malgos2 12.09.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 No widzisz Ania, teraz przynajmniej masz nas. Dobrze, ze chociaz my Cie przytrzymujemy, zebys na tylku troche posiedziala, a nie latala po ogrodku do porodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni21 12.09.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 wiem, ze szybko mi z dzieciakami poszlo, ale zawsze chcialam byc mloda mama i miec dzieci rok po roku, zeby w miare szybko skonczyc studia i isc do pracy a nie sie rozpraszac co 3 lata Aniu, Blanka moze i ladne imie, ale roznie ludzie reaguja moja mama np jest do tej pory obrazona, bo jej sie nie podoba (jakby to mialo znaczenie) a co do spacerkow, ja mam wozek podwojny typu tandem kosztuje na allegro 800 zl z przesylka ze stanow bez niego jestem jak bez reki... http://www.ssb4.net/users/57867/dsp_milan_duo2.jpg mozna jeszcze chuste, ale to chyba nie o tej poze roku jaka roznica wieku u Was? jeszcze raz dzieki za mile przyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Roni jak widze taki wozek to od razu chce miec blizniaki juz wiem co mi Malgos ze Stanow przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.09.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Niee, termin jest OK, bo przy dzieciątku zima szybciej minie, a za to na wiosnę i w lecie dzidzia będzie już siedzieć w wózeczku na spacerach a Dawidek będzie na smyczy obok chyba... tak poważnie, to właśnie się zastanawiam, jak ja sobie poradzę na spacerze z dwójką dzieci... przecież dwóch wózków nie będę w stanie prowadzić Eee, przecież Dawidek już za duży na wózek A w okolicy maja następnego roku, gdy zaczniesz dłuższe spacery, to już będzie miał prawie 3 latka Spokojnie sobie poradzicie - jeszcze Ci wózek z maleństwem będzie pomagał pchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.09.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ania, przeczytałam o twoich bolączkach ciążowych. I starsznie Ci kobitko współczuję. Już nie będę powtarzać, ale jak inni jestem dla Ciebie pełna podziwu. Trzymaj się "malutka" ja mam 30 i jeszcze zadnego dzidzica a ja 29 -i też nic a wczoraj mi moja najlepsza kumpela powiedziała że jest w ciąży! sama zostałam!!!! Nie sama. Jest już nas trzy. Co ja mam powiedzieć. Ja mam 35 lat i nie mam dzidziusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.09.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 wiem, ze szybko mi z dzieciakami poszlo, ale zawsze chcialam byc mloda mama i miec dzieci rok po roku, zeby w miare szybko skonczyc studia i isc do pracy a nie sie rozpraszac co 3 lata Witaj roni21 To zupełnie inaczej niż ja. A teraz cięzko mi się zdecydować na dziecko, bo cały czas mam coś na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Roni jak widze taki wozek to od razu chce miec blizniaki juz wiem co mi Malgos ze Stanow przywiezie To zacznij zajadać hormony, to będą bliźniaki albo i trojaczki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ania, przeczytałam o twoich bolączkach ciążowych. I starsznie Ci kobitko współczuję. Już nie będę powtarzać, ale jak inni jestem dla Ciebie pełna podziwu. Trzymaj się "malutka" ja mam 30 i jeszcze zadnego dzidzica a ja 29 -i też nic a wczoraj mi moja najlepsza kumpela powiedziała że jest w ciąży! sama zostałam!!!! Nie sama. Jest już nas trzy. Co ja mam powiedzieć. Ja mam 35 lat i nie mam dzidziusia. na kazdego przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.09.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ania, Ty to masz zdrowe podejście do sprawy. I to mi sięu Ciebie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Roni jak widze taki wozek to od razu chce miec blizniaki juz wiem co mi Malgos ze Stanow przywiezie To zacznij zajadać hormony, to będą bliźniaki albo i trojaczki :lol: bralam przez chyba 12 albo 13 lat wiec mam jakies szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ania, przeczytałam o twoich bolączkach ciążowych. I starsznie Ci kobitko współczuję. Już nie będę powtarzać, ale jak inni jestem dla Ciebie pełna podziwu. Trzymaj się "malutka" ja mam 30 i jeszcze zadnego dzidzica a ja 29 -i też nic a wczoraj mi moja najlepsza kumpela powiedziała że jest w ciąży! sama zostałam!!!! Nie sama. Jest już nas trzy. Co ja mam powiedzieć. Ja mam 35 lat i nie mam dzidziusia. Nic nie mówić, tylko wziąć się do działania Chyba to już nie czas na czekanie w takim wieku Nauka, nauką, ale za kilka lat nauka Ci nie wystarczy, a dziecko/dzieci dają zupełnie inną satysfakcję i cel w życiu Ja mam kilka lat więcej i chciałabym drugie, ale się boję, że to już za późno Nie czekaj, żeby się nie okazało, że stwierdzisz jak ja, że to zbyt ryzykowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ania, Ty to masz zdrowe podejście do sprawy. I to mi sięu Ciebie podoba moja kuzynka urodzila pierwsze dziecko przed 40ka bo wlasnie wtedy stwierdzila ze chce juz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ania, Ty to masz zdrowe podejście do sprawy. I to mi sięu Ciebie podoba moja kuzynka urodzila pierwsze dziecko przed 40ka bo wlasnie wtedy stwierdzila ze chce juz teraz albo raczej, że to już ostatnia szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni21 12.09.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 niestety nie dalo sie pociagnac dwoch srok za ogon wiec wybralam dzieci tak jakos sie dziwnie zlozylo, akurat zrezygnowalam ze studiow na architekturze i postanowilam do nastepnego kierunku troche dojrzec no i mam dwojke kwestia kogo do czego ciagnie, mnie do dzieci chyba zostane przedszkolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ania, przeczytałam o twoich bolączkach ciążowych. I starsznie Ci kobitko współczuję. Już nie będę powtarzać, ale jak inni jestem dla Ciebie pełna podziwu. Trzymaj się "malutka" ja mam 30 i jeszcze zadnego dzidzica a ja 29 -i też nic a wczoraj mi moja najlepsza kumpela powiedziała że jest w ciąży! sama zostałam!!!! Nie sama. Jest już nas trzy. Co ja mam powiedzieć. Ja mam 35 lat i nie mam dzidziusia. Nic nie mówić, tylko wziąć się do działania Chyba to już nie czas na czekanie w takim wieku Nauka, nauką, ale za kilka lat nauka Ci nie wystarczy, a dziecko/dzieci dają zupełnie inną satysfakcję i cel w życiu Ja mam kilka lat więcej i chciałabym drugie, ale się boję, że to już za późno Nie czekaj, żeby się nie okazało, że stwierdzisz jak ja, że to zbyt ryzykowne Monia, masz rację. Im dłużej się zwleka z decyzją to mogą się pojawić problemy. Trzeba o tym pomyśleć na poważnie, bo to już nie jest do śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 niestety nie dalo sie pociagnac dwoch srok za ogon wiec wybralam dzieci tak jakos sie dziwnie zlozylo, akurat zrezygnowalam ze studiow na architekturze i postanowilam do nastepnego kierunku troche dojrzec no i mam dwojke kwestia kogo do czego ciagnie, mnie do dzieci chyba zostane przedszkolanka Zawsze byłam pełna podziwu dla ludzi, którzy mają dwoje i więcej dzieci Jak oni sobie z tym wszystkim radzą Dla mnie, jedynaczki jest to po prostu nie do pomyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 powtorze sie na kazdego przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 hej,hej -widze,że nadal wspominane sa rózne opcje imion-nie pamietam czy ktos może wspominał imie MAJA,Majka-znam 2 ,w tym jedna to bratanica ,której własnie imie ja zasugerowałam obie bardzo fajne pannice,rezolutne ,madre jedynie widze kłopot o wiek tzn jak maja,majeczka zostaje pania maja-jakos tak....,pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ania, przeczytałam o twoich bolączkach ciążowych. I starsznie Ci kobitko współczuję. Już nie będę powtarzać, ale jak inni jestem dla Ciebie pełna podziwu. Trzymaj się "malutka" ja mam 30 i jeszcze zadnego dzidzica a ja 29 -i też nic a wczoraj mi moja najlepsza kumpela powiedziała że jest w ciąży! sama zostałam!!!! Nie sama. Jest już nas trzy. Co ja mam powiedzieć. Ja mam 35 lat i nie mam dzidziusia. Nic nie mówić, tylko wziąć się do działania Chyba to już nie czas na czekanie w takim wieku Nauka, nauką, ale za kilka lat nauka Ci nie wystarczy, a dziecko/dzieci dają zupełnie inną satysfakcję i cel w życiu Ja mam kilka lat więcej i chciałabym drugie, ale się boję, że to już za późno Nie czekaj, żeby się nie okazało, że stwierdzisz jak ja, że to zbyt ryzykowne Monia, masz rację. Im dłużej się zwleka z decyzją to mogą się pojawić problemy. Trzeba o tym pomyśleć na poważnie, bo to już nie jest do śmiechu No i bardzo dobrze teraz mówisz, Madziu Zatem do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.09.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 niestety nie dalo sie pociagnac dwoch srok za ogon wiec wybralam dzieci tak jakos sie dziwnie zlozylo, akurat zrezygnowalam ze studiow na architekturze i postanowilam do nastepnego kierunku troche dojrzec no i mam dwojke kwestia kogo do czego ciagnie, mnie do dzieci chyba zostane przedszkolanka Zawsze byłam pełna podziwu dla ludzi, którzy mają dwoje i więcej dzieci Jak oni sobie z tym wszystkim radzą Dla mnie, jedynaczki jest to po prostu nie do pomyślenia. ja tez jestem jedynaczką, ale wiem, że jedno dziecko to za mało i baaardzo żałuję, że mam tylko jedno. Chyba, ze mnie coś jeszcze najdzie i ... będzie drugie Tylko teraz to jestem za wygodna... i to kolejny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts