Bea7777 12.09.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 anjamen ja mam 28 i też jeszcze bezdzietna jestem (no chyba, że małża tu można wliczyć ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 dzień dobry, jeszcze nie rodzę dziewczynki, myślę, że będę rodzić po terminie, już wczesniej o tym pisałam.. mam długie cykle a to zazwyczaj oznacza poród po tych magicznych 40 tygodniach... więc przynajmniej do 22 września się do szpitala nie wybieram a jakby czasem... to będziecie wiedzieć pierwsze, napewno napiszę tym, co mają mój numer, że jadę.... coby miał kto za mnie kciuki trzymać te moje boleści niestety nie są zwiazane z porodem, tylko z ciężkością ciała nie tam gdzie trzeba, zgaga też, jak pisała Gosia może być juz od 5 czy 6 miesiąca ciąży ja mam z przerwami, raz jest a raz jej nie ma. Ale za to jak jest, to nawet muszę muszlę zaliczyć wczoraj się kurowałam, wyczytałam, że pomagają jogurty, kefirki i Rennie Pół dnia żarłam ( ) co 5 minut co się tylko dało, żeby jej nie czuć, a potem jak już dorwałam te jogurty.. no, nawet pomagają na jakieś pół godzinki... Renni.. na jakieś 10 minut ale dziś jest spoko, tylko chodzić nie mogę zbytnio ale powoli i do tego sie przyzwyczajam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 hej, przepraszam, ze sie wcinam od dluzszego czasu sledze ten watek na forum (i chyba tylko ten ) strasznie tu milo, wiec postanowilam sie przywitac mam nadzieje, ze sie nie pogniewacie... chyba mam sentyment wlasnie do Was bo sama tez niedawno urodzilam no i zmagam sie z remontem jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam wszystkiech serdecznie Witam w moich skromnych progach Aniu Masz śliczne dzieciaczki, bardzo ładnie ma córeczka na imię, mąż dobrze wybrał My też rozważaliśmy takie... w sumie to dalej wszystko rozważamy i nic nam z tego nie wychodzi A Dawidek zanim dotarłam na porodówkę miał być Jasiem albo Antosiem... I na drugie dostał mu się Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 aaaa..... wczoraj na pocieszenie zrobiłam sobie.. a raczej Dawidkowi mały zakup w końcu zamówiłam mu firankę na zmianę http://images26.fotosik.pl/274/2d6005e803786c8amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Hej Aniu. Strasznie masz z ta zgaga. A probowalas starozytnym sposobem babek jesc migdaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 no, ale je trzeba żuć a nie jeść.. i jakoś mi to nie wychodzi bo zaraz połykam zresztą nie pomagają wiele żyjąc nadzieją, że termin porodu za 10 dni... wytrzymam i te kilka dni po terminie też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 No to kanal... Ale dobrze, ze to juz niedlugo. Dzielna jestes bardzo. Trzymaj sie cieplo i oszczedzaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 no.. właśnie ciepła coś mi zaczyna brakować.. zimno jakoś się zrobiło na polku i nieprzyjemnie, co jeszcze pogłębia moje samopoczucie... Dawidek zamiast wyjść poszaleć na podwórku to chatę do góry nogami przewraca codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Bo trzeba bylo lepiej wycyrklowac - porod na maj albo czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.09.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Niee, termin jest OK, bo przy dzieciątku zima szybciej minie, a za to na wiosnę i w lecie dzidzia będzie już siedzieć w wózeczku na spacerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 tak jest dobrze, bo przynajmniej nie przytyłam zbyt wiele, większość ciąży spędziłam w ruchu, nie mając czasu na dojadanie.. a w zimie?? byłoby tak, jak teraz... człowiek z nudów je i puchnie ciekawe ile przytyłabym po ciąży zimowej zamiast letniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Niee, termin jest OK, bo przy dzieciątku zima szybciej minie, a za to na wiosnę i w lecie dzidzia będzie już siedzieć w wózeczku na spacerach a Dawidek będzie na smyczy obok chyba... tak poważnie, to właśnie się zastanawiam, jak ja sobie poradzę na spacerze z dwójką dzieci... przecież dwóch wózków nie będę w stanie prowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 12.09.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ja mialam jedno dziecię w maju drugie w sierpniu... i terminy jak dla mnie bardzo fajne, dzieci nabierały naturalnej wit. D i unikało sie ubierania maleństwa w kłopotliwe ubranka zimowe jedyny kłopot to ciąża przy upalach... ale pozniej wszystko jest wynagrodzone Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 To zalezy, czy czlowiek siedzi w domu czy nie... No i jak sie czuje. Moja mama jak byla ze mna w ciazy (od konca sierpnia do poczatku maja), to mowila, ze cala ciaze biegala po schodach i chodzila do pracy do ostatniego dnia. Rano w sobote pracujaca wstala, zeby isc do pracy, popatrzyla w lustro i pomyslala sobie... chyba to dzisiaj. Obudzila ojca, pojechali do szpitala, a ja sie urodzilam 4 h pozniej. Z kolei jej praca siedzaca byla, wiec owszem - przytyla troche, ale prace mialaby taka sama niezaleznie od pory roku. Najgorzej to maja te biedne dziewczyny co leza cala ciaze - te to rzeczywiscie tyja sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ja mialam jedno dziecię w maju drugie w sierpniu... i terminy jak dla mnie bardzo fajne, dzieci nabierały naturalnej wit. D i unikało sie ubierania maleństwa w kłopotliwe ubranka zimowe jedyny kłopot to ciąża przy upalach... ale pozniej wszystko jest wynagrodzone Trzymam kciuki Dawidek jest z sierpnia, termin dla mnie był super, bo było jeszcze na tyle ciepło, że po urodzeniu mogłam z nim pochodzić na spacery. A teraz juz zimno się robi i szybko ciemno.. A jak sobie przypomnę jak mi było zimno zaraz po porodzie w te upały sierpniowe... to nawet nie chcę myśleć co będzie teraz... tak się trzęsłam z zimna, że mnie zszyć nie mogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 To zalezy, czy czlowiek siedzi w domu czy nie... No i jak sie czuje. Moja mama jak byla ze mna w ciazy (od konca sierpnia do poczatku maja), to mowila, ze cala ciaze biegala po schodach i chodzila do pracy do ostatniego dnia. Rano w sobote pracujaca wstala, zeby isc do pracy, popatrzyla w lustro i pomyslala sobie... chyba to dzisiaj. Obudzila ojca, pojechali do szpitala, a ja sie urodzilam 4 h pozniej. Z kolei jej praca siedzaca byla, wiec owszem - przytyla troche, ale prace mialaby taka sama niezaleznie od pory roku. Najgorzej to maja te biedne dziewczyny co leza cala ciaze - te to rzeczywiscie tyja sporo. szybko jej poszło ja nie pracuję... a z młodym to juz od pierwszego miesiąca na podtrzymaniu byłam i w szpitalu też niestety pierwszy miesiąc ciaży spędziłam i o pracy można juz było zapomnieć za to wygrzewałam się na podwórku aż do porodu i grałam w tego beznadziejnego pasjansa na kompie... sama nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 dobra, mlody sie budzi, muszę się dzieciem zająć prawie jeszcze z nim poleżę zanim się do końca rozbudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Zdjecia duze bo pliki duze No no niezlej gromadki sie dorobilas. Milo mi Cie poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ja mam 30 i jeszcze zadnego dzidzica a ja 29 -i też nic a wczoraj mi moja najlepsza kumpela powiedziała że jest w ciąży! sama zostałam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 nie martw sie moi znalomi tez sie wszyscy rozmnazaja ale przyjdzie i na nas czas Aniu firaneczki swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts