markoto 04.09.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dzien dobry! OOo nie rodzisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A Maiznerki wsadziłaś? oczywiście, że wsadziłam, natychmiast poszły na 2 godzinki do wiadra z wodą i potem do ogródka nie dałabym im więcej sie męczyć bez odpowiednich warunków bytowania, w końcu w ziemi, w ogrodzie mają najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dzien dobry! OOo nie rodzisz???? no nie ale mam teraz sporo roboty, nie wyrabiam się z dniówkami, a w przerwach leżę, bo kręgosłup ma się coraz gorzej we wtorek pojechałam w końcu na zakupy, kupiłam sobie wyprawkę do szpitala (podpaski, klapki, wkładki laktacyjne itp, no i oczywiście No-spę ), dzidziusiowi ubranko na wyjście ze szpitala, pieluchy tetrowe i całą niezbędną resztę. I Dawidkowi też coś niecoś Oczywiście już w drodze na autobus zachaczyłam o panią, która miała w sprzedaży.. róże z odkrytym korzeniem tak więc mam następne w kolekcji.. Rumbę http://www.botanic.jp/plants-ha/bara_q.jpg i Trojkę http://www.dkimages.com/discover/DKIMAGES/Discover/previews/842/20045555.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 hejka DarioAs-w watku szukam róż-pokazałam m.innymi moja miniaturke-czyzby to ta sam co twoja?-trzymaj sie zapracowana kobitko ,ogródek do pozazdroszczenia Widziałam, tylko nie odpisywałam, bo nie miałam juz siły.. Wygląda na taką samą, a raczej to napewno ta sama. Bardzo jestem z niej zadowolona, jest zdrowa i ciągle puszcza nowe listki i pączki. Kwiaty są długo (miesiąc juz minął.. od pierwszysch rozwiniętych pączków), szkoda tylko, że nie pachną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 no.. wracając do mojej nieobecności.. wczoraj pół dnia składałam tą komodę, długo, ale przy mojej ograniczonej ruchomości, to i tak dobrze, że ją złożyłam. I potem monsz zrobił kursa na strych po pościele, kocyki itd. Wczoraj zrobiłam trzy prania... Dziś też już jedno za mną, jeszcze jedno przed.. i trzeba to wszystko porasować, poukładać... dlatego nie bywam tutaj, bo nie mam kiedy a ciuszków jeszcze nie ruszyłam, na razie poprane tylko pościele, te koce, baldachimy, śpiworki no i pokrycia na fotelik samochodowy i wózek wczoraj miałam też gości, Gosia była u mnie ze swoją Kingusią Taka śliczna ta dziewczynka, że mi się teraz dziewczynki chce... imię Martynka... odpada niestety właśnie mnie Gosia uświadomiła, że nasza wspólna znajoma dała tak córce na imię nie wiedziałam i napewno nie chcę, żeby potem mówiła, że moje dziecko ma tak na imię, jak jej.. a z pewnością by tak było, na tyle ją znam odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.09.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 hejka DarioAs-w watku szukam róż-pokazałam m.innymi moja miniaturke-czyzby to ta sam co twoja?-trzymaj sie zapracowana kobitko ,ogródek do pozazdroszczenia Widziałam, tylko nie odpisywałam, bo nie miałam juz siły.. Wygląda na taką samą, a raczej to napewno ta sama. Bardzo jestem z niej zadowolona, jest zdrowa i ciągle puszcza nowe listki i pączki. Kwiaty są długo (miesiąc juz minął.. od pierwszysch rozwiniętych pączków), szkoda tylko, że nie pachną szkoda ale inne nadrabiaja za nia-jejku,ty znowu nowe róze masz-cudne ,mam taka ochote kupić duuuuużo róż tylko mimoduzej działki nie mam gdzie narazie wsadzic-te co mam jednak zostana na tzw tymczasowym miejscu ale inne musza poczekac az reszta działki bedzie splantowana -dzisiaj tak pieknie wygladaja i sa podziwiane-a do ciebie to chyba z okolicy wszyscy sie schodza podziwiac -szkoda ,ze to tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 moje są wszystkie młodziutkie, jeszcze mało efektowne, puszczą po jednym pąku czy tam po dwa i potem już same listki. Myślę, że za rok będzie już lepiej I ja już nie mam miejsca, mam tylko ok.80 m2 z przodu, gdzie psy nie biegają, więc to bardzo mało dla roslinek A zresztą i tak juz idzie zima, więc zaraz będzie koniec wzdychań, a na przyszły rok to pewnie Ty będziesz szaleć w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.09.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 mam nadzieję-wczoraj zaczełam troszke przesadzac od 2 lat kupowane roslinki na frontowa częśc a pod zrobione ogrodzenie od sasiada zakopcowane coś przez mojego tate-nawet nie wiedziałam ze tak duzo tego-ale nie mam pojecia co to jest-jak za rok okaze sie ,ze to byle co to po trochu bede wymieniac na iglaki albo co inne i chyba wysypie szyszki z włanych sosen-kora droga na taka ilisc na front dam kore pozdrowionka i zdrówka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 04.09.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Aniu, widziałam u Toli, że widziałas mój taras, No fakt, fajnie jest że ktos cię doceni, ale fajnie tez byloby wygrac "taras w prezencie".Jak zobaczyłam wyniiki to na początku - euforia, ale potem sobie pomyślałam, że gdybym nie zajęła nic, to byłoby lepeij. A tak to sie tylko rozzłościłam, że było az tak blisko...Oj, człowiekowi zawsze za mało, hihi. Byc może z nagrody nie skorzystam, ale będę sie chwaliła, że zajęłam III miejsce w konkursie, zawsze to jakis prestiż, co nie?!!!!!!Pozdrawiam i zycze duzo zdrówka dla WAS!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 04.09.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 no.. wracając do mojej nieobecności.. wczoraj pół dnia składałam tą komodę, długo, ale przy mojej ograniczonej ruchomości, to i tak dobrze, że ją złożyłam. wczoraj miałam też gości, Gosia była u mnie ze swoją Kingusią Taka śliczna ta dziewczynka, że mi się teraz dziewczynki chce... I będziesz miała tą dziewczynkę...coś tak czuję... Komoda złożona wygląda bardzo efektownie... Potwierdzam też że Ania chodzi jak pingwinek ale nawet z takim chodem wygląda uroczo...a brzusio już ma pokaźny - piękny normalnie... - odzywa się chyba nostalgia za swoim ...i nawet mała/mały ale stawiam na małą...ruszyło się jak brzuszek głaskałam... - przywitało się z ciocią dzieciątko... Ogród - rewelacyjny poprostu...Ania to chyba taki dar ma, że czego dotknie to pięknieje...z ludźmi tez tak bywa więc trzymam sie jej...i nie puszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.09.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Noooo, dobrze, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Gosiu ale mi miło się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.09.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Witajcie -matki przyszłe i obecne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 To albo bedzie panna, albo ewentualnie waga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Witajcie -matki przyszłe i obecne witamy przyszła mamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 To albo bedzie panna, albo ewentualnie waga... nio, sama jestem ciekawa na co się załapie, bo termin to akurat na zmianie znaków wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 To albo bedzie panna, albo ewentualnie waga... nio, sama jestem ciekawa na co się załapie, bo termin to akurat na zmianie znaków wypada Wage bym wolala osobiscie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.09.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Witajcie -matki przyszłe i obecne witamy przyszła mamo To ja? PS. Aniu -wkliełam już balustradę -luknij jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.09.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 czesc moja mama jest waga, chyba najlepszy znak pod sloncem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.09.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Oczywiście już w drodze na autobus zachaczyłam o panią, która miała w sprzedaży.. róże z odkrytym korzeniem tak więc mam następne w kolekcji.. Rumbę http://www.botanic.jp/plants-ha/bara_q.jpg i Trojkę http://www.dkimages.com/discover/DKIMAGES/Discover/previews/842/20045555.JPG Rumba śliczna, a Trojka też jest ciekawa, bo z każdym dniem kwitnienia zmienia kolor Aniu, jak Ty masz jeszcze siłę biegać za kwiatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts