Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

normalnie czuję coś, że to Twoje poddasze to też będzie bardzo ciekawe miejsce. I odważnie zrobione (tak sądzę po podbitce :wink: ).

Tylko musisz się przenieść potem stamąd do galerii, bo tam prawie nikt nie zagląda :wink:

Spoko, jak juz będę miała się czym chwalić(tzn. będę mogła dać ujście moim fanaberiom urządzeniowym) to z miłą chęcią założe też temat w galerii, a póki co to się kwalifikuję tylko do remontów i przebudów. :wink:

DarioAs lubię odwiedzać twój wątek bo zawsze coś mi wpada w oko a też jestem na etapie wykończeniówki. Mi podoba się albo wzór twój albo mamy ale wybór zależy chyba ob proporcji jasnych płytek do ciemnych. Sprawdziłaś na który ci ich wystarczy?

Witam cieplutko :p

Płytek jest więcej jasnych, ale i tak już sobie leżą na podłodze od wczoraj, według mojej myśli.

Decyzja była wspólna, nie tylko moja- rodziców i męża.

Zawsze inaczej to wygląda w rzeczywistości niż na zdjęciu.

Jutro postaram się udokumentować przedpokój :lol: :lol: :lol: .

Tylko jeszcze bez fug będzie :wink: .

O proporcje płytek się nie martwię. Kupowaliśmy je w Castoramie, tam można oddawać nie wykorzystany towar i zamieniać na inny (kocham za te sklepy :lol: :lol: :lol: ). Więc żaden problem.

Pozdrawiam :wink:

Witam

Ale postępy - wspaniale. Zdradź tajemnicę co tam masz na podłodze w sypialni, bo nie mogę się doczytać.

To panele z Kronoorginal- wiśnia japońska. Jest także w ofercie trochę jaśniejszy bambus afrykański.

Kupiłam je dlatego, że nie podoba mi się, jeśli panele imitują parkiet, bo przecież nim nie są. A tutaj nawet łączenia są nie widoczne :wink: .

No i znów tyły mam :oops:

Ale do przodu jestem za co z czyms innym :wink:

Ja zdecydowanie wolę żywe kolory i przedpokój wkońcu wygląda jak powinien :D - zdecydowanie tak jest lepiej...nie moge się doczekać jak już wszystko na swoim miejscu będzie, wtedy bedzie można podziwiać...wow...piękne poddasze...a sypialnia jak z bajki :roll:

jeszcze tylko meble kuchenne i do salonu i nic więcej do szczęścia nie trzeba - a już się nie moge doczekać jak kuchnia wyjdzie... :o

hmmm...rozmarzyłam się :p

upatrzyłam meble do salonu (czyt.pokój dzienny, ale to dłużej się pisze :lol: :lol: :lol: :lol: )

http://www.redapple.pl/gfx/pictures/lr3.jpg

jak dla mnie GIT-bomba!!!!!!!

Dla mnie też. Tylko cena jakoś już nie..

Mąż rozjaśnił mi pole widzenia...

Za samą szafkę pod TV- 1600 zł, to trochę dużo :o :o

A z Largo ok. 490 zł. :o

Jest różnica, nie??

Po za tym, chyba jednak za bardzo byłyby zbliżone te meble do kuchennych.

Więc zdecydowalismy się na te

http://caromeble.pl/test/system_largo_2.jpg

wystarczyła kolejna doba, zeby człowiek się na nowo zagubił..... 8) :lol:

pochwalę Ciebie :wink: , do Twojego stylu ten przedpokój lepiej pasuje, jest dobrze, bardzo ciepło, ładnie wygląda :D ...chociaż ta oliwka mi się też podobała :p :wink:

meble do salonu w wersji 2 ładniejsze, faktycznie bardziej pokojowe :)

no to teraz czekam już na kafle.......albo na inne rzeczy, bo oczywiście zakładam, że znowu będzie tyle do czytania, ze nie będę mogła na bieżąco podyskutować :wink: :p :lol: :D

Ja wiem, że tamten wzór ma najwięcej zwolenników, ale jest już po fakcie niestety :( .

Zastanawiamy się, czy tych jasnych za to nie wykorzystać na klatce schodowej, tam jest akurat ciemno i było by jaśniej, przy okazji zeszłyby się w jedną całość razem z przedpokojem.

CVhyba, że...

Znów mi się odmieni, bo to akurat świeża opcja. Do ostatecznej jeszcze daleko :roll: .

wystarczyła kolejna doba, zeby człowiek się na nowo zagubił..... 8) :lol:

pochwalę Ciebie :wink: , do Twojego stylu ten przedpokój lepiej pasuje, jest dobrze, bardzo ciepło, ładnie wygląda :D ...chociaż ta oliwka mi się też podobała :p :wink:

meble do salonu w wersji 2 ładniejsze, faktycznie bardziej pokojowe :)

no to teraz czekam już na kafle.......albo na inne rzeczy, bo oczywiście zakładam, że znowu będzie tyle do czytania, ze nie będę mogła na bieżąco podyskutować :wink: :p :lol: :D

cóż..

nie wiem, czy jeszcze będzie tu co czytać, bo powoli zmerzamy ku końcowi :o .

I co potem???

Może zacznę Wam wklejać piękne okolice, albo co. Szkoda mi będzie tego wątku :cry: .

Tak fajnie rano pogadać na Muratorze przy kawce o tym, co tu zrobić, żeby było dobrze :wink: .

Wiem, wiem.. Zostają inne domki. Ale to już nie mój :roll:

upatrzyłam meble do salonu (czyt.pokój dzienny, ale to dłużej się pisze :lol: :lol: :lol: :lol: )

http://www.redapple.pl/gfx/pictures/lr3.jpg

jak dla mnie GIT-bomba!!!!!!!

Dla mnie też. Tylko cena jakoś już nie..

Mąż rozjaśnił mi pole widzenia...

Za samą szafkę pod TV- 1600 zł, to trochę dużo :o :o

A z Largo ok. 490 zł. :o

Jest różnica, nie??

Po za tym, chyba jednak za bardzo byłyby zbliżone te meble do kuchennych.

Więc zdecydowalismy się na te

http://caromeble.pl/test/system_largo_2.jpg

Mi sie zdecydowanie podobaja te drugie! Kurcze Ty to masz zdolnosc do odnajdowania fajych rzeczy. Ja to nie wiem jakbym sobie poradzila z meblami. he, he, ale nie bede miala problemu bo na meble mnie nie bedzie stac :lol:

mnie też już na nic nie stać :roll:

i tak się zastanawiam, jak to będzie, gdy ktoś nas odwiedzi... Mamy dwa krzesła (te do kuchni :wink: ) i dwa stare fotele :o :o

Czyli zapraszać na parapetówę chyba będę musiała dwójkami :o :roll:

albo zostanie do dyspozycji podłoga....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tragedia, nie sądziłam, że to aż takie koszty trzeba ponieść, żeby mieć coś w miarę przyzwoitego :o :o :o