OK 05.09.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Aniu, ostatnio mniej sie odzywam, ale trzymam kciukasy, żeby wszystko dobrze było Dla mnie - czy Waga czy Panna to w zasadzie to samo - oba tak samo dobre Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.09.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 melduję, że nie rodzę.. nic na to w najbliższym czasie nie wskazuje.. dopadł mnie syndrom urządzania gniazda, więc kuśtykam po sklepach, robię zakupy dla przyszłego i dla Dawidka, dziś robiłam przemeblowanie w sypialni.. No i kuzynka przywiozła mi ciuszki z Dawidka i po swoim dziecku, więc dwa kolejne prania za mną, jutro dwa przede mną.. i dopiero skończyłam prasować.. padam na pyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 To padaj - dobrej nocki Nie katuj się przy kompie za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 05.09.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 melduję, że nie rodzę.. nic na to w najbliższym czasie nie wskazuje.. dopadł mnie syndrom urządzania gniazda, więc kuśtykam po sklepach, robię zakupy dla przyszłego i dla Dawidka, dziś robiłam przemeblowanie w sypialni.. No i kuzynka przywiozła mi ciuszki z Dawidka i po swoim dziecku, więc dwa kolejne prania za mną, jutro dwa przede mną.. i dopiero skończyłam prasować.. padam na pyzio No kurczę...urodziłabys już...ciotka niecierpliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.09.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 nie dam dziś rady młody dziś poszedł spać przed 21.00, w dodatku długo spał popołudniu, nie wiem co będzie w nocy, więc idę spać póki się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ania, musisz wycyrklowac tak, zebym Cie mogla odwiedzic w szpitalu 17 wrzesnia. No nie da sie inaczej, bo przylatuje 16-ego, a 18-ego lece do Francji. Chyba, ze wytrzymasz do 2 pazdziernika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.09.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Aniu, normalnie wierzyć mi się nie chce, że ten ważny dzień zbliża się tak szybko Potrzebujesz jakiejś pomocy? Gdybyś czegoś potrzebowała, to dzwoń! Bóle nadal nie ustąpiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.09.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Aniu, skąd ja wiedziałam, że na wyprawce się nie skończy? Cudne te róże! Troszkę juz zwolnij ... może jedno pranie dziennie? Odpoczywaj i ciesz się "wolnością" . Dwójka małych dzieci, to jak ostra jazda bez trzymanki . Uwierz mi, bo wiem co piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.09.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Aniu, skąd ja wiedziałam, że na wyprawce się nie skończy? Cudne te róże! Troszkę juz zwolnij ... może jedno pranie dziennie? Odpoczywaj i ciesz się "wolnością" . Dwójka małych dzieci, to jak ostra jazda bez trzymanki . Uwierz mi, bo wiem co piszę oboma rencami potwierdzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.09.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 czesc Matki Polki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 06.09.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 cześć przyszła MAtko Polko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.09.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj upał niemiłosierny, a do tego gonitwa od rana -bo to tynku brakło, a to kołków, a tu wykańczacz się przyjechał umawiać, to znów serwis od okien, jednocześnie chłopy kleją styropian a na dokładkę idę na 16stą na ślub i wesele (ale mi się wcale nie chce...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 To idz na slub a z wesela sie... urwij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 i wracaj do nas... witanko późno wieczorne.. właśnie skończyłam prasować i układać... mogę teraz spokojnie jechać na porodówkę ostatnia partia prania przerobiona, ciuszków tyle, że pół naszej szafy zajęte i cała komoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 To bedziesz miala malego modnisia albo mala modnisie. Kurcze, niech juz sie rodzi, bo ja juz umieram z ciekawosci, co bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Ania, musisz wycyrklowac tak, zebym Cie mogla odwiedzic w szpitalu 17 wrzesnia. No nie da sie inaczej, bo przylatuje 16-ego, a 18-ego lece do Francji. Chyba, ze wytrzymasz do 2 pazdziernika... a to raczej za wcześnie.. Malgos, nie ładnie.. zamiast przyjść na kawkę do szpitala, to się wozić będziesz do 2 października mogę ewentualnie wytrzymać.. to by było dwa tygodnie po terminie, więc wszystko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 To bedziesz miala malego modnisia albo mala modnisie. Kurcze, niech juz sie rodzi, bo ja juz umieram z ciekawosci, co bedzie. ja też ale ciuszki w sumie to mam same chłopięce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Aniu, normalnie wierzyć mi się nie chce, że ten ważny dzień zbliża się tak szybko Potrzebujesz jakiejś pomocy? Gdybyś czegoś potrzebowała, to dzwoń! Bóle nadal nie ustąpiły? dzięki kochana, ale jakoś poszło Ty masz teraz sama sporo na głowie..., ale na kawkę możesz wpaść informuję, że Kasi barierkę widziałam wczoraj, rano fryzurkę Ani (ślicznie ) itd.. tylko, że pozwiedzałam i nic nie pisałam, bo to za dużo czasu zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Ania, musisz wycyrklowac tak, zebym Cie mogla odwiedzic w szpitalu 17 wrzesnia. No nie da sie inaczej, bo przylatuje 16-ego, a 18-ego lece do Francji. Chyba, ze wytrzymasz do 2 pazdziernika... a to raczej za wcześnie.. Malgos, nie ładnie.. zamiast przyjść na kawkę do szpitala, to się wozić będziesz do 2 października mogę ewentualnie wytrzymać.. to by było dwa tygodnie po terminie, więc wszystko możliwe To w szpitalu mozna kawke strzelic??? Z ekspresu? Niezle. A jak dlugo mozesz tam minimalnie zostac? To znaczy przy zalozeniu, ze pojedziesz i od razu urodzisz? Ile trzymaja standardowo? Ubrankami chlopiecymi to sie chyba nie ma co przejmowac. Najwyzej kobitka nabierze meskiego charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Aniu, skąd ja wiedziałam, że na wyprawce się nie skończy? Cudne te róże! Troszkę juz zwolnij ... może jedno pranie dziennie? Odpoczywaj i ciesz się "wolnością" . Dwójka małych dzieci, to jak ostra jazda bez trzymanki . Uwierz mi, bo wiem co piszę jak mam już z młodym ostrą jazdę.. ale jeszcze się trzymam i tak nawet nie próbuję myśleć, co będzie za miesiąc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts