DarioAS 06.09.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Ania, musisz wycyrklowac tak, zebym Cie mogla odwiedzic w szpitalu 17 wrzesnia. No nie da sie inaczej, bo przylatuje 16-ego, a 18-ego lece do Francji. Chyba, ze wytrzymasz do 2 pazdziernika... a to raczej za wcześnie.. Malgos, nie ładnie.. zamiast przyjść na kawkę do szpitala, to się wozić będziesz do 2 października mogę ewentualnie wytrzymać.. to by było dwa tygodnie po terminie, więc wszystko możliwe To w szpitalu mozna kawke strzelic??? Z ekspresu? Niezle. A jak dlugo mozesz tam minimalnie zostac? To znaczy przy zalozeniu, ze pojedziesz i od razu urodzisz? Ile trzymaja standardowo? jeśli wszystko jest dobrze to trzymają trzy doby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Ania, musisz wycyrklowac tak, zebym Cie mogla odwiedzic w szpitalu 17 wrzesnia. No nie da sie inaczej, bo przylatuje 16-ego, a 18-ego lece do Francji. Chyba, ze wytrzymasz do 2 pazdziernika... a to raczej za wcześnie.. Malgos, nie ładnie.. zamiast przyjść na kawkę do szpitala, to się wozić będziesz do 2 października mogę ewentualnie wytrzymać.. to by było dwa tygodnie po terminie, więc wszystko możliwe To w szpitalu mozna kawke strzelic??? Z ekspresu? Niezle. A jak dlugo mozesz tam minimalnie zostac? To znaczy przy zalozeniu, ze pojedziesz i od razu urodzisz? Ile trzymaja standardowo? jeśli wszystko jest dobrze to trzymają trzy doby... No to sie moze zalapie. Gdybys tak wytrzymala do 28 - 29 wrzesnia... Tylko wtedy bede dluzej umierac z ciekawosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dawidek był 9 dni po terminie, czyli jak byłoby podobnie.. 22+9... 1 październik... oj, to wolę ciut wcześniej albo później... jakaś dziwna data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dlaczego dziwna? Zanim dziecie pojdzie na studia, bedzie myslalo, ze ten pochod profesorow UJ w gronostajach 1 pazdziernika to na jego czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 co fakt, to fakt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.09.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Anus, (zastanawiam sie co napisac bo jestem pijaniutka) to beddzie moj pierwszy porod w zyciu i wiem ze mnie nie zawiedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Jak by co, to Ci Ania do Wrocka podrzuci dziecie pociagiem TLK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.09.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 To bedziesz miala malego modnisia albo mala modnisie. Kurcze, niech juz sie rodzi, bo ja juz umieram z ciekawosci, co bedzie. ja też ale ciuszki w sumie to mam same chłopięce Więc może na przekór ciuszkom będzie dziewczątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Aniu, normalnie wierzyć mi się nie chce, że ten ważny dzień zbliża się tak szybko Potrzebujesz jakiejś pomocy? Gdybyś czegoś potrzebowała, to dzwoń! Bóle nadal nie ustąpiły? dzięki kochana, ale jakoś poszło Ty masz teraz sama sporo na głowie..., ale na kawkę możesz wpaść Mam na głowie sporo, to prawda , ale gdybyś potrzebowała cosik, to wiesz... Aniu, mąż to chyba jakiś urlop weźmie przed 22.09., żeby być w pogotowiu? Kawusia... z przyjemnością, ale nie chciałabym Ci już teraz zawracać głowy, bo pewnie marzysz jedynie o leżeniu i wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.09.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Moja córka też sie urodziła w październiku, dwa tygodnie po terminie i teraz mój Małżek ma dwa skorpony w domu :lol:wszystko będzie gut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 07.09.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 To bedziesz miala malego modnisia albo mala modnisie. Kurcze, niech juz sie rodzi, bo ja juz umieram z ciekawosci, co bedzie. ja też ale ciuszki w sumie to mam same chłopięce Więc może na przekór ciuszkom będzie dziewczątko Jak będzie dziewczynka, to od razu mów wszystkim znajomym, którzy Cię zechcą po porodzie odwiedzać, że Ci sukienek brakuje Na pewno szybko się rozniesie i będą wiedzieli z czym przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.09.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 to ja juz kupuje sukienki dlaTwojej coruni, jakos czuje ze bedzie dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.09.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Anus, (zastanawiam sie co napisac bo jestem pijaniutka) to beddzie moj pierwszy porod w zyciu i wiem ze mnie nie zawiedziesz postaramy się, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.09.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Kawusia... z przyjemnością, ale nie chciałabym Ci już teraz zawracać głowy, bo pewnie marzysz jedynie o leżeniu i wypoczynku przy Dawidku ani to ani to w grę nie wchodzi zreztą chyba nie dałabym rady.. a jak ktoś do mnie wpadnie, to przynajmniej czas szybciej leci i można pobojczyć trochę.. Tak więc, jak tylko znajdziesz chwilkę, to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.09.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Moja córka też sie urodziła w październiku, dwa tygodnie po terminie i teraz mój Małżek ma dwa skorpony w domu :lol:wszystko będzie gut nasz dzidziuś to na skorpiona juz się nie załapie.. albo panna albo waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.09.2008 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 to ja juz kupuje sukienki dlaTwojej coruni, jakos czuje ze będzie dziewczynka u nas wszyscy z rodziny po moim wyglądzie wnioskują, że będzie syncio.. ja czuję dziewczynkę... coraz ciekawsza i niecierpliwa sie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.09.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 ja bym chyba umarla z ciekawosci, podziwiam Cie Aniu ze nie znasz plci malenstwa, a z Dawidkiem tez tak bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.09.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 z Dawidkiem to nawet wcale nie próbowaliśmy tego dochodzić, bardzo podobało mi się, jak rodzina robiła zakłady... czułam wtedy, że będzie chłopczyk, nawet mówiłam o dziecku mały, jak się ruszył czy coś.. zawsze marzył mi się pierwszy synek, dlatego pod tym względem czuję się spełniona, teraz to juz nie ma takiego znaczenia Chociaż parka.. ja chciałam mieć starszego brata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ania, kazda dziewczyna chce miec starszego brata, ale czy to tak potem w zyciu pomaga, to dopiero sie okazuje. Moze miec brzydkich kolegow i co Ci z tego? Parka moze byc, ale dwoch chlopakow... Tez moze byc smiesznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 taka roze znalazlam na allegro i siem zakochalamhttp://www.flowers-pl.pl/sklep/images/roze/12254.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts