poza tym mebelki suuuuper to dobrze, że jest więcej zwolenników żywej kolorystyki, już myślałam, że jestem z lekka nienormalna Bo większość ma beże, brązy, oliwki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jak dla mnie przedpokój jest miodzio, ogólnie wszystko pięknie coraz piękniej. Mam nadzieję, że u mnie też tak będzie, bo trzeba nadrabiać stracony czas. Pozdrawiam Magi, a wiesz, jak się ten kolor nazywa??? Miodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 05.10.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kolorek mi sie podoba w przedpokoju , ale możliwe że to sprawa gustu. Poza tym mebelki suuuuper to dobrze, że jest więcej zwolenników żywej kolorystyki, już myślałam, że jestem z lekka nienormalna Bo większość ma beże, brązy, oliwki... Ja też bez przewrwy słysze,że odwazna jestem z tymi kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 i to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 05.10.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kurcze, te mebelki do duzego pokoju/pokoju dziennego sa super - nie jestem przekonana do tej gornej polki, ale cala reszta wypasik:) Mnie tez czeka szukanie, a ten komplecik jest idealny! Zgadzam sie z twoim podejsciem do kolorow! Wlasnie pomalowalismy sobie z narzeczonym apartament, ktory wynajmujemy na ... Mango - jest wesolo - i bardzo cieplo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kurcze, te mebelki do duzego pokoju/pokoju dziennego sa super - nie jestem przekonana do tej gornej polki, ale cala reszta wypasik:) Mnie tez czeka szukanie, a ten komplecik jest idealny! Zgadzam sie z twoim podejsciem do kolorow! Wlasnie pomalowalismy sobie z narzeczonym apartament, ktory wynajmujemy na ... Mango - jest wesolo - i bardzo cieplo Pozdrawiam tą górną półkę chciałabym taką http://www.caromeble.pl/images//reset/awgpn_4_15.jpg tylko nie w poziomie a w pionie Już wszędzie pytałam, nie ma . Ale za to meblarz obiecał mi takie zrobić. Sztuk dwie . Jeszcze myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 05.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 W salonie superr - zdradź co to za kolor, jakiej firmy? czas na podłogi, bo juz mamy komplet. U Dawidka pokazywałam, teraz czas na salon http://images23.fotosik.pl/95/e03c9a1eb5b3a8a1med.jpg i sypialnię http://images24.fotosik.pl/95/fc75123ea042f5d3med.jpg został tylko przedpokój. I będzie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Widzę że po raz kolejny wyszłaś zwycięsko ze starcia ze swoimi remontowymi rozterkami. Bardzo lubie tutaj zaglądać bo co dzień macie więcej zrobione. Szkoda tylko że do waszej rocznicy nie uda wam się wprowadzić, ale mam nadzieję że pan od mebli się uwinie i będziesz mogła rychło objąć panowanie w swoim nowym królestwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 W salonie superr - zdradź co to za kolor, jakiej firmy? proszę bardzo- dąb bagienny MaxFloor, podobny ma także Classen, tylko ciut intensywniejszy odcień. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Bianca, gość obiecał mi kuchnię maksymalnie do 3 tygodni Napewno z poślizgiem... Chociaż jestem dobrej myśłi. Tak mu siedzę na karku, że z pewnością będzie się chciał mnie już pozbyć (robię się niecierpliwa ). Można powiedzieć, że narazie zwycięsko... Ale już mam dość powoli. Zwłaszcza, jak sobie przypomnę ile razy podchodziłam do kupna płytek do przedpokoju i ile razy wracałam z pustymi rękami . I jak sobie tą sraczkę na ścianie przypomnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 no ja bym też nie mogła w takiej sraczce mieszkać wolę czyste i żywsze kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 normalnie czuję coś, że to Twoje poddasze to też będzie bardzo ciekawe miejsce. I odważnie zrobione (tak sądzę po podbitce ). Tylko musisz się przenieść potem stamąd do galerii, bo tam prawie nikt nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Też mi się podoba Largo, ale stolik kawowy to bym wzięła z Re-Seta. Jeśli do czasu mojej wykończeniówki nic się nie stanie wielkiego, to Largo w naszym salonie murowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 właśnie stolik z re-set'a też mi się podoba. Ale podoba mi się także jeszcze takihttp://www.ikea.com/PIAimages/27111_PE109793_S3.jpgten wyczaiłam już dawno, dawno w Ikea. Lubię szkło, jak widać... byle nie czyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 to może też wezmę Largo??? Tylko akurat ten system nie ma dużego wyboru, dlatego zastanawiałam się też nad innymi seriami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts