Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Ania, musisz wycyrklowac tak, zebym Cie mogla odwiedzic w szpitalu 17 wrzesnia. No nie da sie inaczej, bo przylatuje 16-ego, a 18-ego lece do Francji. Chyba, ze wytrzymasz do 2 pazdziernika... :roll: :roll: :roll: :wink:

a to raczej za wcześnie..

Malgos, nie ładnie..

zamiast przyjść na kawkę do szpitala, to się wozić będziesz :roll:

do 2 października mogę ewentualnie wytrzymać..

to by było dwa tygodnie po terminie, więc wszystko możliwe :wink:

To w szpitalu mozna kawke strzelic??? :o :o :o Z ekspresu? :o :o :o Niezle. A jak dlugo mozesz tam minimalnie zostac? To znaczy przy zalozeniu, ze pojedziesz i od razu urodzisz? :roll: Ile trzymaja standardowo?

jeśli wszystko jest dobrze to trzymają trzy doby...

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ania, musisz wycyrklowac tak, zebym Cie mogla odwiedzic w szpitalu 17 wrzesnia. No nie da sie inaczej, bo przylatuje 16-ego, a 18-ego lece do Francji. Chyba, ze wytrzymasz do 2 pazdziernika... :roll: :roll: :roll: :wink:

a to raczej za wcześnie..

Malgos, nie ładnie..

zamiast przyjść na kawkę do szpitala, to się wozić będziesz :roll:

do 2 października mogę ewentualnie wytrzymać..

to by było dwa tygodnie po terminie, więc wszystko możliwe :wink:

To w szpitalu mozna kawke strzelic??? :o :o :o Z ekspresu? :o :o :o Niezle. A jak dlugo mozesz tam minimalnie zostac? To znaczy przy zalozeniu, ze pojedziesz i od razu urodzisz? :roll: Ile trzymaja standardowo?

jeśli wszystko jest dobrze to trzymają trzy doby...

No to sie moze zalapie. Gdybys tak wytrzymala do 28 - 29 wrzesnia... :wink: Tylko wtedy bede dluzej umierac z ciekawosci. :roll:

Aniu, normalnie wierzyć mi się nie chce, że ten ważny dzień zbliża się tak szybko :roll: :roll: Potrzebujesz jakiejś pomocy? Gdybyś czegoś potrzebowała, to dzwoń! Bóle nadal nie ustąpiły?

dzięki kochana, ale jakoś poszło 8)

Ty masz teraz sama sporo na głowie..., ale na kawkę możesz wpaść :wink:

Mam na głowie sporo, to prawda :roll: , ale gdybyś potrzebowała cosik, to wiesz... Aniu, mąż to chyba jakiś urlop weźmie przed 22.09., żeby być w pogotowiu?

Kawusia... z przyjemnością, ale nie chciałabym Ci już teraz zawracać głowy, bo pewnie marzysz jedynie o leżeniu i wypoczynku :roll:

To bedziesz miala malego modnisia albo mala modnisie. :D Kurcze, niech juz sie rodzi, bo ja juz umieram z ciekawosci, co bedzie. :wink:

ja też :-?

ale ciuszki w sumie to mam same chłopięce :o

Więc może na przekór ciuszkom będzie dziewczątko :lol: :lol: :lol:

Jak będzie dziewczynka, to od razu mów wszystkim znajomym, którzy Cię zechcą po porodzie odwiedzać, że Ci sukienek brakuje :wink: Na pewno szybko się rozniesie i będą wiedzieli z czym przyjść :lol:

Kawusia... z przyjemnością, ale nie chciałabym Ci już teraz zawracać głowy, bo pewnie marzysz jedynie o leżeniu i wypoczynku :roll:

przy Dawidku ani to ani to w grę nie wchodzi :wink:

zreztą chyba nie dałabym rady..

a jak ktoś do mnie wpadnie, to przynajmniej czas szybciej leci i można pobojczyć trochę..

Tak więc, jak tylko znajdziesz chwilkę, to zapraszam :wink:

z Dawidkiem to nawet wcale nie próbowaliśmy tego dochodzić, bardzo podobało mi się, jak rodzina robiła zakłady...

:lol: :lol: :lol: :lol:

czułam wtedy, że będzie chłopczyk, nawet mówiłam o dziecku mały, jak się ruszył czy coś..

zawsze marzył mi się pierwszy synek, dlatego pod tym względem czuję się spełniona, teraz to juz nie ma takiego znaczenia 8)

Chociaż parka..

ja chciałam mieć starszego brata...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: