Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

melduję, że nie rodzę..

nic na to w najbliższym czasie nie wskazuje..

dopadł mnie syndrom urządzania gniazda, więc kuśtykam po sklepach, robię zakupy dla przyszłego i dla Dawidka, dziś robiłam przemeblowanie w sypialni..

No i kuzynka przywiozła mi ciuszki z Dawidka i po swoim dziecku, więc dwa kolejne prania za mną, jutro dwa przede mną..

i dopiero skończyłam prasować..

padam na pyzio :o :roll:

melduję, że nie rodzę..

nic na to w najbliższym czasie nie wskazuje..

dopadł mnie syndrom urządzania gniazda, więc kuśtykam po sklepach, robię zakupy dla przyszłego i dla Dawidka, dziś robiłam przemeblowanie w sypialni..

No i kuzynka przywiozła mi ciuszki z Dawidka i po swoim dziecku, więc dwa kolejne prania za mną, jutro dwa przede mną..

i dopiero skończyłam prasować..

padam na pyzio :o :roll:

No kurczę...urodziłabys już...ciotka niecierpliwa... :roll: :D

Aniu, skąd ja wiedziałam, że na wyprawce się nie skończy? Cudne te róże!

Troszkę juz zwolnij ... może jedno pranie dziennie? Odpoczywaj i ciesz się "wolnością" :D :D . Dwójka małych dzieci, to jak ostra jazda bez trzymanki :lol: :lol: . Uwierz mi, bo wiem co piszę :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

oboma rencami potwierdzam... :wink:

Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj upał niemiłosierny, a do tego gonitwa od rana -bo to tynku brakło, a to kołków, a tu wykańczacz się przyjechał umawiać, to znów serwis od okien, jednocześnie chłopy kleją styropian a na dokładkę idę na 16stą na ślub i wesele (ale mi się wcale nie chce...)

Ania, musisz wycyrklowac tak, zebym Cie mogla odwiedzic w szpitalu 17 wrzesnia. No nie da sie inaczej, bo przylatuje 16-ego, a 18-ego lece do Francji. Chyba, ze wytrzymasz do 2 pazdziernika... :roll: :roll: :roll: :wink:

a to raczej za wcześnie..

Malgos, nie ładnie..

zamiast przyjść na kawkę do szpitala, to się wozić będziesz :roll:

do 2 października mogę ewentualnie wytrzymać..

to by było dwa tygodnie po terminie, więc wszystko możliwe :wink:

Aniu, normalnie wierzyć mi się nie chce, że ten ważny dzień zbliża się tak szybko :roll: :roll: Potrzebujesz jakiejś pomocy? Gdybyś czegoś potrzebowała, to dzwoń! Bóle nadal nie ustąpiły?

dzięki kochana, ale jakoś poszło 8)

Ty masz teraz sama sporo na głowie..., ale na kawkę możesz wpaść :wink:

informuję, że Kasi barierkę widziałam wczoraj, rano fryzurkę Ani (ślicznie :roll: ) itd..

tylko, że pozwiedzałam i nic nie pisałam, bo to za dużo czasu zajmuje :lol:

Ania, musisz wycyrklowac tak, zebym Cie mogla odwiedzic w szpitalu 17 wrzesnia. No nie da sie inaczej, bo przylatuje 16-ego, a 18-ego lece do Francji. Chyba, ze wytrzymasz do 2 pazdziernika... :roll: :roll: :roll: :wink:

a to raczej za wcześnie..

Malgos, nie ładnie..

zamiast przyjść na kawkę do szpitala, to się wozić będziesz :roll:

do 2 października mogę ewentualnie wytrzymać..

to by było dwa tygodnie po terminie, więc wszystko możliwe :wink:

To w szpitalu mozna kawke strzelic??? :o :o :o Z ekspresu? :o :o :o Niezle. A jak dlugo mozesz tam minimalnie zostac? To znaczy przy zalozeniu, ze pojedziesz i od razu urodzisz? :roll: Ile trzymaja standardowo?

Ubrankami chlopiecymi to sie chyba nie ma co przejmowac. Najwyzej kobitka nabierze meskiego charakteru. :wink:

Aniu, skąd ja wiedziałam, że na wyprawce się nie skończy? Cudne te róże!

Troszkę juz zwolnij ... może jedno pranie dziennie? Odpoczywaj i ciesz się "wolnością" :D :D . Dwójka małych dzieci, to jak ostra jazda bez trzymanki :lol: :lol: . Uwierz mi, bo wiem co piszę :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

jak mam już z młodym ostrą jazdę..

ale jeszcze się trzymam 8)

i tak nawet nie próbuję myśleć, co będzie za miesiąc..