nitubaga 31.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Onna - może się kiedyś zmówimy i zrobimy Kasi nalot? :lol:tylko to tak koło późnego września... gdzieś mi się zagubil post... Ja bym mogła tam wpaść jedynie od rodziców... a w takim terminie to raczej mnie tam nie będzie... Chociaż kto wie, jak się coś zmieni to dam znac eeeeeeee spokojnie...mam teraz małe przeboje z domem...więc póki co musze siedzieć na tyłku....ale ja na taką schadzkę się piszę...a termin się dopasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.08.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 hej, hej imprezkę przeżyłam, sprzątałam już po... na kolanach bół niestety nie mija, rano było ciut lepiej, a teraz znów rwie jak cholera :cry chodzę jak pingwin, na wyprostowanych nogach, nie mogę się zgiąć w kolanach , wczoraj się śmiałam do babci, że tak kuśtykam jak ona dziś też miałam gości, fakt.. a potem, z wieczora pojechaliśmy do Ikea po tą komodę, bo pora zrobić wyprawkę.. i wrócilismy z taką http://www.ikea.com/PIAimages/15051_PE098981_S3.jpg i z półką nad komodę: http://www.ikea.com/PIAimages/21517_PE106468_S3.jpg a psu dostał się nowy koszyk (stary kosz kot okupuje... ) http://www.ikea.com/PIAimages/32318_PE122263_S3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.08.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 jeszcze siem pochwalę, że dostała mi się wczoraj... Magnolia Galaxy! jutro trzeba ją wsadzić.. ale nie ja, juz się ugadałam z sąsiadką, że mi pomoże, ja będę tylko jako asystent i wczoraj również.. w końcu przyjechała ekipka i zamontowali krzyżak, ale się cieszyłam no i poszłam dziś na podwórko, normalnie prawie na czworakach po tych schodach, żeby mu zrobić zdjęcie.. i tak się zajęłam różami, że zapomniałam o krzyżaku jutro się poprawię no i róże... Suters Gold otworzyła drugiego pączka, ten jest duuużo ładniejszy http://images32.fotosik.pl/353/e791f6488cdd7334med.jpg rozkwita Cuba Dance http://images39.fotosik.pl/6/6a73288d72661b5emed.jpg http://images33.fotosik.pl/359/79bf23a964cc3c90med.jpg następny pączuś miniaturki http://images28.fotosik.pl/271/bdb5d44053d606d6med.jpg i nowy... dzisiejszy nabytek.. miniaturka z Ikea http://images43.fotosik.pl/6/fa903e94afecbc8cmed.jpg teraz idę poleżeć, to chyba na razie koniec szaleńczych dni, jutro już powinnam mieć sam relaks... przed kompkiem... śpijcie dobrze i dzięki za pamięć i troskę http://th.interia.pl/51,bd16e5f39775854/spiaceMisie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 01.09.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Magi, jak pokazałaś zdjęcia córki, to początkowo myślałam, że to Ty, więc nie pisz, że córa niepodobna:) Ania, sił życzę, w przetrwaniu końcówki, tak się teraz męczysz:( A komodę mam ten sam typ (tylko inny układ szuflad) i bardzo ją lubię, plus jej taki, że nie ma uchwytów, na których dziecko może sobie głowę rozwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 czesc Aniu roze masz sliczne i zakupy widze ze udane, zycze mniej bolu Ty nasz pingwinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 01.09.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Oj Ania. Wypoczywaj ! A róże masz cudne. Jesteś winna zarażenia mnie rosozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.09.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ech..........kiedy ja tak będę miała..... ślicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A komodę mam ten sam typ (tylko inny układ szuflad) i bardzo ją lubię, plus jej taki, że nie ma uchwytów, na których dziecko może sobie głowę rozwalić właśnie już miałam trochę przejść z Dawidkiem i uchwytami.. i to nawet nie tyle, co rozwalił głowę, ale wspinał się po komodzie (trzymał się uchwytów) i otwierał szuflady i pewnego dnia, jak otworzył wszystkie szuflady, to komoda o mało co się nie przewaliła.. teraz tak łatwo nie będzie otworzyć biała jest dlatego, bo doszliśmy do wniosku, że jeśli będzie dziewczynka, to będzie mieć białe mebelki, a jeśli chłopczyk to ta komoda pójdzie do naszej przyszłej sypialni i do tego bedziemy mieć białe łoże a tak wogóle to dzień dobry, mam chwilkę luzu, bo Dawidek poszedł na spacer z babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 DarioAS czy ta róża jest szczepiona? ma po prostu obłędny kolor jadę dziś do ogrodniczego - pensja wpłynęła na konto szczepiona, na malutkim pniu nie znalazłam takiej nigdzie w ogrodniczych, tylko na targu aż mnie zdziwiło, że mają tam takie coś i to w takiej przystępnej cenie udanych zakupów, o ile już ich nie zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.09.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 dzień dobry bardzo ładna ta komoda a jak dziś samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Oj Ania. Wypoczywaj ! A róże masz cudne. Jesteś winna zarażenia mnie rosozą bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 dzień dobry bardzo ładna ta komoda a jak dziś samopoczucie? dzień dobry samopoczucie niezmiennie już od tamtej niedzieli tylko do tego dziś doszły bóle podbrzusza.. pakować się?? żartuję, dopiero się wrzesień zaczął, jeszcze muszę sie troszkę pomęczyć poczytałam wczoraj trochę o tych bólach i wychodzi na to, że: "Ból krzyża w ciąży DEFINICJA Bóle krzyża są to bóle zlokalizowane w okolicy odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Dotyczą dolnej części pleców i często także pośladków, dotyczą kilkunastu procent kobiet ciężarnych i nasilają się w trzecim trymestrze ciąży. OBJAWY I PRZEBIEG Są to najczęściej niegroźne bóle dla prawidłowego rozwoju ciąży, bowiem wynikają ze zmiany sylwetki kobiety ciężarnej i w przesunięcia środka ciężkości ciała do przodu. W ciąży dochodzi do nadmiernego wygięcia się odcinka piersiowego i lędźwiowego kręgosłupa ku przodowi, co może prowadzić do przemieszczenia się „dysków” czyli tkanek miękkich kręgosłupa, nadmiernego napięcia mięśni przykręgosłupowych okolicy lędźwiowej a także ucisku na zakończenia nerwowe. Objawia się to bólem w okolicy lędźwiowej i krzyżowej, który ciężarne opisują jako „ciągnący” do nogi. Wszystkie wyżej wymienione objawy pogłębiają się podczas ciąży wraz z każdym dodatkowym kilogramem." właśnie takie mam objawy :roll tylko, że przytyłam 11 kilogramów, o 2 mniej niż z Dawidkiem, więc w sumie przy moim wzroście to prawie nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 http://images50.fotosik.pl/6/ed0a09c3be2962f6m.jpg Magi, piękna córa, i na 1000% podobna do Ciebie, nie wmówisz nikomu, że nie mała modelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.09.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 dzień dobry bardzo ładna ta komoda a jak dziś samopoczucie? dzień dobry samopoczucie niezmiennie już od tamtej niedzieli tylko do tego dziś doszły bóle podbrzusza.. pakować się?? żartuję, dopiero się wrzesień zaczął, jeszcze muszę sie troszkę pomęczyć poczytałam wczoraj trochę o tych bólach i wychodzi na to, że: "Ból krzyża w ciąży DEFINICJA Bóle krzyża są to bóle zlokalizowane w okolicy odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Dotyczą dolnej części pleców i często także pośladków, dotyczą kilkunastu procent kobiet ciężarnych i nasilają się w trzecim trymestrze ciąży. OBJAWY I PRZEBIEG Są to najczęściej niegroźne bóle dla prawidłowego rozwoju ciąży, bowiem wynikają ze zmiany sylwetki kobiety ciężarnej i w przesunięcia środka ciężkości ciała do przodu. W ciąży dochodzi do nadmiernego wygięcia się odcinka piersiowego i lędźwiowego kręgosłupa ku przodowi, co może prowadzić do przemieszczenia się „dysków” czyli tkanek miękkich kręgosłupa, nadmiernego napięcia mięśni przykręgosłupowych okolicy lędźwiowej a także ucisku na zakończenia nerwowe. Objawia się to bólem w okolicy lędźwiowej i krzyżowej, który ciężarne opisują jako „ciągnący” do nogi. Wszystkie wyżej wymienione objawy pogłębiają się podczas ciąży wraz z każdym dodatkowym kilogramem." właśnie takie mam objawy :roll tylko, że przytyłam 11 kilogramów, o 2 mniej niż z Dawidkiem, więc w sumie przy moim wzroście to prawie nic.. hmm niby to dobrze,że to nic groźnego i że ma prawo się taki ból pojawić ale pakować się i tak możesz powoli miłego dnia, bo ja za chwilkę do pracy zmykam (jeszcze obiad muszę teraz podgotować, bo wracam po 18 i zaraz mam pilny wyjazd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.09.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witaj Aniu ja tu wpadłam , żeby jeszcze namacić z imionami. Oczywiście dla dziewczynki Dorzucam: Ksenia Ksenia - imię żeńskie pochodzenia greckiego. Wywodzi się od słowa oznaczającego "gościnna". Jego wschodniosłowiańskim odpowiednikiem jest Oksana lub Aksana. Ksenia imieniny obchodzi 24 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witaj Aniu ja tu wpadłam , żeby jeszcze namacić z imionami. Oczywiście dla dziewczynki Dorzucam: Ksenia Ksenia - imię żeńskie pochodzenia greckiego. Wywodzi się od słowa oznaczającego "gościnna". Jego wschodniosłowiańskim odpowiednikiem jest Oksana lub Aksana. Ksenia imieniny obchodzi 24 stycznia. o, ładne zaraz dzwonię do monsza, dzięki, data imienin też mi pasuje, bo reszta to nam wszystko na grudzień wychodzi i Dawidek i Darek i ta Nikola.. Tylko jeszcze Martyny jest w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.09.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Cieszę się, że Ci się podoba. Mi też. Już takie zmiękczone, nie potrzeba skracać i ładnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Szkoda, ze dziecko nie moze samo powiedziec, jak chce miec na imie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.09.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 bardzo dziękuję za zaproszenie...i musze dodać, ze za każdym razem jak jadę do Tbg-u to za każdym razem jadę obok Ciebie o rety super... a jak zajeżdżam do teściów - a to są Sokolniki koło Trześni - to już zupełnie rzut beretem....na pewno skorzystam z zaproszenia... Onna - może się kiedyś zmówimy i zrobimy Kasi nalot? :lol:tylko to tak koło późnego września... Możecie mnie "nalatywać" -ale dopiero po 10tym października -bo wrzesień to mamy napiety jak przysłowiowe baranie... Ja mam 2 szkolenia, oprócz tego wyjazd tygodniowy. Tak więc październik-ZAPRASZAM Bo oficjalna parapetówa to w grudniu najwcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.09.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 No, Aniu, nareszcie się odezwałaś Różyczki prześliczne Jak tam impezka? Udana? Sałatki i inne dania smakowały? Aniu, półeczka świetna i ... pasuje do dziewczynki, więc może... będzie Ksenia - bardzo ładne imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts