monia i marek 09.09.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Eeeee, chyba nie Jeszcze 2 tygodnie czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.09.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Aniu, ślicznie dziekuję za tę listę róż. Na bank skorzystam!!!! A teraz uwaga, zgodnie z obietnicą, że pierwsza je zobaczysz prezentuję ... moje okienka!! Aniu, już są ... możesz rodzić !!! http://images40.fotosik.pl/9/0535b704ba545d12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.09.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Eeeee, chyba nie Jeszcze 2 tygodnie czasu eee -chyba tydzień? Tomka -nie widać koloru tych okien ... PS -Nie macie dzisiaj problemów z Fotosikiem? bo ja mam od 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.09.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Aniu, ślicznie dziekuję za tę listę róż. Na bank skorzystam!!!! A teraz uwaga, zgodnie z obietnicą, że pierwsza je zobaczysz prezentuję ... moje okienka!! Aniu, już są ... możesz rodzić !!! http://images40.fotosik.pl/9/0535b704ba545d12.jpg o śliczności popielate ja tam widzę kolor bardzo mi miło, że je ujrzałam u siebie domek teraz wygląda domowo, okna jednak robią swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.09.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Eeeee, chyba nie Jeszcze 2 tygodnie czasu eee -chyba tydzień? no, dokładnie to niecałe dwa ale szykujmy się, że będzie po terminie ponoć kobiety mające długie cykle zazwyczaj rodzą po terminie, więc i ja do nich należę. A Dawidek był 9 dni po (sporo...), co potwierdza regułę Byłam dziś w US po odbiór zaświadczenia ojcu, co zamkło w końcu sprawę spadku definitywnie i po wyniki moich badań.. i przewijak nowy kupiłam przy okazji bo Dawidkowy okazał się nie do użytku, trochę się zniszczył, młody miał powera nawet jak jeszcze tylko leżał.. mocne nóżki ma.. i konkretnie skopał ceratkę, aż się potargała i wiecie co... różowy kupiłam tak mi się spodobał kolor i wzorek, że szkoda gadać to tak, jak z Dawidkiem przed porodem kupiłam różowe śpioszki, bo tak mi się zachciało... a teraz miałam gościa.. był pan u którego zamawiamy barierkę na schody (w końcu..), wybraliśmy projekt, kolor, no i uzgodniliśmy szczegóły.. (cenę...) ma być do trzech tygodni, ciekawe czy zdążę ją jeszcze zobaczyć przed porodem... znów na coś czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Aniu, barierka przyda się bardzo, bo te Wasze schody okrutnie strome, a jak będziesz schodzić z góry z wózkiem i dzieciątkiem, to podpora będzie konieczna Jaki wzór wybrałaś, poza tym, że ładny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.09.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ja to przewrazliwiona jestem i bede sie pytac codziennie normalnie jak Dejw sie spoznia piec minut to juz sobie wyobrazam niewiadomo co, wiec jak Cie nie ma chwile to mysle ze juz rodzimy opisuj barierke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ja to przewrazliwiona jestem i bede sie pytac codziennie normalnie jak Dejw sie spoznia piec minut to juz sobie wyobrazam niewiadomo co... Ja też tak mam... - to okropne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.09.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 próbowałam znaleźć coś takiego, ale nie znalazłam.. najbardziej zbliżona do naszej jest ta http://www.metalart.cad.pl/barierki/001_1_1.jpg tylko nasza nie będzie miała tylu bajerów, będą takie półkola zakończone listkami, dość gęste, bo ja to się martwię o dzieci.. zresztą u nas jest za ciasno na tej klatce i nie da się dużo kombinować byle było się czego chwycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.09.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ja to przewrazliwiona jestem i bede sie pytac codziennie normalnie jak Dejw sie spoznia piec minut to juz sobie wyobrazam niewiadomo co... Ja też tak mam... - to okropne uczucie no, nie tylko Wy tak macie... ja ciągle Magi męczyłam czy już po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.09.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ładnie będzie i przede wszystkim bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 09.09.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 chyba przestane zagladac tu i ówdzie na fora-bede chorowac na róze jeszcze bardziej-mam tylko 5 przepiekne sa te twoje różyczki-a moze urodzisz 11 jak mój syn sie urodził (urodzony 11 dni po terminie co prawda ale wczesniej tez mozesz,) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.09.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ja to przewrazliwiona jestem i bede sie pytac codziennie normalnie jak Dejw sie spoznia piec minut to juz sobie wyobrazam niewiadomo co... Ja też tak mam... - to okropne uczucie no, nie tylko Wy tak macie... ja ciągle Magi męczyłam czy już po... No to jakby Cię coś brało, to zaraz daj znać Dobranoc, a właściwie to miłego dnia powinnam rzec, bo już 2.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.09.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Aniu to teraz na finiszu zrób sobie mini wakacje i rozkoszuj się wynikami swojej tak niesamowitej pracy.... Po porodzie znowu będziesz mogła dać ujście swojemu powerowi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam mile panie. Moze sniadanko... http://images33.fotosik.pl/364/a1078b9fffb12429.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.09.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Skąd tam gdzie jesteś wzięłaś, wyglądające jak prawdziwe, francuskie rogaliki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Z internetu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.09.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Z internetu... No tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 OOOOOOOO, witam ELYTE... Sorry, ale tylko takie znalazlam... http://images38.fotosik.pl/9/2099d2051d5c9648.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.09.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Noo dosyć oryginalna elita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts